Arkadaslar ben bu ulkenin gundemine dayanamiyorum. Her yer yaniyor. Canlilar ölüyor. Insanlar manyamis. Ulkemiz sapik kayniyor. Ekonomi berbat halde. Can guvenligimiz yok. Cidden dayanamiyorum. Sabahtan aksama telefon basinda son haberleri takip ediyorum. Telefonu biraktigim anda da bunaliyorum geri donuyorum cunku ders bile calissam her an telefona bagliyim. Ordan calismaliyim. Hava da cok kotu sicak. Ustune yangin cikti zaten. Havayi daha da beter yapti. Korona yuzunden okullar acilacak mi acilmayacak mi? Egitim zaten yoktu iyice batti
Gercekten bunlari dusununce nefes alamayacak gibi oluyorum dayanamiyorum artik..
Gercekten bunlari dusununce nefes alamayacak gibi oluyorum dayanamiyorum artik..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Birazcık olsun at gözlüğünü çıkarıp dünya gündemini takip etmeni tavsiye ederim.
Dünya da neler neler oluyor, ah bir bilsen. :)
Biliyorum zaten
Tum dunyanin çivisi cikti ama sonuc olarak turkiyede yasiyorum ve bu kadar seye katlanamiyorum
Dünya yaratıldı yaratılalı yer yüzünde kötülük ve felaketler var.
Sen iyi bir insan olup, çevreni de iyiliğine teşvik ettikten sonrası pek mühim değil.
Biz kendimizden ve çevremizden mesülüz. :)
Evet biz kendimizden ve cevremizden mesuluz ama o pislikler yuzunden bizlerle ayni yerlerde yasayan hayvanlara yardim edemiyoruz
Goz gore gore hepsi yaniyor. Keske elimizden bir Sey gelse. Beni de deli eden bu zaten. Cevremizdeki kotulugu en aza indirmek istiyoruz ama insanlar cidden delirmis
Kötülüğü bitiremezsin, iyiliği çoğaltabilirsin.
Herkes gücünün yettiği kararını yapmakla mesül.
Her daim iyilerle beraber olmayalıyız.
Arı nasıl hiç durmadan bal yapıyorsa, biz de hiç durmadan arı gibi vız vız çalışmalıyız.
25'ime kadar ülkenin dışına çıkamazsam kafama sıkacağım, bu konuda kendimle anlaştım fjdjdjdjs, kaldı 6.5 yıl
Matematik hocanın
Buradaki yaşım yanlış djdjdn
Ben de kendime soz verdim. Kesin gidicem buralardan ya delirtecek bu ulke beni
@soran evet kesinlikle öyle ama yurt dışına çıksak bile bizim için tam bir huzur olmayacak çünkü burada biz suriyelilere nasıl bakıyorsak Avrupalılar da bize öyle bakacak. Ama yine de burada sürünmekten iyidir. İngilizcemi geliştirmem lazım 15 gün içinde güzel bir bölüm ve üniversite seçmem lazım çok umudum yok
Evet dogru dedin. Onlar da aynisini bize yapacak cunku amerikali degilsek direkt 2. Sinif vatandasiz onlar icin. Ama turkiyeden daha iyi bir yer bulabilecegimi dusunuyorum. Sen de umutsuz olma. Istedikten sonra ingde halledilir. Bolum de. Yeter ki azimli ol
@soran Amerika gene en iyisi, orada direkt bir ırk olmadığı için siyahiler dışında ırkçılık yok denecek kadar az. Avrupa daha kötü çünkü adamlar milliyetçi. Ama amerika isteniyorsa Green card şart
Aynen ve kolay kolay da vermiyorlar. Erasmusla ya da work and travel ile ogrenci olarak gidip ordan biriyle evlenicem artik baska care kalmadi 🙂
@soran Okan Serbessss
Sabret, en kötü karanlıkların ardında bile bir ışık vardır. Umutsuzluğa kapılmayalım.
Umariz..
2023tede kazanırsa geriye tek yol kalıyor
Yurt disi 🤲🤲
Yok niye gideyim ki hepsini yok etmek varken 15 milyon gencin karşısına çıksınlar bakalım
aa öyle deme. herkes bişeylerle gurur duyuyor.
Onların deyişiyle "șahlanan Türkiye" ye hg
Uyu birseyin kalmaz
::DD
sorma çıldırca