Eşcinsel, gay, lezbiyen vb kişilerin aslinda bu şekilde olmalarının sebepleri sizce neler olabilir?

Bu durum ıslam da lanetlendigi ve helak sebebi sayıldığı halde son devir ahir zamanda normal bir yaşam şekline dönüştürüldü nerde ise yabancı kesim tarafından.
Aslinda kendilerini medeni ve ıslami ise cani gibi gösterip bu algı ile islama her zaman yaptıkları gibi bir darbe indirmek bence.
Bu durumda olan kisileri kinamiyorum
Aksine durumlarının belki genetik ya da çevre koşulları vs olduğunu düşünüyorum.
Ama lakin bu durum onlari tevbe etmedikçe gazab dan kurtaramaz.
Aslinda GAY LEZBIYEN ESCINSEL olan onlar değil ben böyle düşünüyorum.
Soydan gelen genler bazısında sönük bazısında baskın olur.
Soydan gelen negatif enerjiler bedene yerleşir ve bir ruhsat kapısı aralanınça bu e enerjiler kendini bedende belli eder ve siz kendinizi böyle his etmeye başlarsiniz.
Aslinda seytan bedene yerleşir ve günahlar ile buyur.
Bu özellikteki kişiler de ki durum aslinda bedendeki şeytani cinini etkisinden dir bence.
Gay ateist eşcinsel lezbiyen satanist olan aslinda o cinlerdir ve beden ile artık butunlestikleri icin kişi kendini bu sayılan özelliklerden biri gibi görür.
Lut kavmi livata yüzünden vb kotu çirkin işleri yüzünden gazata uğradı.
Lut kavmini de aştık artık.
Ben sadece görüşlerimi sundum
Ebedi alem hep kalıcı olacak.
Keşke demeden tevbe edin inşallah.
Güncellemeler
+1 yıl
Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz.
Annelerimiz, babalarımız, soyumuzdan dede ve ninelerimiz böyle etrafındaki karşı cinse meyli olan insanları hiç sorgulamadan kınamışlar, hor görmüşler, eziyet etmiş olabilirler.
Bu insanlar da ALLAH ın kullarıdır...
Güzel ALLAH ımız;
Siz benim kulumu kınadınız, horladınız, kalbini kırdınız...
Şeytanlara o kınadıkları şey hakkında ruhsat veriliyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Şeytanada ne hakkında ruhsat veriliyorsa, şeytan o ruhsatın sahibi olduğu için sizi istediği gibi yönlendire biliyor...
Sizin fiziki görünüşünüzü değiştiremesede, Ruhsal durumunuza baskı yapıp karşı cins gibi hissettiriyor...
Gelen şeytan tahminim dişi olduğu için sizi kadınmış gibi hissettirmesi kolay oluyor...
Çünkü sizin beyninize, vücudunuza iyice sinip yapışıyor...
Artın siz şeytanla tek vücut oluyorsunuz...
Sizin bunu ayırt etmeniz zorlaşıyor.
Bu durumu kendinizden biliyorsunuz.
Eşcinsel, gay, lezbiyen vb kişilerin aslinda bu şekilde olmalarının sebepleri sizce neler olabilir?