Bana yapılan şey doğru bir davranış mi?

Arkadaşlar arkadaşımın nisanına davet edildim arkadaşım ve ailesi muhafazakar bu yüzden arkadaşıma önceden giyeceğim elbisenin fotoğrafını attim. Uygun mudur diye sordum. Bunu yapmamın sebebi tamamen saygıdan. Herkes istediği şekilde yaşamakta özgür. Neyse elbisenin fotoğrafını atınca arkadaşım gayet uygun dedi. Elbisenin rengi yeşil. Kare yaka ama kısa kollu ve diz altı bir elbise. Neyse Nisan gerine gidince. Arkadaşım ve ailesi elbisenin açık olduğunu söylediler bu yüzden bana ceket giydirdiler. Günahlarını almayayım 40 kere özür dilediler kusura bakma dediler ama aile büyükleri laf atar dediler. Ama ben yine de alındım biraz. Çünkü elbisenin fotoğrafını önceden attim 😥 ona rağmen ceket giymek zorunda kaldım hava hala sıcak bizim buralarda yandım resmen. Kim haklı? Sirf muhafazakarlar diye linclemeyin. Durumu hakkında yorum yapın

Güncellemeler
1 yıl
Elbiseyi açık bulmalarının sebebi boyun kısmı ve göğüs kısmı çok açık dediler. Bu arada elbise kesinlikle dekoltesiz. Sadece boynu ve omzu fazla açık dediler
Bana yapılan şey doğru bir davranış mi?