arkadaslar tarota ilgim var fakat kartlarım falan yok. Ben birinin ilişki açılımına baktım katinasina baktım zihnimden gecenleri anlattım öyle yorumladım kimse yapsam doğru çıktı yani bunun karşılığında biraz ücret de aldım.. düşüncelerinizi alabilirim eleştiriye açığım
Güncellemeler
+1 yıl
kime yapsam* doğru çıktı bir kaç kisininkine baktım
Ben sana yaptığının doğru olmadığını söylüyorum başkaları da yapıyor diye yasallaşmadı ki bu durum. Sen bilirsin bi nevi içinden geçenleri söylüyorsun inanıyor insanlar sen de paralarını yiyorsun. Afiyet olsun
10 15 lira alıyorum ve ayrıca hepsi ücretli değil bazen sosyal medyada etkinlikler düzenleyip alma verme dengesini korumak için beğeniyorlar onlara da açılım yapıyorum aslında ben tamamen ilişki tavsiyesi veriyorum geleceği soylemiyorum soylesem bile 2 -3 ay icin de neler olacağını tahminimce anlatıyorum genellikle eski sevgilim ne zaman adim atar sorusu oluyor bu.
Ahahahah seninki falcılıkla tecrübeleri aktarma arasında olan bi şey ama dediğim gibi insanlar sana inanıyor umut bağlıyor bi yerde. Bi nevi aldatma dolandırma oluyor paralar az ama yine de dikkat et derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dinen günah yani biliyorsundur umarim , tarotla ilgilenen akrabamiz vardı üç harfliler musallat olmustu
böyle durumlar olabiliyor nedeni ne bilemem ama kartların enerjisinden sanırım ve baktigin kişilerden vs
Belki yeteneğin vardır ama bu falcılık olmuş ve yasa dışı
tarot bir fal değildir
Ücret karşılığında umut satmak da yasal değildir
tarot bakan o kadar çok insan var ki... o zaman kimse gidip ödemesin bu tur şeylere para
Ben sana yaptığının doğru olmadığını söylüyorum başkaları da yapıyor diye yasallaşmadı ki bu durum. Sen bilirsin bi nevi içinden geçenleri söylüyorsun inanıyor insanlar sen de paralarını yiyorsun. Afiyet olsun
10 15 lira alıyorum ve ayrıca hepsi ücretli değil bazen sosyal medyada etkinlikler düzenleyip alma verme dengesini korumak için beğeniyorlar onlara da açılım yapıyorum aslında ben tamamen ilişki tavsiyesi veriyorum geleceği soylemiyorum soylesem bile 2 -3 ay icin de neler olacağını tahminimce anlatıyorum genellikle eski sevgilim ne zaman adim atar sorusu oluyor bu.
Ahahahah seninki falcılıkla tecrübeleri aktarma arasında olan bi şey ama dediğim gibi insanlar sana inanıyor umut bağlıyor bi yerde. Bi nevi aldatma dolandırma oluyor paralar az ama yine de dikkat et derim
edeceğim teşekkür ederim
Rica ederim
Ücretsiz bakıyorsan gel ben de merak ettim bakalım ne olacak😂
Bulaşma. Boylelerinin tipi zaman geçtikçe çirkin oluyo nedense
tipi derken
Yüz.
Falcılar tarotcular her çirkin nedense
banada bakarmisin ucretsiz luffenn
emin misin
sadece is icin bakin kotu seyler gorurseniz demeyin 😅
ordamisin
ne için bakicam