Ben yanlış bir şey yaptım mı?

Merhaba arkadaşlar. Ben bir yıla yakın süredir OKB ile baş etmeye çalışan biriyim. 4 yıla yakın süredir de çok çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var. Erkek arkadaşımla ciddi olarak evlenmeyi düşündüğüm ve tamamen bağlandığım zaman eski ilişkimde yaşadığım en ufak yakınlaşma, ya da bir öpücük dahil bana o kadar pişman ve suçlu hissettiriyordu ki. Olan olmuş şu an iliskimde çok mutluyum ve çok ciddi düşünüyorum diyerek yoluma devam etmiştim. Ama takıntılar başladığı zamandan beri erkek arkadaşımla ufak bir yakınlaşma olsa bile aklıma pişmanlıklarım geliyor, gözümün önüne o kötü günler geliyor binbir kez daha da pişman oluyorum. O an tabii ki hiçbir şeyden keyif alamıyor ve sadece ağlamak istiyorum. Bu sadece cinsel anlamda değil her anlamda kötü hissediyorum kötü düşüncelerden dolayı, zaten okb de tam olarak böyle bir şey. Başta kendimi erkek arkadaşıma ihanet ediyor gibi hissediyordum ama psikoloğum bana "aklına bunlarin gelmesi normal, hiç yaşanmamış bir şey değil sonuçta. sen aklına geldiğinde bundan rahatsız olup bunu düşünmek istemiyorsun bu normal olanı. eğer bundan keyif alıp devam edebilseydin daha farklı bir durum olurdu" diyince bu düşünceden biraz sıyrılmaya başladım. Tüm bunların sevgi, ya da ozlemden kaybakli değil sadece bu hastalıktan kaynaklı olduğunun farkındayım ama yine de berbat hissediyorum kendimi. sizce ben kötü bir şey yapmış mıyım? erkek arkadaşıma bu kötü düşünceden bahsetmem gerekir mi?(psikoloğum bahsetme dedi). yemin ederim erkek arkadaşımı çok seviyorum, onunla cokcama çok mutluyum. bu illet geçsin istiyorum sadece ne düşünüyorsunuz yardım eder misiniz?(durumum kötü olduğu için lütfen kırıcı yorumlarınızı kendinize saklayın, bir insanın hayatını kötü tetiklemek bu kadar kolay çünkü)
Ben yanlış bir şey yaptım mı?