O kizla gormeye dayanamiyorum foto atiyolar beraberler daha 2 gunluk kiz evet onunla hic sevgili olmadik ama sevdim ve hala seviyorum kizin saclari uzun diye uzatmaya taktim kafayi kizin boyu benden uzun demek uzun seviyor ama boyumuda degistiremem ki kendimde suc arıyorum kusur arıyorum neden ben degilde o bazi seyleri yapmasaydim bunlar olmiycakti😥
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç denedin mi açılmayı seni sevip sevmiceni nerden biliyorsun.2 günlük kız dedin demekki sevgilisi olmadan öncede tanıyorsun onu
Evet taniyorum 5 6 ay boyunca hemde bulusuyoduk falan ama acilamadim hic cekindim istemez diye
Seni arkadaş gibi görmesine izin vermeseydin keşke. Yinede kızdan ayrılırsa kaçırma ilgini belli et
Keske ama aramızda ki olanlar sadece buraya yazdiklarimdan ibaret degil bi kac sey sormak istiyorum ozelden gelebilir misin🙁
Olmuş ve ölmüş e çare yoktur. Tek yapman gereken onları takip etmemek olacaktir. Unutmam daha kolay olur böylece
Unutamam ki ve bana gelmesini istiyorum ama imkansiz sanirim
Unutamam diye birşey yok. Unutmak istemiyorsun.
Eğer sosyal medyadan falan takip etmezsen 2 hafta olmadan unutursun
Zaten takiplesmiyoruz ama görüyorum storylerini durumlarini
Çünkü bakıyorsun heran birşey atmış mi diye bakıyorsun. Bunu yaparak kendine kötülük ediyorsun
Peki bisey sorcam size eski sevgilisini anlatan bi kızı istermiydin yani seviyo musun diye sorduğunda bilmiyorum dediyse kiz ne düşünürsün
Onu unutamamis derim ve zamana bırakır üstüne gitmem öyle çokta sevgili gibi takilmam. Dönerse benimdir dönmezse hiç benim olmamıştır
Yani hatali ben oluyorum🥺o bana anlatti diye en sonunda bende anlattim ama sirf o anlatti diye o sevmiyorum diyodu ama ben bilmiyorum dedim azimdan ole çıktı cunku eski sevglisini sevdigini duusnuyodum cok salagim
Dürüst olmak hatalı olmak değildir.
O zaten senin değilmiş hiç olmamış
Peki ilerde olma sansimiz olur mu ki
Bak güzelim daha gençsin ve şu an neler hissettiğini biliyorum. Ondan başkası olmaz gibi düşünüyorsun ama öyle olmuyor.
Bir şarkı seç hem gidene hem gelecek olana
Bunu o yapmış olsaydın erkek diye g.öt baş yırtardın demi seni o. usbu seni
Ne diyosun ya dikkat et konusmana
Sus yelloz çocuğun peşini bırakacaksın ondan uzak duracaksın amımm göğüslerim var diye ben istediğimi yaparım demiyeceksin
Gerizekalimisin sen bi kizla nasil böyle terbiyesizce konusabiliyosun? Nasil bi zihniyetin var konu benim namusuma nerden geldi nasil insanlarsiniz ya
Beyinsiz beyinsiz anlaman tabi senin eolduğunu söylüyorum ben bu terbiyesizlik değil sana bir kere daha diyorum çocuğun peşini bırak senin gibi türk kızları yelloz olduğu için kendisince herşeyi hak görür benim amımm varben herhaltı yiyebilirim ama karşımdaki erkekse o yaparsa ben amımı açar ciyaklarım çemkiririm kafasında oluyor ama sizin amınız altın kaplama değil diğer ülkelerin kızlarında da var o yüzden amınızı kapatınız hiç olmuyor uarım anlamışsındır gerçi sanmıyorum kuş kadar bile beyin olmadığı için anlamayacağın belli
knk sen neden kendini karşılaştırıyosunki onla yani sonucta gelip gecici biri yani
Ya değilse tanıyorum sevdigim insani birini severse birakmaz ki o
Ne yaparsan yap karşılaştırma yap. Seni yıpratır
yapma*
Elimde degil hersey bi anda nasil boyle oldu aklım almiyo ne var ki yani o kizda bu kadar
Bak hala. Kendine gel ve sakinleş önce. Hem düşünme. Bırak sevsin ya da foto atsın. Kendine bak hem sana bir sır vereyim ne kadar uursamaz görünürsen o kadar çekici, gizemli gelirsin. Kendinle ilgilen bakım falan yap. Bunlar hem bedenini hem ruhunu yorar
Zaten hic bi sekilde yansıtıyorum umursadigimi egleniyorum geziyorum fotolar atiyorum icimde firtinalar kopuya ama belkide bu yuzden kaybediyorum ben cok gururluyum gururumdan kaybettim belkide ya da sahip cikamadim ona bilmiyorum
Bak işte ne güzel hayatına devam etmişsin buna devam et ve içine atma. Eğer eğleniyor görünüyorsan gerçekten eğlen. Yapmış olmak için yapma hiçbirşeyi.
Öyle ama görüyorum onu sürekli karşıma çıkıyo ben unutmayı istesemde olmuyo yani bana gelmesini istiyorum artık ama olmuyo o kizla mutlu
O zmn şöyle yapalım çalışma. Unutmak için çabalama. Çünkü bişi unutmak istedikçe daha çok hatırlarsın. Hani diyorsun ya sürekli karşıma çıkıyo diye. Sosyal medyada karşına çıkıp duruyorsa takipten çık -ünlüyse de engelle- Kendinde de o kıza benzemiyorsun diye kusur arama sakın
Sosyal medya degil disardada cikiyo gordugum anda kalbim yerinden cikcak gibi oluyo sonrasında uzuntu falan filan bugun mesela hep oturduğum yerde oturmuslar onlari oyle gorseydim mahvolurdum sanırım
Bakma o zmn ama eğer sürekli senin olduğun yerlere geliyorsa hiiiiç dert etme o sana döner. Çünkü kıskandırmak amacı
Surekli degil Şu an o kadar iyiler ki beni cikardi bi anda hayatindan o kiz yuzunden Şu an baya ciddiler yani sanki hic ayrilmiycak gibi geliyo onlar 😥
Nasip ama unutma beddua edene o dua dönüp dolaşıp geri gelir. Yani beddua ediyorsun demiyorum ama etme diyorum. Hem 'Sizin hayır gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır. Siz bilemezsiniz' diye ayet var hatırlatayım dedim Yani illa o olsun ben onu istiyorum da deme çünkü diyelim ki ayrıldı tam yanına gelecekken araba çarparsa ne olur? -olumsuzluğa itmiyorum seni sadece başka açılardan bakmanı istiyorum-
O kadar guzel anlatiyosunuz ki kendimi suclu hissetmemin bi kac sebebi var ozelden anlatsam olur mu 🥺konusmaya ihtiyacim var cok basinizi agritmam
Yok Estağfirullah tabiki kapım her zaman açık 🤗
Bazi seyler nedir
Eski sevgilimi anlattim ona
Ona anlattin senden aldi dimi
Anlamadım
Eski sevgilini ona anlattin wer sonra ne oldu
Bi olay yuzunden konusmadik biraz sonra bi baktim sevgili yapmis benide heryerden cikartmis iste
Simdi sen bostamisin
Sana dedim