Ailemi dinleye dinleye kayboldum?

Sporda cok iyiydim, babam spora yardim yerine kumari secti, cocuklugumdan beri zorluk yasadim, annemde depresyonlu bana pek duygusal yonden yardim etmedi, babamin tarafi annem depresyonlu diye kadina hep kotu davrandilar buyuzden bende hep dislandim anne tarafi zaten hep cikar icin geliyorlar, tek cocugum fakat hersey benim ustume binmis gibi, sonuc olarak basta hersey iyi gitsede Şu an kafam donmus gibi, hatalar ustune hatalar yapiyorum ve sebebini bilmiyorum, biriyle durup dururken sevgili olup onu biraktim, disarda birileriyle kavga yaptim can yaktim, alkol filan icer oldum sagliksiz biliyorum zaten Şu an sagligim gitti doktora filan gitmiyorum, nedir bu durum butun gun uyuyasim var, annem babam bosandi toplanamadim, en sonundada dinden uzak kaldim her pislige bulastim hatta heycanli diye evli biriyle ciktim, tam birakacakken karisina yakalandim, bosandiklari icin kendimi sucladim ve Şu an o kisiyle evlenme karari aldim ama durum ortaya cikacak diye cesaret edemiyorum, kafam baya bi karisik?

Ailemi dinleye dinleye kayboldum?