Babam vefat edeli 5 gün oldu erkek arkadaşım İstanbuldan yanıma geldi ben gümüşhanede yaşıyorum neyse erkek arkadaşım yarın yolcu gidiyor bugün akşam dışarıda otururken amcamın eşi ve çocukları gördü bizi tip tip baktılar sonra yanımıza bir bahaneyle geldiler ben pek muhatap olmadım sinir oldum öyle yapmalarına laf söz çıkaracaklar eminim ama benim yaptığım şey yanlış mı? Anlamadım
Güncellemeler
1 yıl
Kafeye falan gitmedik sokakta evimin önünde bankta oturuyorduk arkadaşlar
Yani normal bence yaşadığın kayıpta az bir şey değil bende yaşadım sabırlar olsun oturmuşaunuz evin önünde dertleşmişaini sana destek olmuş yanında olmuş ne güzel sen boşwer yakınlarını sağlıklı düşünmemişler kendini biliyosan gerisi tefaruat
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Bir şey yapmadık onunla karakola gittik babam için mezarlığa gittik ve evimin önünde oturduk bu kadar öyle gezmelik falan bir durum yok insanlar ne tuhaf şeyler yazmışlar
Ne güzel işte boşwer sen yazılanları takma hayat semin hayatın dert etme sen önüne bak şimdi kolay değil babayı toprağa vermek bunalkma felan girme enerjik olmaya çalış
Ben mahvolmuştum ağlamaktan yataklara düştüm resmen erkek arkadaşım geldi kafamı dağıttı biraz benimle kız kardeşimle ilgilendi babamın mezarıyla ilgilendi yeri geldi ben gidemedim mezara o gitti babama kuran okudu çiçekleri suladı şimdi gidecek çok korkuyorum tekrar depresyona gireceğim diye
Çok zor gerçekten benim babam iş kazası nedeniyle vefat etti bir yandan mahkeme ile uğraşıyorum bir yandan bu acı bir yandan boş boş konuşan insanlar Allah bizlere sabır versin
Erkek arkadaşım geldiğinde babam yoğun bakımda idi geldiği gün babam vefat etti cenazesine katıldı halledebileceği işleri halletti bu süre zarfında hep yanımda olduğunu hissettirdi bunda yanlış olan ne var?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Baban öleli daha 5 gün olmus sen geziyorsun yuh be babanı hiç mi sevmedin
Ne gezmesi abi evimin önünde bankta oturduk ve babamın mezarına gittik birkaç defa o kuran okudu ben temizledim ne gezmesi
Ah ah şu sevgili şeyleri Baban öldü ve mezarına sevgilin mi geldi utanmadan neyse babana üzüldüm mekanı cennet olsun
Niye gelmesin çok mu ayıp kötü bir şey?
tamam sen git sevgili peşinde koş ah babana çok üzüldüm bende babamı kaybettim 4 yıl önce 😭😭😭
Yani normal bence yaşadığın kayıpta az bir şey değil bende yaşadım sabırlar olsun oturmuşaunuz evin önünde dertleşmişaini sana destek olmuş yanında olmuş ne güzel sen boşwer yakınlarını sağlıklı düşünmemişler kendini biliyosan gerisi tefaruat
Bir şey yapmadık onunla karakola gittik babam için mezarlığa gittik ve evimin önünde oturduk bu kadar öyle gezmelik falan bir durum yok insanlar ne tuhaf şeyler yazmışlar
Ne güzel işte boşwer sen yazılanları takma hayat semin hayatın dert etme sen önüne bak şimdi kolay değil babayı toprağa vermek bunalkma felan girme enerjik olmaya çalış
Ben mahvolmuştum ağlamaktan yataklara düştüm resmen erkek arkadaşım geldi kafamı dağıttı biraz benimle kız kardeşimle ilgilendi babamın mezarıyla ilgilendi yeri geldi ben gidemedim mezara o gitti babama kuran okudu çiçekleri suladı şimdi gidecek çok korkuyorum tekrar depresyona gireceğim diye
Valla zor ama hayat şşartı bak benim iki ay sonra senesi olacak ama bişekilde dewam ediyor 😌
Çok zor gerçekten benim babam iş kazası nedeniyle vefat etti bir yandan mahkeme ile uğraşıyorum bir yandan bu acı bir yandan boş boş konuşan insanlar Allah bizlere sabır versin
Boş konuşanları takma bile
Konuşur onlar sen ailenle birlikte kalmaya deewam et kopma bu süreçte birbirinize lazımsınız
Yani tabi vakit geçirinde kafeye gitmek falan olmamıs gibi ya bide gulerek falan sohbet ettiyseniz ama kimse buna karısamaz kim olursa olsun
Kafeye gitmedik bankta oturuyorduk sokakta
Ben kör oldum pardon kafe diye görmüşüm
Yani baban 5 gün olmuş vefat edeli tabii ki yanlış))) erkek arkadaşın bekleye bilirdi yani )))
Erkek arkadası destek için yanına gelmıs olabilei
5 gün olmuş. Sence?
Nasıl yani
Bu onun için farketmiyor , babası öldüğünde biraz gönül işlerine ara verecek kadar..
Erkek arkadaşım geldiğinde babam yoğun bakımda idi geldiği gün babam vefat etti cenazesine katıldı halledebileceği işleri halletti bu süre zarfında hep yanımda olduğunu hissettirdi bunda yanlış olan ne var?
İyi , yok yanlış bişey
Yanlış
Bunda kötü bişey yok. boş ver
Haas