Ailem beni okutmadı?

2023 yılında mezun oldum stajdan ötürü derslerime vakit ayıramadım ayrıca abim çalıştırmadı o yüzden ilk kez mezuna kaldım o zaman 18 yaşına yeni girmiştim evde çalıştığımda abim izin vermiyordu kütüphaneye çıktığımda ailem çalıştığıma inanmıyordu birde evde temizlik yemek bana ait olduğu için çok bir şey yapamıyordum abim raporlu etrafına saldıran bir tip o yüzden ilk mezunumda boşa gitti ve ailemden test için para istediğimde param yok dediler daha yeni 18 olduğum için hiç bir iş deneyimim olmadığı için işede giremedim ve 2 . Kez kaldım ama bu sefer ailemden para istediğimde yine sonra şimdi yok dediler geçen sene bi bok olmadı senden yine olmaz dediler iş buldum sonra iş yeri hakkımı vermedi bende evde kaldım tekrardan temizlik yemek bana ait hasta olup yapamadığımda hep yatıyorsun diyip önceki uğraşlarımı görmediler kız kardeşim ben sınava çalıştığım dönemde tanıdığı sayesinde işe girmişti haliyle babama da destek çikiuor arada kardeşim paraya sıkışık olduğunda ve babamdan istediğinde iki katını veriyor ama ben geçen yks başvurusu için babamdan para istedim sonra sonra dedi sonra geç başvuru açıldı yine vermedi giremedim bile sınava şimdi iş bulmam gerek ama yaşadığım il çok küçük iş imkanı az hiç biyerde iş bulamıyorum fabrikaya bile girmeyi düşündüm ama ortam çok pis ne yapmalıyım nolur yardım edin

Güncellemeler
1 yıl
Ailem kötü değil ama böyle oluyor bazen iyiler bazen böyle işleri yaparsam benden iyisi yok yapmadığımda hiç yapmıyormuşum gibi görüyorlar ayrıca evde youtubedan hallediyordum bi ara ama abim bana şiddet uyguluyor ve eşyaları kırıyor parçalıyor dışarı çıktığımda ailem para verecekse bile utanıyorum işteyemiyorum artık bazen vermiyorsunuz dediğimde ne zaman istedinde vermiyoruz dediler gerçekten verseler bile yük gibi haketmiyormuşum gibi hissediyorum ve ihtiyacım olsa bile artık istemiyorum
Ailem beni okutmadı?