Kulağıma şöyle laf geliyor dedi kodu yapmışlar. Çocukları küçük baldızını almalı demişler diyenler de kayınvalide tarafı imiş.
Sizce baldızım la evlenmeli miyim çocuklar için
Sizce baldızım la evlenmeli miyim çocuklar için
eğw eğw, sence mantıklımı böyle bir şey, çocuklar için evlilik yapayım nasıl olsa ana yarısı he, bak işine gönlün kimdeyse onunla evlen öyle bir adet'i ilk defa duydum kimse bir yerinden bir şey uydurmasın böyle tipleri görünce bir benim mi sinirim bozulmuyor
Yanlış yazdım sinirden, bir benim mi sinirim bozuluyor.
İlk olarak başın sağolsun kardeşim. Allah sabır versin.
Bence kesinlikle böyle birşey yapmamalısın. Karşı taraf ne derse desin ya da nasıl düşünürse düşünsün ki orda bir zihniyet bozukluğu mevcut, çocuklar için de olsa bile evlenme. Bir haneye damat olarak gittiğinde o evde ki küçüklerin abisi büyüklerin kardeşi olursun. Hiç etik değil. İlla ki çocuklar için bir evlilik söz konusu olacaksa bu başka bir aday ile olmalı. Aynı haneden özellikle baldız gibi bir kişi ile olmaz!
Cevap
2Cevap
Yeniden evleneceksen de Baldızla olmaz ya. Başın sağ olsun.
Hatta şöyle düşünsene, sen vefat etmiş olsaydın, kardeşinle Karının evlendiğini 🙄
Dinen araştırdık sorun yolmuş
Ne güzel dinen hoşunuza giden şeyleri çekip alıyorsunuz, hoşunuza gitmeyecek şeyleri de göz ardı ediyorsunuz. Sen kafana koymuşsun 🙄 midesizlikten öleceksiniz
Baska kadin mi yokta baldizla evleneceksin?
Yapmayin boyle seyler ya
Sacma sapan isler. Mide bulandirici kusura bakmadaaaa ya da bak yaa bak sen kusura baldizindan uzak durr kardes!
Basın sağolsun. Anadolu da böyle bir adet var. Ancak baldizin istemeyebilir. Başkası olması daha iyi.
Okumuş biri zaten Doğru karar verir
Bunun ne kadar iğrenş bi şey olduğunu görmen için illa birilerinin söylemesi mi lazım ve midesiz herif
Ne s. lak insanlar var ya başka kadın mı yok dünyada bu kadar mı midesizsiniz
Allahim bu ne biçim birsey? baldız ne ya. baldız baldan tatlıdır sapikca soz gerçek olmamalo
Sakamisiniz siz ya. taş devrindemisiniz
Ne kadar sacma adetler. Gonlun varsa neysede sırf cocuklar icin evlenmemelisin bence. Basın sagolsun buarada
Üüüf saçmalama o ne ya
hayır. eşine saygın olsun
Seninde baldızına için gidiyor anlaşıldı.
Yok mantıklı düşünmeye çalışıyorum
Dünyada başka kadın mı yok? Yargılamak değil amacım ama demekki kadıncağız hayattayken kardeşini kardeş gibi görmemişsiniz.
O zaman şöyle düşün. Sen ölüp gitseydin karının abinle-erkek kardeşinle evlenmesinç normal görür müydün?
Basın sağ olsun neden vefat etti
Eceli geldi
Hastamıydı üzücü
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?