Sizce artık ailemi dinlemeli miyim?

arkadaşlar 23 yaşındayım ailem hala her şeyde aşırı baskıcı. Sosyal medya, giyim, dışarı çıkma vs. Hatta şöyle diyeyim yeşil pasapportum var yurt dışından halam uçak bilet parasını ayırıp tatile gelmem için babamdan izin istedi izin vermiyor, aynı şehirde yaşadığım halamda bile kalmama izin vermiyor. KYK yurt izinlerimi takip ediyor. Cidden evde beni aşırı bunaltıyor. Yurtta da arkadaşımnda falan kalamıyorum bu yüzden. Arkadaşım artık son senen üniversite hayatını hiç yaşayamıyorsun gezemiyorsun eylüle kadar sabret geldiğinde artık takma izin isteme izini alıp haber ver sadece artık bundan sonra diyor. Halam da babama çok sinirlendi bu kadar da olmaz üni bitince direkt almanya ya uçak bileti alalım bin gel diyor. Ne yapmalıyım ailemin yanında aşırı mutsuzum tüm yaşıtlarım ya yurt dışı programında ya da tatilde para-pasapport sıkıntım olmadığı halde ben komşuya giderken bile izin alıyorum bıktım. Çok aktif enerjik aurası yüksek bir kızım her yerde alanıma uygun yüksek maaşlı işler var işe çağıran okullar bürolar var ona da izin vermiyor kafayı yicem ben böyle.

Güncellemeler
+1 yıl
çok bunalıyorum görenler iyi kötü fikrini yazsın ya
Sizce artık ailemi dinlemeli miyim?