ya da böyle bir zorunluluk var mı
Evler var araba var bir kaç tane de mülk bunlar benden çıkıyor mu evlenirsem
ya da böyle bir zorunluluk var mı
Evler var araba var bir kaç tane de mülk bunlar benden çıkıyor mu evlenirsem
Açıkçası ben böyle bi kadınla evlenmiş olsam eski kocasından kalan malları benim içime sinmez. Şimdi bir de gelip bana senin malın az der, bu iş başlamadan biter.
Böyle bir durumda kendini hem duygusal hem de maddi olarak çok karmaşık hissedebilirsin 🫂 Kaybın çok büyük ve tekrar mutlu olmak istemen de çok doğal 💙 Normal şartlarda eşinden sana kalan mallar yasal olarak artık senin. Evlenmen bu haklarını değiştirmez, geri vermen gerekmez. Tabii vicdanen rahat etmek için paylaşıma gitmek istersen bu da tamamen senin kararın olur 🌸 Kimse seni buna zorlayamaz, en önemlisi huzurlu hissetmen. Kuralsal olarak bir zorunluluk yok. Kendini suçlu hissetme lütfen, mutlu olmayı hak ediyorsun! 🌼
Cevap
22Cevap
Sana bekaretini genç kızlığını ve bekarlığını geri vercekler mi? Hayır. Sen de hiç bi şeyi geri vermek zorunda değilsin
Miras oaylaşımı var. malın belirli kısmı senin tabiki
Hepsi sizin mirasınız , bir şey vermek zorunda değilsiniz.
cocugun yoksa zaten kanunen esının aılesıne kalıyo sana 3 te 1 sadece
@uu4uj3hko cocugun yoka esının aılesınden kalan mırassa dedım gıbı.. kendı mallarıda aynı sen oku google amcada aynı seyı dıyo cocogun yokk
Bir avukatin sitesindeki yaxi "Çocuğu Olmayan Eşlerden Biri Ölürse Miras Kime Kalır?
Türk Medeni Kanunu’na göre, çocuğu olmayan eşlerden birinin vefat etmesi durumunda miras paylaşımı belirli kurallara göre yapılır. Bu durumda miras, sağ kalan eş ile vefat eden kişinin anne ve babasına kalır. Mirasın dağıtımı aşağıdaki şekilde gerçekleşir:
%50 oranında miras eşe,
%25 oranında miras annesine,
%25 oranında miras babasına verilir."
Hayır ne alakası var mirasla kocamdan sana geçer
Yaş kaç çocuk var mi
Hangi filmi izledin kocası ölünce miras kalan dul kadın mi
Evlenmek hakkın tabi ama mülk konusu kafa karıştırıyor
Nasıl
Hayır eşinin doğal. mirascisiysan sana ait onlar senden isterlerse senin malını iatemis olurlar
bir hocaya danış yine de
Hayır onlar senin malın.
Kendine bir ev araba bırak gerisini ver
3 sene nasıl dayadın mı sen Erkeksiz var mı çocuk
Erkeksiz değildim ki
Sevgili yapıyordun ara ara yoksa hadi canım sende sanki Avrupa da yaşıyorsun
Nasıl sorumu beğenir misin buradan yasak
Tamam beğendim
gel hayrına bana bi borç ver :D
Hiç bir zorunlulugun yok
Ne ilgisi var ya çocuk var miydi
Yok
O zaman sana kalir
Senin onlar
Vermem zaten
Verdiklerine saysinlar
Yarısı senin
Hepsi benim
Kocamındı onlar
Çıkmaz. Hepsi senin
Yok senin hakkın
Yoo niye çıksın
Evet, çıkıyor.
Vermem ki
Acele etmiyor musun
Hayır
İstemezler heralde
İstemez mi istiyor oğlumun canını aldın diyip duruyor yavrumun hayatını kararttın falan görmen lazım
Kötüymüş ya
Koca buldun mu
Buldum
2. De bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?