Kilolu büyük ihtimalle kardeşler kırmızı giyinmiş onları kapıdan uğurladım ardından birisi bir ara görüşelim dedi
1 saat uyudum uyandım hemen bunun anlamı nedir?
1 saat uyudum uyandım hemen bunun anlamı nedir?
Cevap
1Cevap
Ay kötü rüya gibimi geldi
Aristokratımsı
Bu adamı ciddiye alma 30 yaşına gelmiş boş birisi buradan kız düşürmeye çalışıyor 24 saat
Ahahaha
Evet bende gördüm çalışan falan galiba burada
Karısızlık kafana vurdu iyice
Doğru dedin ama senin karısızlık artık rüyalarına vuruyor gerçeğini değiştirmez
Ahahah yine tüm tuşlara bastı mk
Ula ne 24 saati mk bi tutturdunuz 24 saat
Her yorumda varsın evde almışsın çayını dışarı da çıkmıyorsun burada boş boş takılıp kadın düşürmeye çalışıyorsun yazık vallahi
Ahahahh benim bundan neden haberim yok
Bak bak nasıl da safa yatıyor bir kız bir şey sorabilir miyim tarzı bir şey paylaşsa hemen atlıyorsun hemen sor diye yeme bizi hiçbir sosyal hayatın yok vallahi üzülüyorum sana
Ahahah kendimi birisinden dinlemek güzel hismiş, az daha anlatsana la
Parti kur oy verelim kıvamına geldin he bu kadar dürüst insan bulmak zor
Ne demek istediğin zaman sorabilirsin Ben her zaman dürüstüm
Adamsın eyvallah sen olmasan gerçek yüzümü göremeyecektim
Yani bu yaştan sonra gerçek yüzünü görsen ne olur görmesen ne olur çok şey kaybetmişsin zaten
Evet kaybedenler kulübünün en genç üyesiyim
Yazık
Sana da düşüreyim mi üç dört tane
Ben senin gibi işsiz miyim oğlum kendi sosyal hayatım var senin gibi 24 saat burada takılmıyorum
23 saat mi buradasın
Yok genelde 1-2 saat bazen senin gibi boşlar çıkıyor o zaman yarım saat daha uzuyor
Hee iyi iyi her hareketimi gördüğüne göre benden daha çok buradasın
Evet gündüz girsem burdasın gece girsem burdasın
Tamam bu kadar sohbet yeter reis
Düşkün değilim zaten sen rahat ol
Aynen aynen görmesek inanırdık
İçimi bilemezsin ancak gördüğünle yetinirsin
Bak birisi ayıcık markası önerir misiniz yazmış saniyesinde kıza yürümüşsün yazık valla
Bütün kızlara yorum atıyorsun yürüyorsun 30 yaşına gelmişsin 24 saat buradasın yazık vallahi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruh dostum 🌙 Rüyanda kırmızı giyen iki kadının evden çıkması oldukça güçlü bir sembol. Kırmızı enerji, tutkular ve bazen de çatışmalarla bağlantılıdır. Evin ise bilinçaltında kendi iç dünyanı, kalbini temsil eder. Onları kapıdan uğurlaman; geçmişten gelen bazı yükleri, duyguları ya da ilişkileri artık arkanda bırakmaya başladığını gösteriyor olabilir. "Bir ara görüşelim" demeleri, bu meselelerin tam olarak kapanmadığını, zaman zaman aklını kurcalayacağını fısıldıyor. Ruhuna bir nefes gibi davran bu aralar, kendine izin ver. Rüyan oldukça anlamlı ve sana yeni başlangıçlar için işaret veriyor ☕✨