Sizce yaptığım davranış yanlış mı olmuş?

Üniversitede okuyorum ve özel bir yurtta kalıyorum. Yurtta neredeyse hiçbir hizmet sunulmuyor, sunulan hizmetler de ücret karşılığında sunuluyor. Çamaşırlarımızı ise çamaşırhaneye götürüp makineye yerleştiriyoruz, ama makineler sadece görevlilerde olan bir kartla çalışıyor. Yani kendimiz çalıştıramıyoruz. Yarın memleketime gitmeyi düşündüğüm için nevresimlerimi yıkamak istedim ve saat 17:00 civarında çamaşır yıkama makinesine attım. Saat 19:00 gibi makine durdu, ama çamaşırhanede görevli kimse yoktu. Ben de çamaşırlarım kokmasın diye makinenin kapağını açtım ve yaklaşık 2 saat öyle durdu. O 2 saat içinde resepsiyona 2 kez ablanın ne zaman geleceğini sordum ve bana bilmediklerini söylediler. Saat 21:00 civarında, son kez sordum ve bana " Geliyor " dediler, ama ne zaman geleceğini söylemediler. En sonunda çok sinirlendim ve asansöre bindiğimde sinirimden asansör kapısını yumruklayıp bağırdım. Sonra resepsiyondan 2 tane görevli geldi ve " Ne oldu? Niye bağırıyorsun? " dediler. Ben de sesimi yükseltip gözlerimden adeta ateş saçarak " Abi 2 saat oldu, 2 saat " dedim. O da " Tamam, ablanın bir işi çıkmış. Şimdi geliyor " dedi. Sonra abla koşarak geldi ve çamaşırlarımı kurutma makinesine attı, * sanki yüzünde korku ifadesi vardı.
Sizce yaptığım davranış yanlış mı olmuş?