Evde 3 kadın yaşıyoruz bu kadın benim kavgamı yaptı diger kızla sonrada evden ayrıldı giderken bana eşya bıraktı kötü rüya gördüm?

ben eski gelinleriyim kadının yigeninle 4 senelik iliskim vardi ve ilkim oydu. yeğenine tekrar beni barıştırmak istedi ama artık üzerinden 10 sene geçti hislerim yok ve istemedim.
oda evlenip ayrıldı. ben de 2 defa evlilik yaptım farklı kişilerle. ona karşı hislerim yok artık yeğenini istemedigimi soyledim kadına. ve yakın zamanda bu kadınla aramızda güçlü bir bağ oldu ev arkadaşı olduğumuz için. Bana herseyini anlatıyor gösteriyor yardım etmeye çalışıyor saatlerce sohbet ediyoruz yemek yiyoruz. diger odadaki kızla benim icin kavgamı yaptı. bide ben onun kızıyla sınıf arkadaşıydım. Kendisi de annemle öyle sınıf arkadasiymislar. rüyam birden bire bir hayvan üstüme atladı uyandım korktum sizce eşyalardan kötü enerji almış olabilirmiyim?
Evde 3 kadın yaşıyoruz bu kadın benim kavgamı yaptı diger kızla sonrada evden ayrıldı giderken bana eşya bıraktı kötü rüya gördüm?