AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
Bi yandan haklı. Akṣam vakti gitmemen gerek evde kocan yok. 2. onayını almadan gitmemen gerek. Arkadaṣın olabilir ama kocan razı olmaz.
Eşin biraz abartmış ama çok üstüne gitme yine de. Madem istemiyor bir daha da bunu ikileme ki aranız bozulmasın...
Bence bu kadar kısıtlıyorsa seni ondan ayrılman iyi olabilir veya çift terapisine gitmeniz çünkü böyle yapması doğru değil.
Abla cani sıkk8n belliki alttan al. Hem o da haklı. Ne kadar yakin olsada gece vakti dogru degil onay vermeden gitmen
Bence eşin haklı sormadan bir şey yapmak hiç iyi değildir. Çünkü senin ailen artık eşin annen baban sana karışmaz artık evlisin.
Haber vermek için aradım bakmadın bende gittim bidaha izin almadan gitmem de çok üstüne gitme doğu tamamen bunalım alttan al
Arkadaşına gittiğini ve bildiği bir arkadaşın olduğu için tartışmaya gerek yoktu. Gereksiz yükselmiş. Bence sana haksızlık etmiş
Haksizsin tatlım eşin doguda ve seningormuyor uzakta. Ki aldatilmalarin çoğu bu arkadaş şeyine oluyor eşini dinle huzurunuzu kacirmayin boş yere.
Söylemişsin zaten fazla tepki vermiş asker sanırım ondan olabilir tamam canım haklısın de bence bir daha yapmam de sana sormadan
sen haklisin ama alttan al. sana bir sey kaybettirmez, kusura bakma kizacagini dusunemedim de gec
Eşin detatları bilmediği için kocası da evdeyken onlara gittinndiye düşünüp yorumlamış kıskanmış da. Konuşur çmzersiniz
Böyleleriyle evlenip hayatı zehir ediyonuz işte olm senin kendi hayatın yok ki. Eşinin söylediği emrettiği hayatı yaşıyorsun
Haklı gece vakti işin Yok kimsenin evinde kadın dikkat edecek arkadaş
Soylesesydin sende gittigini ne adamlar var eşine diyorki grup seks yapalim diyen kadinin ciplak resimlerini arkadsina atanmi istersin sukuret kocan kiskaniyor seni
çok boş hareketler beş yaşında çocukla konuşuyo sanki
Suç sende ne diye adama söylüyosun arkadasına gittiğini gerek yok bilmesine
Kılıbıklığa gerek yok tabiki eşin haklı dayak yemediğine şükret
Sen dayak yeme de kızın eşinden
Ha ha ha espri yapmayı seviyordun değilmi
Espri yapmamıştım
Sen haklısın. İzin almak ne sahibin mi o senin
Eşin bir çocukla mı evli 😒 ne bu saygısız hareketler sonuçta sen haber vermişsin dönmeyen kendisi
Sizi merak etmiş olamazmı , Sevgi böyle bir şey ! !
Bu eşinin özgüvensiz oluşundan kaynaklanıyor. Bu kadar büyütülecek bir durum değil. Eğer geri adım atar ve özür dilersen baskı giderek artar. Ki özür dilenecek bir durum söz konusu değil.
başkasına kızmış sınırını senden çıkarıyor heralde haber vermişsin işte daha ne yapacaksin
Normalde yanında olsa bu kadar tepki vermez. Uzakta olduğu için daha tedirgin davranıyor.
Kocanın rızası önemli kocanın cevap vermesini beklemeliydin
Haber verseydin iyi idi güven tek kullanımlık tır dikkat etmek lazım
Uzakta olduğu için bu tür durumlarda alttan almalısın bence. Normal yani. Polismi askermi?
Alttan al birde zaten izin alman lazım sonuçta evli bir kadınsın başına bir şey gelse nolcak
Tabiki gidebilirsiniz
Siz mahkummusunuz hayırdır?
Size güveni yokmuş gibi davranmış
Ergen bi sevgili gibi davranması cok tuhaf
Kocan manyak. Ben gece kulübüne eğlenmeye bile gönderiyorum eşimi
yuhh
@Bunalmaktanbunaldım ne olacak ki?
konya ovasımısın abicim
@Bunalmaktanbunaldım neden ki? Benle evlendin aferin gel seni dört duvar arasına hapsedeyim beni sectigin için mi diyeyim
hayırda gece klübüne filan gitse sende gitmezmisin onla
@Bunalmaktanbunaldım benim gittiğim de oluyor ama samimi kız arkadaşları ile de gitmek istediğinde gider. Bazen kız kıza eğlenmenin keyfi ayrıdır, onu anlayabiliyorum
anladım güzel
@Bunalmaktanbunaldım Eşin doguda, muhtemelen de erkeklerin çok olduğu bir ortamda çalışıyor. Birbirlerini gazlarlar, daha sınırlı ve asabi olurlar , akıllarına hep cinsellik gelir. Ben öyle düşünmem. Siz kadinsiniz kız arkadaşlarınız ile gece çıkıp geç saatte gelseniz ne yapacaksınız ki, dedikodu, şakalasma, geyik. Yani yapsın, eğlensin
güzel düşünüyosun senin gibi erkek kalmadu
Haber vermişsin. Nasipmiş gittim hayatım de bir dahakine.
Bence olmuyorsa boşan senin hayatına karışamaz kendine bunu yaptırma
rahatsız olmuş gitmenden haber versende izin vermeyecekti
Belliki kısa süreli bir ben neyim lan atağı var biraz suyuna git tm sen erkeksin seni kesseler bişey olmaz tarzı davran daha sonra normal hayata dönersiniz ztn
Eşin haklı en azından bilgi vermen gerekirdi. Kendini eşinin yerine koy sen olsan ne tepki verirdin
Yani söylediğin için sorun olmamalı bence
#Hükümdar
Zaten izin alınmaz, haber verilir. Doğru olan budur
Erken yaşta evli olmanın problemi. Her iki taraf da çocuk. 🙂
Mesaj attın haber verdin peki eşinden sana cevap geldi mi?
eşin saçmalamış çünkü senin de gezip dolaşmaya hakkın var yani burada eşin suçlu sen haklısın
Cevap Almadan gitmemeliydin. kıskanıyor ve uzakta olduğu için aklında soru işareti bırakmamak gerekir.
Mesajı 1 saat sonra gördü neredeyse. Beklese miydim
bazen evin huzurunu korumak için birtakım şeylerden feragat etmek gerekir. her iki cins içinde geçerli bir durum bu.
Kocasını evde zannetmiş olabilir o yüzden böyle davranmıştır
Erkeklik egosunu tatmin. Başka bişey değil. Ne demek eşekbsşı mıyım.
Kocasından kıskanmıştır alttan al kocasının olmadığını söyle evde
Sen haklısın tamamen ama eşin sürekli böyle mi yoksa bir seferlik bir şey miydi bu
O evlilik biraz zor olucak gibi uzak mesafeden ve de güvensizlik duygusu varsa
Ne var yani arkadaşına çaya gittiysen sanki başka yere gittin gibi senle tartismis
kocanın içi rahat değil. alttan al. haklısın de.. bir daha ki sefere sana ulaşmadan gitmem de. konu tatlıya bağlansın
Haber vermek zor olmamalı eşin haklı diyicektim ki açıklamaya bakınca sende haklısın senin için endişe ediyor olmalı
Sana değer verdiği için böyle davranıyorsa uzatmayın derim.
Evet öyleydi uzatmak istemedim bende
👍
Akıllıca. Size mutluluklar diliyorum darısı başıma inşallah 😎😎
İnşallah
Herkes bi susun ya nerde haklı acaba sen aynısımınyap üçüncü gün ben yoruldum ayrılalım der narsistik böyle bişey
Çok haklısın canım arkadaşım
Sen kendince haklı olabilirsin ama eşin haklı çünkü başına bir iş gelebilirdi ve eşinin izni olmadan bişe yapamazsın
Böyle böyle ezin kendinizi kocaman kadın sanki çocuk bu yüzden kadın olmak istemezdim erkek başını alıp gider her bku yapar ama kadın erkeğin izni olmadan hiç bişey yapamaz 😂😂
Ezmekle alakası yok kardeşim dinde bile kadın kocasından izinsiz bişe yapamaz ama bu devırde dini bilen kimki mesela senin gibi beyın yoksumu birisi ve bunun ezmekle ne alakası var senın karın senden habersız istediği gibi dısarı cıkabilirmi cıkarsa buda senin karaktersızlıgınden dir
Daha da erkeklere diyor ki kadınlarınıza vurun pes diyorum o aklınıza
Senin din yapın farklı ise benım yapabılcem bişe yok kardesim sen karakter ve beyın yoksunu bırıysen napabılırım ki
Senin zaten saygı duymaktan yapabilecek bişeyin olamaz hakaret et böyle geri döner illaki ben sana sadece soru soruyorum sen; beyin yoksunu karaktersiz. Benden de sana gelsin umarım bir erkeğin 7. Eşi olursun umarım evlendikten sonra farkedersin madem dininden memnunsun katlan
Ergenmısın sen kardesım neyı nasıl anlamak ıstersen o sekılde anla tamam mı senın annen babandan ızınsız gece dısarı cıkarsa o zaman gel konusalım tamam
İzin almak nasıl bir ezikliktir haber vermek varken ergenlik ne alaka şimdi😁😁
Tüh ergen olduk şimdide bakalım bi dahakinde ne diyecek ahahha
Arkadaş neyi nasıl anlamak diyorsun da dinde bunlar var erkeğin 7 eş sahip olabilme hakkı var diyor yaşa gör diyorum bende
Uzatmayın konuyu
Taniyorsa öyle konuşmaması lazımdı bence
ya da sen eşinin huyunu biliyorsan hep böyleyse izin almadan cikmamaliydin
Çok haklısın canım arkadaşım
İşten gelmiş aç mı suzuz mu bir derdi mi var belki koşarak sana geldi derdini anlatmya
Ne işten gelmesi? Soruyu düzgün okumadın sanırım
Özür dilerim
Özürlük bir durum yok
Sende biraz altan belli ki başka birşeye kızmş
kukusu da var mı eşinin bu ne ya her halta trip mi atılır saçmalık ortada amdam kalmadı izşn alsa nolcak sanki çok saçma erkeklerde kendilerini böyle tatmin ediyorlar sanırım saçmalıkkk
Senin eşin bayağı kompleksli galiba.
Böyle insanlar değişmez bilgin olsun.
Bence sen haklısın eşin fazla kıskanç bir insan benim annemde babamdan izin alıyor bir yere gittiği zaman
Seninde gezmeye dışarda dolasmaya hakkın var zaten bütün gün evde yalnızsın onuda dusunuyormu acaba kocan sen haklisin
Bence de güzel arkadaşım @semaver123 bir şey diyebilir miyim?
Söyle
@semaver123 özelden bi yazar mısınız lütfen 🙏
Tabi ki de haklısın izin almak zorunda değilsin haber vermek senin iyi niyetine ve dürüstlüğüne bağlı yüz bile verme
İslam'da haber vermen daha uygun, izni olmadan çıkmaman lazım normalde...
Eşin sanırım asker ve stressli bir meslek sen de dizini kırıp evde otur baktın telefonu açmıyor benim eşim laf yapar sonra gelirim de eşin bilemez onun kocasının evde olup olmadığını