Ailem beni anlamıyor napmam lazım?

Arkadaşlar lütfen okuyun çok çaresizim belki iyi insanların önüne çıkar bu yazdıklarım:) Öncelikle bir ablam var aramızda 3 yaş var ve asla geçinemiyoruz onunla gerçekten ben ona iyi davranıyorum ama o beni hep aşağılıyor anneme beni habire kötülüyor dün annneme babama yalvar yakar alışverişe gittim o kadar ihtiyacım vardı ki ablamı özel okula gönderiyorlar ekstra harcamaları filan ben dün alışverişe gidince ablama battı bu habire saçma sapan laflar söyledi annemi arkamdan doldurup durdu bugunde misafirliğe gitmiştik annemin arkamdan hakkımda dediği şeyleri duydum çok ağırdı gerçekten neymiş ergenlikten dolayıymış alışverişe gittim diye sırf babama ergen işte idare et gitsin filan ya sonra ablamında ardından bana özeniyor işte ondan alışverişe gidiyor özenti dediğini duydum o kadar zoruna gittiki bir şey diyemedim Şu an susuyorum ama kırıldığımı anlamıyorlar bile odamdan çıkmıyorum diye laflar söylüyorlar ama sırf bu yüzden işte gerçekten beni anlamıyorlar sırf eksiklerimi aldım alışverişe gittim diye ergen diyorlar ya anlamıyorum alışveriş yapmanın ergenlikle ne alakası var ben gerçekten dayanamıyorum bunlarla nolur bana fikir verin
Ailem beni anlamıyor napmam lazım?