Beni asla anlamayan bir ailem var?

Saçma sapan tavsiyeler yazmayın. Neler yaşadığımı kimse bilmiyor. Sadece derdimi anlatmak için yazıyorum yoksa çare istemiyorum yok zaten. Babam çok karaktersiz bir insan. Annem 97 yılında nişanı vir kaç kez atmasına rağmen babam sanırım onu bir şekilde kandırmış ve evlenmişler. Annem böyle değildi diyor bana ama çocukluğumu hatırladım çok kavga ederlerdi. Babam anneme çok kızıyordu hatta annem bayılıyordu. Bir kez yine kavga ederken annem korkup odaya kaçmıştı kapıyı kilitlemişti. Babam kapıyı kırmıştı annemi dövmek için. Zaten ilgilenmezdi bizimle annem kardeşimle beni tek başına büyüttü babam hep dışarılarda gezerdi. :((( hatta annemin ailesi ile görüşmek bile istemezdi. Beni durduk yere bile dövdüğü olmuştu. Annem düzelmesini bekledi o değilsin diye köyde uzun süre durduğu oldu. Ve emekli oldu terfi bilmem ne aldı parayı bulunca annemi iyice unuttu aldattı annemi. Evleri terk etti. Hani yuvayı dişi kuş yapar diyorsunuz ya. Cart curt. Erkek kuş sorumsuzsa o yuva olmuyor işte. Şimdi de evi terk etti elimden bu kadarı geliyor diyor ama çalışmıyor hayatı zindan etti ailesi ile yaşamak için. O zaman çocuk niye yaptı sizce bunda mantık var mı? Babam zaten annemden önce sarışın bir kadınla olmuş oralarını bana anlatmadılar bilmiyorum. Yani çapkınmış zaten libidosu yüksek birisi dışarıda mini etekli kızlara dikdik bakıyor po**** izliyor onlar öyle giyinmese bakmam diyor ayrıca kadın düşmanı. Kadın şöförlerden nefret ediyor. Eskiden böyle değildi ağırıma giden amcamla halamların onu kandırmış olması. Çok ağrıma gidiyor artık. Hep aynı sorun bıktım yani. Bir de saçma sapan tavsiye verenler iyice sinirimi bozuyor dedem de çok cinsiyetçi siz kız çocuğusunuz derdi gider amcamın oğluna alıp o soy adımızı ilerletecek derdi amann soyunuz kurusun diyesim geliyor. Benim arkamda babam yok annem de kendini düşünüyor tek başıma gibiyim hiçbir destekçim yok. Çocukluğum da pek güzel geçmedi şiddet dayak vs. Tacize de uğradım kaç kez ama anneme sorsak bir şey yaşamadım … annemin ailesi de bezdirdi zaten ne yapsam eziyorlar beni kızıyorlar her yaptığıma. Çok yoruldum. Ve ney yapacağımı inanın bilmiyorum. Tavsiyeleriniz neler? Şimdiden okuyanlara teşekkür ederim..
Güncellemeler
+1 yıl
Not : anneme hakaret içerikli yorum veya başka şey yazanlara yasal işlem başlatırım düzgün yorumlar yapın. Bu arada aile toplum diye seçtim cinsel yaşam diye çıktı offf.
Güncellemeler
+1 yıl
Saçma sapan yorum atanları siliyor ve engelliyorum..
Beni asla anlamayan bir ailem var?