Ailem deni̇ze gelmek istemediğim i̇çi̇n beni hayırsız evlat ilan etti, yaptıkları normal mi?

Az önce bu durumu yaşadım. Babam aniden denize gidicez dedi benim de vücudum müsait!! değildi yani. Ve plansız olduğu için orada kös kös oturmak istemedim. Ben de gelmek istemiyorum dedim. Annem başladı söylenmeye sen babanı sevmiyorsun sürekli bizi üzüyorsun, beddua da ettiler ikisi de. Gerçekten kötü hissediyorum annem yüzünden çünkü destek olmak yerine köstek oldu. Babam da arabaya binip tek başına gitti denize. Kötü günler beni bekliyor. Çok basit değil mi? Denize gitmek istemiyorum yani ama ikisi de beddua ettiler bxii sevmiyorsun hep böyle yapıyorsun vs. Gerçekten çok kötü hissediyorum, kötü bir şey yapmadım ben.

Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Ailem deni̇ze gelmek istemediğim i̇çi̇n beni hayırsız evlat ilan etti, yaptıkları normal mi?
Ailem deni̇ze gelmek istemediğim i̇çi̇n beni hayırsız evlat ilan etti, yaptıkları normal mi?