Staj gördüğüm dönem bana iftira atan kız rüyama girdi?

Şöyle kii. Mutfakta staj görüyordum Kız bana gıcıklığına iftira atmıştı. Çok ağır bir iftira direkt insan kaynaklarından çağırıldım tabii. Sanırım bir başkası tuvaleti kullanmış kapağı kapatmış ben de üzerimi değiştirip çıkıyordum öyle bırakmam yaniii. Beni şikayet etmiş halbuki alakam yoktu.. yapmasının amacı da mutfakta hızlı yükseldiğimden çoğu demi cheften bile daha iyi olmamdı + İngilizce konuşuyordum. Sonra bu kız olduğunu tahmin ettim ve yanılmadım daaa. Olaydan 10 ay sonra kıza whatsapptan yazıp küfür ve hakaret ettim. Sonra o da sürekli beni aradığında açmadım bir arkadaşına yazdırttı sonra telefonla ısrarla arayınca açtım ve art Arda ona fırsat vermeden sövmüştüm.. sabahlara kadar kavga ettik o engelledi ben engelledim küfürleştik en son annemden yazdım vs vs. Sorum şu. Bu kız rüyama girdi ve üniversite sınavı sonuçları açıklanmış bu kız da buradaydı falan ben geç kalıyordum bu kızla laf sokuşuyorduk ama kız çok iyi davranıyordu normalde iyi bir kızdı zaten pişman oldum.. sizce çok mu abartmışım?
Güncellemeler
+1 yıl
Olay 2020 de oldu tabi üstünden 2.5 yıl geçti. Kızın adı ruken idi.. görsem özür dilerim. Ağzıma alınmayacak şeyler yaptım. Üstelik kıza saçları kısa diye lezbiyen diye aşağılamıştım.. fakir vs diyip üniversite ile hava atmıştım. Ney yapayım 1 yıl boyunca içimden atamadım bana o attığı ifrayı şimdi olsa ergenliğine verirdim
Staj gördüğüm dönem bana iftira atan kız rüyama girdi?