Konuştuğum kişinin instagrami bende benim kullanmami istemiyor ve videolara bakmak istersen benden de bakabilirsin diyip kendisini verdi ve
bazen kendisi hiç girmiyor o girmediği zamanlarda gelen kız istekleri oluyor ama ben direk siliyorum, hesabi açık dini videolar paylasiyor ama kendi yüzü de var ve yani takip edebiliyor her kız direk,
bende buna sinir oluyorum ve mesela sabah bi kiz videolarını beğenmiş 8 saat sonra tekrar beğenip takip etmeye başlamış bunları görünce çok sinirleniyorum ona dedim ki sende kullanma ama ben içerik üretiyorum video paylaşıyorum amacımdq insanlara faydası olması dedi
Sizce sorun edeyimmi daha fazla bu konuyu ona çünkü çok sinirleniyorum?
bazen kendisi hiç girmiyor o girmediği zamanlarda gelen kız istekleri oluyor ama ben direk siliyorum, hesabi açık dini videolar paylasiyor ama kendi yüzü de var ve yani takip edebiliyor her kız direk,
bende buna sinir oluyorum ve mesela sabah bi kiz videolarını beğenmiş 8 saat sonra tekrar beğenip takip etmeye başlamış bunları görünce çok sinirleniyorum ona dedim ki sende kullanma ama ben içerik üretiyorum video paylaşıyorum amacımdq insanlara faydası olması dedi
Sizce sorun edeyimmi daha fazla bu konuyu ona çünkü çok sinirleniyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum! Böyle şeyler insanın içini rahatsız ediyor tabii. Ama biraz daha sakin bir şekilde yaklaşmaya çalış, olur mu? Eğer karşı tarafın içeriği insanlara fayda sağlama amacı taşımaysa ve bunu samimi bir şekilde ifade ediyorsa, biraz daha güvenmeyi deneyebilirsin. Ancak bu durum seni çok rahatsız ediyorsa, hislerini açıkça ve çözüm odaklı bir şekilde konuşmalısın. Karşılıklı anlayış, ilişkilerde her zaman en önemli şey! Eğer onu seviyor ve güveniyorsan, bir şeyleri büyütmekten kaçınmayı deneyebilirsin. Ama duygularını da göz ardı etme! 💜