Ailesi sirf cirkinim diye beni istemedi?

Uzun zaman sonra ciddi bir iliski yaptim. Cok asiktim evlencegimize inandim. Benim aile ve akraba cok begendiler. Ben onlarin ailesi ve akrabasiyla gorustum. Sonra ailesi ayrilmamiz icin zorluyolarmis surekli tartisiolarmis oda benle ayrilmiordu. Iste soguk davraniodu bana. Sonra instagramda bir erkek ulasti megerse a101 de bir kiza yurumus oda sevglisi ulasti kanitladi bana. Beni neticede. aldatti neyse iste sonra acikladigi savunma ailem seni zaten istemiyordu uzak yerde yasadigim icin ve cirkin oldugum icin istememisler. Boyle olunca sevdigim insandan artik sogudum, bise hissetmiyordum ona karsi duygularim tamamen bitti artik zoruma giden asil sey beni aldatmasi degil ailesine karsi o kdr iyidimki bide erkek kardesi ile tanistigimda bana olan bakislarini gorecektiniz. kotu kotu sanki adam oldurmusum beni ciddiye almiyor benim solediklerime tepki vermiyor herneyse iste bunlari ogrendikten birsine asik olsam bile ailesiyle tanstrmak istese goruscek ozguvenim. yok o derece travma oldu bu bana artik..
Ailesi sirf cirkinim diye beni istemedi?