34 yaşındayım ve şu ana kadar 4 kez evlendim. Hepsi sözleşmeli evlilikti. Sebebi ise;
B*karetini kaybetmiş, ailesine söylediğinde sorun olacak kişilerle maddi karşılığında sadece resmi nikah kıydık. Yaklaşık min. 1 ay max. 4 ay sürdü. Ve hiçbir hak talep etmeden boşandık. Zaten evlenme isteğim hiç olmadı. Yanlış mı yapmışım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neye göre, kime göre yanlış? Kendine yakıştırıyorsan eğer satın alınmayı, o halde bir problem yok.
Satın alınma yok. Takılan ne varsa benim oluyor. Nikah masrafı gibi tüm şeylerde bana ait değil
Belli bir iş karşılığında sana ödeme yapılıyor. Bu bildiğin satın alınmadır.
Ödeme yapılmıyor. Nikahta takılar takılıyor. Ayrılınca hepsi bende kalıyor. Parayla beni tutmuyor
Ne farkı var? Nakit para yerine altın almışsın.
Şimdi sen evlendin. Düğüne, nikaha vs gelen takı taktı. Sonra ayrıldınız ve takılanlar bölüşüldü. Şimdi bunlar seni ve eşini satın mı aldı?
Aynı şey değil ki. Sen boşanmayı bilerek anlaşmalı bir evlilik yapmışsın. Aşk evliliği olsaydı satın alınmışsın demezdim.
Sana göre öyle bana göre değil. Çoğu kişi böyle diyorda parayı görünce gözleri başka şey görmüyor
Evet, zaten bu yüzden kime göre yanlış diye sordum cevabın başında. Herkes kendi doğrularından sorumlu, ben kendi fikrimi söyledim. Senin için bir sorun yok anlaşılan. O zaman diyecek bir şey de yok.
çok yanlış yapmışsın hayatını böyle oyunlara alet etmeseydin keşke
Öyle de, sevdim olmadı. Bende böyle yapmak istedim
sen satılık mısın kardeş şerefin haysiyetin yok mu
Çok şükür benim var ama sen bu kadar yırtındığına göre senin yok
Aslında yaptıgın iş dogru tabiki
Teşekkür ederim
Neden dogru
@ucankazmorton bekareti sorun olacak kızları temize çıkarmış daha ne olsun
Diktirsinler kizlar yani
@ucankazmorton o okadar kolay mı
Nede. Zor olan neki
@ucankazmorton diyelim ki kız köyde nasıl gidip diktirecek
Bu arkadasda koyde yasmaiyorki zaten ama yani belki haklisin bir. yerde
Gerxi bekarete takan kaldimiki
@ucankazmorton çok var daha
Sende. durum ne evlimiisn
@soran sen de bunlardan biri misin?
Sayılır
Ne mutlu sana o zaman
Sayilir. derken hanginteraf
Teşekürler
🤔🤔şey ilginç gerçekten
Kötü mü iyi mi?
34 yaşına gelmisin ve hala düzgün bir yuvanın bile yok ve 4 kez evenmisin diyorsun
Yani bizim ailenin bakış açısına bakacak olursam insanlar şunu der
4 kez evlenmiş ve hepsi ile boşanmış demeki adamda bir sorun var derler bence tabikide kötü
Ve o kızlara gelince kimse ile bekaretini kaybetmeseydiler 😒😒
Vallahi insanların ne dediyle hareket edersen yolunu bulamıyorsun. Eş, dost, akraba illa kusur buluyor. Ben kimseyi takmıyorum
🥲🥲tak demiyorum ama zaten ve şey yani 4 kez evlenip boşanmak ne biliyim 🤔🤔 yani tabikide bu senin hayatın ve senin kararların
Teşekkür ederim anlayışın için. Ama gerçekten aşk evliliği düşünmediğim için umursamıyorum
😊😊seni anlıyorum bende eskiden sadece anlaşmalı evlilik yaparım derdim hep tabikide insanın sebepleri ve düşünme tarzı farklidir
Sen öyle bir evlilik yaptın mı? Yoksa sadece düşünce miydi?
Düşündüm 😂😂nasıl yapayım daha yeni 18 me gidim
Afedersin. Yaşına bakmadım 😊
😅😅önemli değil zaten bakanda inanmıyor
Büyük mü küçük mü gösteriyorsun? 😁 beni görende yaşıma ve 4 evlilik yaptığıma inanmıyor da
😂😂yaaa
Geçen gün Kürşat Bi kız kaç yaşında sin dedi bende 18 dedim Bi tepkisi vardı ben bile şaşırdım 🤔🤔o kadar beklemiyor muş 16 17 yaşında gözüküyorsun dedi😂😂😂ben kendimi tutamayıp gülmeye başladım
Ahahhaha 😁😁 küçük göstermek iyi oluyor
Kesinlikle ✌️✌️🤘🤘
Diktirseler daha ucuza mal. olur
Onlardan ücret almıyorum. Takılan şeyler benim oluyor
Oylede yani gereksiz
Hangi ülkede oldu bunlar?
Türkiye'de
Helal olsun 4 kişi hem de ve seni buldular
Neye güldüm biliyormusun? İnsanlar sorunun trol olduğunu bile anlamamışlar.
Trollük bir şey anlatmadım. Yine de senin düşüncen
Ziyaaa ziyaaa 😂
İmsanlar bu ülkede 34 yaşina kadar 4 kız arkadaş edinemiyor, sen 4 evlilik yaptım diyosun? Bu maddi ve manevi açıdan olanaksız. Neyse
Birader. Sadece nikah. Devlete ait yerde sıradan nikahın ne gibi bir masrafı olacak. Takılan 100-200'ü geç. Altınlar ne kadar bir getiri sağlıyor sen düşün. Ama cidden trol değil, inanmamakta özgürsün tabi
Oha 😮..
İlk kez duydun sanırım
Allahım ne tuhaf insanlar var
Vay irsipilar bunun da yolunu bulmuşlar