Dün akşam dışarı çıktım diye eşimle tartıştık kim haklı?

2 arkadasim şehir dışından geldi diğerleriyle de aynı şehirdeyiz. Dün akşam buluşalım uzun zamandır görüşmüyoruz dediler. Dün eşimde nobetteydi bende evde tektim çıkayım bari dedim. Eşimi aradım açmadı bende mesaj attım arkadaslarla cikicaz canım haberin olsun diye. Hazırlandım çıktım. Arkadaşlarla bayağı vakit geçirdik zamanın nasıl geçtiğini anlamadık bile. Telefonum çalmış duymamışım eşim aramış. Eve geldim 12 gibi eşimi aradım telefonda bir sürü bagirdi çağırdı. Yanında ben yokum gecenin 12 lerinde ne işin var senin dedi bende arkadaslarla çıktım haber verdim sana farkındaysan dedim. Mesaj atmissin ama görmedim izin verdim mi sana dedi bende izin mi alicam haber ettim işte dedim. Gece gece sinirlerimle oynuyorsun kocansam izin alacaksın sen benden sorumlusun. Gece gece başına bi iş gelse ne yapicaksin felan dedi sonra da yüzüme kapattı aradım açmadı. Çok sinirlendim ve üzüldüm. Sabah geldi duşa girdi çok sinirliyim sana, hangi arkadaslar bunlar gittiğin diye konuyu açtı. Gezmek istiyorsan ben varim benimle gezeceksin dedi bende sen ayrisin arkadaslarim ayri uzun zamandir onlarla görüşmüyorduk ne var bunda ya dedim yine kavga ettik uyuyor şimdi de kim hakli bu konuda🤦‍♀️
Dün akşam dışarı çıktım diye eşimle tartıştık kim haklı?