Ailem bana hicbirzaman saygi duymadi?

kucuklugumden beri ne beni anladilar ne duygularimi dusuncelerimi ne dusundugumu ciddiye almadilar haliyle buda beni hep hircin olmama itti asi olmama cunku insan yerine koyulmak saygi duyulmak istedim hep bunu gormeyincede ya icime kapandim duygularimi hic acmadim ya da asilestim benden kucuk kizkardesim var ona hicbirzaman oyle davranmadilar hatta benden 4yas kucuk olmasina ragmen ben konusunda ona karsi bir ablalilik degeri saygisi aşilamadilar oda gordu zaten annem babam ablama bu sekilde davraniyor oda istedigi gibi yonetmeye akil vermeye calisti hicbir zaman insan yerine koymadi yani anliyacaginiz ben cok buyuk aile baglariyla buyumedim kuvvetli bir bagim var mı yok hani bazi insanlar vardir herseyi ailesidir ben kendim icin oyle diyemiyorum he ailem var mı var cok buyuk duygum yok kardesim var mı var ama ne cok duskunum nede sevgim var onlarin gozundede umursamaz gorunuyorum bu ozelligimden rahatsiz oluyorlar ama kendilerinde bir tik hata aramazlar suclu cikarmak herzaman kolaydir simdi en ufak birseyi kabul etmiyorum ne saygisizlik ne degersiz hicbirsey dogrumu yapiyorum bilmiyorum
Ailem bana hicbirzaman saygi duymadi?