Anneme olan öfkemi nasıl yenebilirim?

Ben13-15 yaşlarında annemle çok kavga ederdik. Annem Tokat terlik falan değil direkt yumruk atardı. Ergenliği biraz asi geçirdim ama yinede insan çocuğununasıl yumruklayabilir. 14 yaşındaydım sanırım anneme kızıp kuruyan çamaşır üstüne su dökmüştüm o da sinirlenip yumruk atmıştı. Dudağım patlamıştı 7 dikiş atılmıştı. Ağız burun sadece kan ama çeneme gelince gözlerim kararır düşüşecek gibi olurdum. Annemi de anlıyorum 37 yas var aramda kadın 50 yaşında asi ergen çocuğa tahammül edemedi sanırım. Çocukken hiç dayak yemedim ama ergenlikte 13-15 yaşlarda çok dayak yedim. Biraz şımarık büyüdüm annemde annesini kaybedince ve boşanınca falan sinırlı oldu. annem karadenizli çocukken tarlada çalışmış, odun kırmış falan güçlüydü ben 45 50 kilo ergen çocuğum o yumrukları yiyince korkup biraz da gurur yapıp duruldum. Şimdi 25 yaşındayım ben bu olaylardan sonra anneme o anne sıcaklığı hissedemedim. Bana Vertigo yani baş dönmesi teşhisi koyuldu doktor yüzüne ve baş bölgesine çok darbe aldın mı dedi. Yani annem yüzünden olma ihtimali var.. Affedemiyorum

Güncellemeler
1 yıl
...
Anneme olan öfkemi nasıl yenebilirim?