Doğru davranmış mıyım?

güIbeşekerr
arkadaşlar sevgilimin bu bir aydır sürekli işi var. kendi kafeleri olduğu için bütün işi o yükleniyor. bazen çok aşırı yorgun olduğunu konuşurken anlıyorum. bilmiyorum hiç kafede çalışmadım. ama sabah gidiyor gece dönüyor eve. bu da konuşma süremizi azalttı iyice zaten uzağız birbirimize. haliye kavgalar aşırı çoğaldı. ben zaten her gün konuşmak istemiyorum kendisiyle. ama biraz da olsa vakit ayırması gerekli olduğunu düşünüyorum. o ise sürekli kavga çıkardığımı artık yorulduğunu söyledi. ayrılmayı defalarca denedik ama buna da olumlu yaklaşmıyor. onu yeterince alttan aldığımı düşünüyorum. hiç konuşmadığımız günler oluyor. belki de bir süre ayrı kalmalıyız. çünkü geçen sefer de onu yalnız bıraktım döndüğünde beni anlıyor güzel davranıyor. onu sıkınca bazı şeylerin farkında olmuyor. bugün kendisine yalnız kal biraz dedim. itiraz etmedi tamam aşkım dedi. konuşmuyoruz kendimi uzak tutmam iyi mi? kıymetimi anlar mı? çünkü şöyle düşünün ilişkide emekçi taraf benim. uykumdan feragat edecek kadar bazen kitap okumayı bırakıyorum işlerimi yarıda bırakıyorum vs vs. adam beni özleyecek vakti bulamadı belki. ama yok olunca sessizleşince ben adeta pervane oluyor. erkek beyni ne zaman özler tam olarak. ve nasıl uzak kalacağım yalnız kalınca aklıma geliyor sürekli. artık kavgadan da bıktım. yeteri kadar vakit ayırmıyor konuşmuyoruz demekten yoruldum. ağlama krizine giriyorum çoğu zaman o olmayınca. bana vakit ayırmadığını düşündükçe krize girmek beni yıpratıyor.
Doğru davranmış mıyım?
5 Cevap