Birçok şeye sevilmesede dikkat edilmezken eşcinsellerin bu denli dikkat odağı olmasının sebebi ne olabilir sizce?

Sürekli eşcinsellik fıtrata aykırı pislik bir grup toplumun ahlakını bozuyor, normalleştirilmeye çalışılıyor, aile düzenini bozuyor TV'de olmasın, vs. vb. diyip duran bir kesim var. Toplumun ahlakını eşcinsellik değil, aşkını uluorta utanma duygusundan yoksun birbiriyle hoplayan, memeyi biraz daha açsa bebek emzirecek kıvamda olan, orasını burasını daracık kıyafetle belirten, insanlığa şiddeti ve mayfalığı TV de gösteren, ensestler, pedofililer, din konusunda baskıcı yobazlar yapıyor bence. Eşcinsellik normalleştirilmeye çalışılmıyor, eşcinsellik zaten normal. Dine uymamasıyla, bunun bir hastalık olması çok farklı kavramlar. Zinada günah hastalık olması bu yüzdense ki ben İslam dinine inanmıyorum. Zinaya kimse hastalık demiyor niyeyse. Diyenler hep homofobik, dindar (göremesekte) (gizli eşcinsel) kesim.

Güncellemeler
1 yıl
Kaldı ki ben kapalı bayan bir psikoloğada gittim durumumuda anlattım bir kez olsun sen gaysin hastasın düzelmen gerek demedi
Birçok şeye sevilmesede dikkat edilmezken eşcinsellerin bu denli dikkat odağı olmasının sebebi ne olabilir sizce?