NEDEN BEĞENDİĞİM KİŞİLER GAY ÇIKIYOR?

Hayatımda 3-5 insan beğendim ve olanı anlatacağım şimdi..!
Panseksüel sıradan bir kadınım, bilmeyen gidip bakınsın neymiş.
İlk aşkım gaymiş ve ona ilerlediğimde yurt dışına yerleşip çekik sevgili bulduğunu öğrendim.
2. olan lisedeki beğendiğim çocuk geçen günlerde gay olduğunu belirtmiş. (İkisi hakkında bisex mi bilmem ama açıkça erkeklerden hoşlandıklarını belirtip erkeklerle flört ettiğimden kız seçeneklerine hiç yönelmediklerini düşündüm.
Sonra kafa dengim 2 kız buldum ayrı dönemlerde sözde ikisi de bisex'di erkek bulup köşelerine çekildiler. Yıllardır tek tabancaydım, beğendiğim bile yoktu tam geçen günlerde birisine resmen ilk gününde taptım çünkü tam anlamıyla sanattan yeteneğe konuşmalarından hayvan sevgisine ve yüzüne kadar benim zevkimde mükemmeldi. Bu görüşten birkaç gün sonra bileğinde rengarenk bir bileklik gördüm ve dedim ya gay yok değildir artık daha neler öylesine takmıştır. Dedim yine de belki bisextir bir umudum vardır ve bugün
BAMMM
grupça kızlar konusunda bunlar konuşurken zeki kızlar hoştur ama %100 arkadaş olarak görüyorum GAY'im dedi ve benim içimdeki acıyı tahmin edin.. Şaka mı ya lanet mi tanrımm? En ortak yol benim cinsiyet değiştirmem galiba ya. Neden böyle oluyor? GAYSEKSÜEL MİYİM
Güncellemeler
+1 yıl
SANIRIM BENİM CİNSİYET DEĞİŞTİRMEM GEREKİYOR BEĞENDİKLERİM HEP ERKEKLERDEM HOŞLANIYOR ORTAK NOKTADAN BAKARSAK :(
Güncellemeler
+1 yıl
ZATEN ÇOCUK RUH GİBİ GİZLENEN SOSYAL MEDYA HESABI BİLE OLMAYAN AŞIRI YETENEKLİ 🧿 MELEK GİBİYDİ ELBETTE BİZE RÜYA OLACAKTI :(