Eşimi 3 yıl önce kaybettim sonra maddi manevi çok sıkıntılar çektim ne onun ailesi ne benim ailem hiç destek olmadılar aksine hep psikolojik şiddet uyguluyorlar. Eşimle çok aşık olarak evlendik çok da mutluyduk onu kaybettiğimde hayat bitmişti benim için çocuğumuzda yok ama çok yalnız bırakıldım tüm sıkıntıların içinde evlilik hem kurtuluş benim için hemde sevilmek istemem çok mu bencilce ihanet mi bilemiyorum yaşım daha 29 ve çok çok yalnız hissediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbirisini kaybetmek gerçekten çok zor hele bu hayatı paylaştığınız kişiyse bunun üstesinden gelip yeniden hayata tutunmak büyük bir başarı öncelikle sizi kutluyorum bunun için..
Ve artık hayatında yeni bir sayfa açmanı istemeni garipsemiyorum zaten olması gereken bu siz yasınızı tutmuş acınızı yaşamış yalnız bırakılmış bir hanımsınız ve dahası bir ömür boyu yalnız bırakılmak zorunda değilsiniz... artık eşiniz hayatta değil sizi sevecek mutlu edecek bir şansı yok yolu da yok hayat ona o kadar ömür biçmiş ve o artık yok..
Bunu kabul ettiğinizi varsayarak artık hayatınıza devam etmek için doğru zamanın geldiğine inanıyorsanız sizin hayatınıza girmek isteyen ve sizi sevecek asla incitmeyecek birisiyle tanışıp evlenmeniz gayet doğal00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılMaddi olarak sen kendine yaslan, kimseye değil, tek dayanağın kendin olsun. Belki kendisine güvendiğin insan, evlilik yoluna çıktığın insan seni omuzlarından atmak isteyecek bir zaman sonra..
O zaman ne yapacaksın? Ekonomik özgürlüğün olsun, çalış, bir işe gir.. Kendine güven, madem sana vefat eden eski eşinin ailesi ve senin ailen psikolojik şiddet uyguluyor, o zaman dediğim gibi çalış, kimsenin de psikolojik baskılarına maruz kalmazsın, bunlara katlanmak zorunda kalmazsın..
Evlenince de eşinin psikolojik şiddetine maruz kalırsın, kalabilirsin. Onun için çalış, üret..
70 yaşındaki insanlar emekli olmalarına rağmen, maddi refahları yerinde olmasına rağmen çalışıyorlar, sende çalış, kimseye muhtaç olmamak için, geleceğin için çalış01 Yorumla
Soran+1 yılBen eşim hayattaykende çalışıyordum eşimden sonra da çalışmaya devam ediyorum maddi olarak kimseye muhtaç değilim çok şükür ama bu yaşadıklarıma yaşattıklarına engel olamıyor maalesef bende özellikle kadınların kimseye muhtaç olmamasından yanayım insanın başına ne geleceği belli değil bu hayatta
Kime, neye göre yanlış? Önceliğin insanların ne düşündüğü değil, mutluluğun olsun. Kendini yeni bir evliliğe hazır hissediyorsun, yeniden sevebileceğine inanıyorsan, bu şekilde daha mutlu olacağını düşünüyorsan kalbinin kapılarını yeni birisi için aç. Sevgi tüm yaraları iyileştirir. Yeniden sevmekten korkma..
00 Yorumla
Hayat, senin kaderin. Bu zamana kadar yanında olmayan bir Ailen varsa, bu saatten sonra da sana karışamazlar.
Bu kararı verecek olan da sensin. Genelde, çevremizde en çok gördüğümüz olay kadınların erkeklerden daha önce ahirete intikal etmeleri. Erkek bir bakmışsınız seneyi devriye olmadan evleniyorlar. Bu çok normal karşılanıyor. Hâl böyleyken sizin de evlenmenizde normaldir. Zaten evlenebilirsiniz de.
Zaten içinde bulunduğunuz durumdan tek başınaza çıkmanızda zor gibi duruyor. Zaten Aileler size sırtını dönmüş. Bu bile psikolojik olarak size yıpratmaya yeter.
Sizin alacağınız bu karar bir ihanet değil. Nihayetinde bir evlilik düşünüyorsunuz.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
99Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ölmüş ölmüş
Kafana yerleştir bunu
Eğer ki bi duygusallık vs hissettigin bir olay varsa tabiki ciddi dusunebilirsin
Neden ihanet olsunki
Allah rahmet eylesin bitmiş gitmiş o iş00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yanlış olsun ki evlenebilirsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Evet evlenebilirsin doğal hakkın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılNeden ihanet olsun.. Yasadigin sey evet cook üzücü.. Ama hayat hesapladigimiz gibi gitmiyor her zaman.. Buna yapilabilecek bisey yok.. Mekani cennet olsun.. ama senin icin hayat istesek de istemesek de devam ediyor.. Tabi ki iliski yasayacaksin , sevecek sevileceksin.. Sevip sevilmenin yaşi yok unutma bunu.. Bi bitki bile sevgi ve ilgi olmadan yasayamiyorken , insan olarak buna cok ihtiyacimiz oldugu gercegini kimse degistiremez.. Anne baba kardes.. herkes bi yere kadar.. kimse eşin gibi olmaz tabiki.. Ama iliski yasayacagim diye de yanlış ve sana uymayan iliskilerle kendine olan saygini yitirme plur mu? Iletisim kuramadigin insanla da ASLA EVLENME.. Anlayissizdir, huysuzdur oturur konusabilirsen inan düzelir.. Ama komusamadigin, iletisim kuramadigin biriyle asla hayat gecmez.. Bunu cok onemse
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Elbette evlen ancak bunu kurtuluş olacağı düşüncesi ile yapma. Bu yanlış bir düşünce. Bu ayıp örten bir düşünce ve senin birlikte olacağın insanın ayıplarını örtme lüksün yok.
Bu ihanet değil. Eşin vefat etmiş. Daha genceciksin yahu. Yaşıtız, ben daha evlenmedim bile. Bir yuva kurmak senin de hakkın. Her insan ister yemeği yalnız yemekten kurtulmayı, diş fırçasını ortadan sıktı diye biri ile kavga etmeyi.
Yalnızlık yukardakine mahsus bize değil. Sadece ve sadece, ilk uyarıma kulak ver. Kurtuluş düşüncesinden vazgeç, kurtulacağın bir şey yok, zaten kendi kendine yeten bir insansın. Elini tutup seninle birlikte daha yukarılara yürümeyi hak eden biri, hepsi bu, seni kurtaracak biri değil.
Başka da sözüm yoktur sayın gizli.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok üzücü yani hiçbirimiz tam olarak duygularını anlayamayız asla ama şahsi fikrim yaşından dolayı seni sevcek birine şans vermelisin çünki çok gençsin he diceksin sen olsan napardın büyük konuşmayım ama ben evlenmezdim evlenemezdim yani doğrusu bu dahi olsa yapamazdım çünki aşık olup evlenmişim yani bi başkasıyla yatakta sarılmışken dahi o gelir aklıma asla kafa olarak ruh olarak o evin içinde olamam umarım senin için hayırlısı neyse o olur ama mantık kısmı evlen dio içimden gelen yapamazdım dio
00 YorumlaSabırlar dilerim yaşınız daha genç. Tabii ki en doğrusu öncelikle ailenle konuşman, kötü davranacaklarını sanmıyorum. Tekrar evlenme konusuna gelince ilk eşini çok seviyorsan başka biriyle olmak biraz zor olur senin için hep eşini hatırlarsın, bir de ahirette 1. eşinle mi 2. eşinle mi olacaksın durumu var. Çok zor bir durum, ama ben eşimi çok sevip aynı durumda olsam büyük ihtimalle evlenmezdim. Şunu düşünmelisin aynı durumda eşin başkasıyla evlenseydi ne düşünürdün. Yalnız kalmak istemiyorum diyorsanız o zaman düşünebilirsin de, karar senin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evlenebilirsin ki bu senin en doğal hakkın. Herhangi farklı bir düşünceye bürünmemelisin. Kimse sen değil ve senin yaşadıklarını, hislerini anlayamaz. İnandığın şeyi yap. Doğru olması gerekmez inanman yeterli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe bencillik ne ihanetEvliliği sakın kurtuluş olarak görmeYanlış bir kişi ile yapacağın evlilik seni daha çok yanlizlaştirir. Sevdiğin sevildiğin seni mutlu edeceğine inandığın birisi çıktığında karşına evlilik düşünürsün.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen yapamam eğer yaparsam onun varlığında onunla birlikte gecirdiğim anlarda ona söylediklerimin hepsi boşu boşuna olmuş olur ben boş işe girmem doğru valla 21 yıl yalnız yaşamayı becermişim bi gün evlenirsem kadınım olucak kişininde yokluğunda 21 yılda yalnız yaşarır sonuçta deneyimim tecrüben var
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni buna en çok iten aslında çevre yalnız bir kadın olmak çok zor maalesef insanlar çol acımasız oluyor en zor zamanlarında insan kendini daha yalnız hissediyor yoksa 3 senedir böyle bir şeye ihtimal bile vermezdim bende ama hayatı da bana zindan ettiler maalesef bende ne yapacağımı bilmez haldeyim
- +1 yıl
Benim hayatımı etkilicek karışıcak insan anasının bilmem neresinden hala çıkmadı bayan zorla köpek ava gitmez gerisi senin biliceği iş
Soran+1 yılAile insanın bir kenara atabileceği bir şey değil maalesef
- +1 yıl
Kişiye göre değişir benim böyke bi sorunum olmaz olamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle sevdiğin birini kaybettigin için basın sağolsun. Bu süreçte yaninda olması gereken kişilerin yanında olmaması da ayrı bir üzüntü sebebi. Demek ki düşünce kimse elinden tutup kaldirmiyor, ailelerimiz bile. Senin de mutlu olan seçmen sevilmen en doğan hakkin. Gencsin önünde uzun bir omur var. Yasla bu omur geçmez. Seni üzen değil mutlu eden insanlarla zaman geçirmeyi ve eğer dogru kisi karşına çıkarsa kacirmamani tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncelikle başınız sağ olsun, kendimde bunun gibi bir durumdan geçtim ve hep cevap aradım internette, ama maalesef bunun cevabını siz verebileceksiniz. benim düşüncelerime göre yalnızlığa alışmak çok zor, özellikle birisi ile beraber olduktan sonra. ortalama insan ömrü 80 yıl ve şu an 29 yaşındasınız, 51 yıl boyunca yalnız kalmak sizi çok yırpar. evet burada kendini işe vurabilirsin diyen arkadaşlar olacaktır ama emekli olduğunuzda bunun bir önemi yok... insan etrafına baktığında mutluluğunu paylaşabilecek birilerini istiyor, yalnız kalmayı seven yoktur, öyle diyen insanlar genellikle kendine kafa dengi birisini bulamadığı için söyler bunu. çevrendeki insanlar baskı yapıyor diye evlenme, eğer gerçekten yeniden aşık olmayı istiyorsan evlen. o mutluluğu tekrar yaşamak için evlen. bu konuyu eşine ihanet olarak düşünmemelisin, sonuçta seni seven birisi her zaman senin mutluluğunu ister. umarım yeniden mutlu olabilirsin ❤
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@hakbey100 evlenmedim henüz ama nişanlıyım. tanıştığımızdan beri kendime ''gerçekten mutlu muyum'' diye sorduğumda cevabım her zaman evet oldu. ama biliyorum ki mutlu bir günüm olmasa bile her zaman arkamı döndüğümde beni teselli edecek birisi var :)
Soran+1 yılSakın yanlış anlamayın sadece aynı durumu yaşıyor olduğumuzdan merak ediyorum nasıl verdiniz bu kararı ben bu zamana kadar eşim varmış gibi yaşadım yanımdaymış gibi hissederek her an herşeyde aklıma ilk gelen hep o hala dolabı eşyaları aynı yerinde duruyor bunları nasıl değiştirdiniz
- +1 yıl
Neden boşandınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevabı sen kendin vermişsin aslında. Çok çok yalnız hissediyorsun ve bu şekilde devam mı edeceksin? Yaşın çok genç. Evet üzücü eşini kaybetmen ama ölenle de ölünmüyor. Hayatına bakmalisin artık. Şu güzel yıllarını hüzünle üzüntüyle geçirme. Doğru birileri çıkarsa karşına şans ver kesinlikle
00 YorumlaBen ölürsem eşim ölümümden 2 yıl sonra evlensin. Tekrar mutlu olsun hayata tutunsun. Ömür boyu yasımı tutacak değil. Bence seven her insan öleceğini bilse eşinin fazla üzülmemesini tekrar hayata tutunmasını mutlu yaşamasını ister.
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi açımdan düşündüğümde bende böyle düşünüyorum o kalsaydı arkada mutlu olmasını isterdim ama bunu yaşayan kendisi olunca insan daha duygusal ve vicdani düşünüyor daha ihanetmiş gibi geliyor
Soran+1 yılMuhtemelen öyle olcak henüz bu kadar tazeyken herşey insanlar bu kadar acımasızca ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılYengem amcam öldü 45 gğn içinde 3 kişi buldu biriyle evlendi sonra
10 ay durdu kadın doğumdan ameliyat oldunadam vajinasına halat etmiş donar ayrılfi yine birleşti yine kavga etmişler şimdi de başka biriyle nikah koyacak mıs yengem ve Şu an halen amcamın parasına yemekte şikayet ettik sorun yok yiyebilir ölen kocasının parasına nikahsız yaşayabilir demişler amcsm öldü 1 ay geçmedi kadın yeni kocalar aramaya başladı ve 64 yaşındaydı şimdi 66 yazında evlenecek yeniden00 YorumlaBasiniz sagolsun oncelikle. Her seye ragmen hayat akip gidiyor. Ve insan, dogasi geregi sosyal bir varliktir. Insana dair gerseyi; aski, sevgiyi, sevismeyi, sosyal ekonomik kosullari paylasmak ister. Isteginiz normal.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kesinlikle doğru düşünüyorsun fakat aşırı ama aşırı dikkat et , 2. Kez evleneceksin es secımine onun ailesine her şeye dikkat et.. mutlu olmaya bak yaa.
Ne ihaneti belki de eşin senden çok isterdi senın mutlu olmani00 Yorumla
+1 yılKimseden destek alamiyosan evlilik haktır bence ayrıca ailende aileside yardimcı olsa bekarmı öleceksiniz sizinde ihtiyaclariniz var sevmek sevilmek hakkinız gezmek eglenmek bence evlen bekleme yaş kaç
00 YorumlaBenim hassas olduğum konulardan biri de budur. Böyle bir durumla karşılaşsam asla evlenmem. Bunu yapamazdım. Ama tabii karar sizin sonuçta. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 senedir aklımın ucundan bile geçmemişti böyle bir şey asla olmazdı hayatım bitmişti hala da böyle hissediyorum eşimi özlemediğim bir günüm geçmiyor ama çevresel baskı ve yanımda olacak kimse olmaması beni bu düşünceye itti bu bir sebep midir değil midir bunu inanın bende bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bir durum sınanmadığımız acı üzene konuşmak çok kolay ama 3 yıl geçmiş üzerinden ve yeniden evlenmek sevmek sevilmek anne olmak bunlar senin en doğal hakların
01 Yorumla
Soran+1 yılEn hassas noktalarımdan biri de anne olmayı çok istiyor olmam tabi ki isterdim eşim burda olsaydı onunla bi çocuğumuz olsaydı hatta o yanımda olsaydk değil çocuk kimse olmasaydı ama işte hayat maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKatolik rahibesi değilsen elbette ki hayatına başka bir erkeği almak durumundasın. Hayat yalnız geçmez. Ama sevgili, ama evlilik şeklinde birini hayatına almalısın.
10 Yorumla
+1 yılHayır, sevilmek istemen kesinlikle bencilce değil. İnsanlar sosyal varlıklardır ve yalnız kalmamaları gerekir hele ki senin kaldığın kadar. Tekrar evleneceğin kişiye değer veriyor ve evlenmek istiyorsan kesinlikle evlenmelisin. Evlenmek zorunda değilsin dediğin gibi yaşın daha 29 hayatını da yaşamalısın. Ama evlenmek seni mutlu edecekse evlen, önemli olan senin mutluluğun. Eski eşin de eminim ki mutlu olmanı isterdi. Başın sağolsun bu arada.
00 Yorumla
+1 yılNeden ihanet olsun ki eşiniz vefat etmis sonucta Allah rahmet etsin, ama siz hayata tutunmalisiniz. Önünüzde daha uzun yıllar var. Evlenip yuva kurmak en iyisi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Tabi ki evleneceksin erkeksiz ömür geçmez aşksız , cinsel hayatsız sen ölsen oda evlenirdi herkes evlenirdi burada söylenen kötü şeylere bakma hayatını yaşamalısın çünkü sen YAŞIYORSUN...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşınız sağolsun. Tabii ki. Mutlu olmak , sevilmek herkesin hakkıdır. Ve henüz gençsiniz. Size çok büyük saygı duyan , kalbinize büyük değer veren biri ile evlilik neden olmasın ki..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Allah mekanını cennet etsin basın sağolsun ne kadara kadar yas tutacaksın? evlenmek her insanın hakkıdır yaş ayni yerde kalmaz zaman hızlı geçiyor kafanda varsa biri evlen derim
00 Yorumla
+1 yılBencillik de ihanet de değil. Allah rahmet eylesin ama bundan sonra hep yalnız olacaksınız diye bir şey yok. Hakkınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Kiz cocugun varsa büyük evlenme onlari evlendir sonra, yoksa müge anlida seyrediyoruz üvey baba atladi yok zipladi
00 YorumlaEvlenebilirsiniz. Kimse onu geri getiremez. Kendinizce eski eşinizden kalan şeyleri yeni ilişkinizde taşımayacağınızı düşünüyorsanız evlenin.
00 YorumlaÇok geçmiş olsun, sizin hassasiyetinizi anlayacak bir sevgi ordaklı evlilik olur inşallah, sakın mantıken karar vermeyin, karşı tarafında mafedersiniz.
Eş seçiminde neler beklentiniz?00 Yorumla
+1 yılDoğrudur, yalnızlık Allah'a mahsustur. Kimsenin dediğine kulak asma, mutlu olacağını düşündüğün biriyle evlen.
00 Yorumla
+1 yılKıyamam sana. Mutlu olmak tabiki hakkın. Anlattığına göre zor günler yaşamışsın. Eşinin yasını da yeteri kadar tutmussun. Evlenip mutlu olmak hakkın.
00 YorumlaKime ihanet olsun giden belli kalan belli bunlar senin de hakkın her zaman bir destekçiye ihtiyaç duyar insan
00 Yorumla
+1 yılPeki sana birşey sorabilirmiyim net bir cevap verirsen sorunun cevabı cikacak
028 Yorumla
Soran+1 yılTabi nedir sorunuz
- +1 yıl
Bir dedim ama bir iki soru olacak kusura bakma öncelikle müslümanın ve ahiret hayatına inanıyormusun
Soran+1 yılTabi ki inanıyoruz çok şükür
- +1 yıl
Peki eşin senin başkasıyla bile olsa mutluluğunu rahatinimi isterdi
Soran+1 yılİsterdi hatta vefat etmeden kısa bir süre önce bu konuşma geçmişti aramızda birbirimize ölürsek diğerinin arkada mutlu olmasını söyledik ama yine de bir yandan ihanet gibi geliyor bizde sadece bu hayat için değil cennette de buluşalım dualarıyla evlendik
- +1 yıl
Koçanı yanlız bırakmış onu aldatmış olacaksın gibi geliyor dimj
Soran+1 yılKesinlikle öyle geliyor sonuçta beni bırakıp gitmeyi o seçmedi
- +1 yıl
Ama öbür yandan yalnız birisin ve zorluklar çekiyorsun sanırsam
Soran+1 yılÖyle tabi ki kimse kötü günde yanında olmuyor herkes ailesine çekilip hayatına devam ediyor bu acıyla ve sıkıntılarla baş başa kalan ben oluyorum
- +1 yıl
Peki sana yazık değil mi bu durumda
- +1 yıl
Veya şöyle düşün ölen sen olsaydın ve bu zor durumlarda kocan olsaydi kemiklerin sızlamazmiydi uzulmezmiydin
Soran+1 yılOna da yazık o da istemedi gitmeyi söz vererek çıktık bu yola sanki tüm söylenenler boşa olcakmış gibi geliyor hep düşünüyorum o olsaydı acaba evlenir miydi ama bi yandan da bir erkek olarak herşey daha kolay çevresel olarak bu kadar sıkıntı yaşamasaydım bende düşünmezdim evliliği
- +1 yıl
Çalışıyor musun
Soran+1 yılTabi ki üzülürdüm ona hep derdim ben ölürsem tek kalma evlen bana dua et yeter diye ama kendisinin başına gelince insan öyle düşünemiyormuş ona söylerken çok kolaydı ama onun ağzından net olarak böyle bişey hiç duymadım sanki bunu istemezmiş gibi hissediyorum ya da bu duygusallık bunu hissettiriyor o çok kadere inanırdı herşey insan için derdi hep
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılÇalışıyorum
- +1 yıl
Ama yetmiyor insan dayanacagi birini istiyor eş olarak demedim hem geçinmek zor
Soran+1 yılMaddi geçim öyle böyle oluyor ama herşeyle tek başına mücadele etmek çok zor insanlar çok acımasız
- +1 yıl
Bu yüzden demiştim insan yalnız kalamaz düştüğünde bir el görmek ister onu anlayan ona yardımcı olacak birini ister
Soran+1 yılKesinlikle tek insanı zorlayan bu gerisi boş
- +1 yıl
Sana şunu söylemek istedim gerçekten saygı duydum sana 🙃
Soran+1 yılTeşekkür ederim kimsenin böyle bişey yaşamamasını dilerim
- +1 yıl
Önündeki seçenekler belli
1 ) daha çok çalışıp iş kolik bir kadın olacaksın ama yaşlılık sorun
2 ) çok iyi dostlar bulacaksın buda ileride sorun
3 ) mantık evliliği yapacaksın anlaşmalı senin gibi olan biri ile hayatını birleştirip birbirinize bu hayatta destek olacaksınız eli elibe değmeyecek.
Bu durum da Gine çocuğun olmayacak belki evlatlık ama bir müddet sonra bu adam içinde üzülmeye gerçek bir eşe ihtiyacı var demeye veya aşık olmaya baslayabilirsin.
4 ) ölen kocanın daha fazla uzulmemesi için gerçekten evlenip mutlu olacaksın ölen kocan kabirderahat edecek cennette hurilerle olacak - +1 yıl
Sen suani düşünüyor sun bunun yaşlılığı var
- +1 yıl
İnşallah hattımı asmiyorumdur fikir alışverişi yaparak bu sorunu cozebilirsin
- +1 yıl
Önce şuna karar ver senin zorda olduğunu bilen eşinin çektiği acı var ortada ya buna bir son verip mutlu olup onuda mutlu edeceksin ya da daha çok ikimizde acı çekeceksiniz?
Soran+1 yılBunu asla istemem tanıştığımız günden beri birbirimizin mutluluğunu ön planda tutarak yaşadık hep ne o ne ben birbirimizin mutsuz olmasını hiç istemedik istemezdik
- +1 yıl
Seni anlıyorum gorusunede saygı duydum ama sen suanini değil Kalan ömrünü de düşün
Evlenmemen için bir sakınca yok. Gençsin. Çocuğun yok. Yas tutmuşsun yeterince. Evlen, yemi bi hayat kur kendine
00 YorumlaNerelisin ve ciddi bir ilişki istiyormusun , benimde arayışım var o yüzden soruyorum.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki neden olmasın yani cokmu garip bibdurumki bu
00 Yorumla Hayır bencilce değil.
Her insanın sevgiye ilgiye ihtiyacı var00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Evlilik çağındasın ve gayet normal bir durum. Kafana göre birini bulduğunda evlenmelisin
00 Yorumla
+1 yılneden evlenmeyesin anlamadım tabi ki evlenebilirsin senin de en doğal hakkın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Tercih etmek etmemek senin hakkın gerisi laftan ibaret
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Senin de isteklerin ihtiyaclarin var uc sene ii dayanmissin
00 Yorumla
+1 yılBende evlilik düşünüyorum.
Fakat uygun birileri denk gelmedi00 Yorumla
+1 yılGönlün nasıl istiyorsa o şekilde hayatını devam ettir
00 Yorumla
+1 yılEvlenin tabiki de. mutlu olursunuz inş. Hangi şehirdesiniz ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık zor Allah rahmet eylesin ama zor olan bir şey daha var birine güvenip sevebilmek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence mutlaka Bi süre dinlen ve sonra varsa iyi biri evlen. Kimsenin lafına kanma yoksa sana yazık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCocugun yoksa mutlaka evlen. Ama duzgun biriyle evlen kotu birine denk gelirsen bekarligi mumla aratir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle başın sağolsun. Kendini bu kadar bırakma evlilik yaşamış olman tekrar evlenmene engel değil, ben bekarım ama böyle bir durum çok nırmal sevdikten sonra direk evlenilir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence senin hakkın bu. Sen istersen evlenebilirsin. Bununla ilgili sana kimse birsey diyemez. Ki kesinlikle yanlış değil.
00 YorumlaSana değer verecek sahip çıkacak birini bulursan evlenmen en iyisi olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. yanlış değil doğru karar almışsın umarım mutlu olursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Neden ihanet olsun ki. Hayat devam efiyor sonucta. insanın başına herşey gelebilir hayatta. Bence böyle düşünme sevilme ihtiyacı cok önemli
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek sevmek sevilmek istemen normal ama bu saatten sonra seni gerçekten sahiplenecek birine ihtiyacın olacak onu bulabileceginden emin olmalısın yani
00 YorumlaO bu dünyadaki görevini tamamlamiş tanrı rahmet eylesin fakat senin görevin devam ediyir o yuzden mutlu olacağına inaniyor isen evlenmelisin
10 Yorumla
+1 yılkuzum bende senin gibiydim esim densonra evlendim ckcuk cok ustiyodum Şu an evliyim 32 yasim
13 Yorumla
Soran+1 yılBende anne olmayı çok istiyorum bu süreç nasıl ilerledi sizin için nasıl karar verdiniz biraz bahsedebilir misiniz sakıncası yoksa çünkü ben bunu ne kadar düşünsem de sanki imkansız gibi geliyor benim için
- +1 yıl
mesaj atsan
- +1 yıl
kuzum bizimde ihtyaclarimiz vsr ve es lazim ihanet dusunme
+1 yılNereye kadar bu yanlızlık bence evlenmesen de sevgilin olsun
00 Yorumla
+1 yılyani hem yalnızlık hem de cinsel yönden ihtiyaçların için harama bulaşmaktansa evlen tabii
00 Yorumla
+1 yılBelki de duygusal yaklaşıyorum bu olaya ama ben başkasıyla evlenemezdim. Bir kere onunla olan anılar peşini bırakmaz. Yine de sen bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHayır neden öyle olsun ayrıca sana destek olmayan insanların evlenmen konusunda ne düşündüğü de önemli değil
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem