Dayanamıyom lan artık?

18 yaşındayım şu kadar ömrüme rağmen hayatım boyunca mutlu olmadım ortaokul tekrim kuzum çocuğu babamın alacaklıları evi bastığı için çalışmaya başladım çevremde ki herkes babamın nerdeyse olmadığını bildiği için itip kalktı beni çok fazla dayak yedim hayatım boyunca ellerimde kollarimda sigara sondurduler bicaklandim da daha önce (zeytin köy) bir sürü dükkan değiştirdim psikolojim altüst oldu benim haricim de babam eve para getirmiyordu arada bir eve gelip 4-5 bin lira birakirdi annem konusuna hiç girmiyorum hayatını sikmis zaten babam bam başka bı dünyada annem 1 yıl önce dedem vefaat etti bize tokilerden bı daire miras kaldı oranın kirasıyla bı tık daha rahat ettik nasıl anlatacagimi bilmiyorum ama gittiğim her işte hiçbir zaman odaklanamadim sürekli beynim eski olayları tekrar gözümün önüne getiriyor şu an işsizim bu arada 7 ay oldu ayda bir duş alıyorum insan içine çıkmaya utanıyorum korkuyorum aynı zaman da paramız da yok gecinebildigimiz kadar var (ablam da çalışıyor) yeteri kadar aktarabildim mi bilmiyorum ama şu an sülük gibi evde duruyorum dışarı çıkmamak için kendimi banyoya kitliyorum kendimden utanıyorum altın vuruş yapmayı bile göze aldım hapla intihar etmeye çalıştım annem psikiyatriye götürdü saati 2500 TL olduğu için sürekli ilaç da veremedi ailem konusuna girip daha fazla kafa * istemiyorum ama ablamın kalp ritim bozukluğu var 20 yaşın da 5 yıl ömrünüz kaldı demiş doktor şu an 23 yaşında bu olay da beni çok korkutuyor sürekli bayılıyor bı keresin de babamın evde olduğu bı gün kavga etmişlerdi annemle annemi dövmüştü benim de boğazıma yapışıp sen uyuşturucu mu kullaniyorsun lan (kullandım) diye yere çarpmıştı o gün hastaneye kaldırıldı ablam o günden sonra çok daha fazla bayılmaya başladı bı gün yatağın da ölü bulacağımı biliyorum ve sürekli yaşanması hiç mümkün olmayacak durumları hile düşünüp kendimi çok strese sokuyorum uyuyamıyorum beynimin içi kerhaneye döndü ya böyle devam ederse ya intihar edicem ya da 50 yaşında hala asgeri ücretle çalışan kimi kimseyi olmayan birisi olucam derdimi ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama teşekkür ederim buraya kadar okuyan varsa

Dayanamıyom lan artık?