Ailem beni neden anlamadı?

Mrhba. Ben ve eşim 8 sene önce evlendik. bu evlilikten 4 yaşında kızımız var. Ben ve eşim çalıştıgımzda çocugu benim ailem bakıyordu 3.5 senedir..1 ay önce her gün oldgu gibi akşam çocugu almaya gittik ve evimize geldik. çocuk biraz tedirgin halleri suçlu hisstme ve sebebsiz ağlamaları vardı. biraz saat geçtikten sonra annesiyle beraber kızımı konustrmayı denedik. Kızım babaannenmi kızdı hayır. Dedenmi bişey dedi hayır. Amcanmı bişey dedi bu sefer cocuk basladı aglamaya. Biz şüphelendik ama önce konuşturalım dedik. Amcan saçınımı çekti kızım hayır. Kulagınımı çekti hayır. Sana bagırdımı hayır. Amcan cinsel bölgesini göstererek burayımı acıttı dedik cocuk başladı aglamaya hemde yüzümüze bakamıyor. Sonra dedim kızım amcan bişeymi sürdü hayır amcan elledimi eliyle evet dedi direk anladık mevzuyu megersem şerefsiz elle taciz etmiş. hemen gece 3 de internetten cocuk psikologundan randevu alıp sabah gttik çocgu konsturdu psikolog evet dedi cocuk buna maruz kalmış ama siz güclü olursanız atlatır ve cocugu kesnlkle o bireyle bi araya getirmemelisiniz dedi yoksa yıllar geçsede o travmayı atlatamaz. Neyse cıktık psikolgdan aradım annemi babamı bu sefer başladılar amcası onu çok seviyor iftira atmayın vebaldir sen ve eşin uydurup iftira attınız benm oğluma gibi.. dedimki bakın psikolagdan geliyorum isterseniz sizide götüreyim dinleyin felan ne dediysem kabul etmediler. Aradan 1 ay geçti cocugum cok iyi annesiyle beraber evdeler artık sadcee babane ve dedeyi özlüyor okdr onada bi bahaneler bulup tatile gttiler hastalar gibi oyalıyoruz. Bugün annem benm dükanıma geldi babamla neden telefonalrı açmadgmı karımın hepimize oyun oynadgnı aramızı bozmak için kendi kafalarında buna ikna olmuşlar oturp aglıyolar amcası yapmaz yok böyle bişe vardıda gizli kamera koyardık yakalardık gibi konusutular. Ben siz ikna olacaksınız diye çocuguma birdaha o travmayı yaşatamam. Ben ve eşim uydurdu demek bekleyin dedim aradım psikologumuzu 5 dk rica ettim biz size nasıl geldik cocuk ne durumdaydı ailem kabul etmiyor dedim bir izah edermisiniz dedim Allah ondan razı olsn hocam tekrar anlattı ama bunlar bu sefer başladı siz yuva yıkıyorsunuz doktor olmussunuz amcası öyle yaparmı gibisinden doktoru bile suçlu cıkarcaklar. Psikologa teşekkür edip özür dileyip kapattım telefonu. Ne yapsam hiçbir şekilde inanmıyorlar bende dedim ne yaparsanız yapın benden uzak durun madem öyle siz 30 yaşında cocugunuzu bu kadar aklıcaksınız ben 4 bucuk yasında yavrumu sizemi ezdiricem deyip dükandan kovdum mecbur kaldım yüregim parçalandı ama birtarafta kızım var bunu örtpas edemezdim. Aradan 2 saat geçti mesajlar gelmeye başladı bizi kovdun bunu unutma Allah hesabnı sorar karın kovdurdu bizim aramızı bozdu sen pişman olacan bizi arıcan iş işten geçecek ana babaya bunu yaptın gibisinden. Şimdi ben bu vicdansızları silip atıyorum hayatımzdan ama Allahtan korkum var ne yapacam bilmiyorum bunlar hiçbirşeklde kabul etmez benm yanımda durmadılar destek olmadılar. Siz olsanız napardınız ltfen yardmcı olun

Ailem beni neden anlamadı?