Evlenmeyen kadınlara neden saygı yok?

32 yaşındayım. Hiç evlenmedim. Hep çalıştım. 2 yıldır sağlık sorunu nedeniyle işe ara verdim. Kendimi daha iyi hissediyorum ve dışarı çıkmaya başladım. Hastaneye gittim ve eski arkadaşlarımdan biriyle karşılaştım. Dk 1 kız evlilikten konuyu bir açtı basladi zorbalığa. Ailem hiç bana baskı yapmazken kız beni ne sinir etti ya. Birinci kocayı boşamış. Oğlunu annesine bırakmış ve ikinci kocayı almış. Tabi ben bu oğlu kısmı sonradan öğrendim.
Ay içime dert oldu. İlkokulda da patavatsizdi insan hiç mi değişmez. Hay bir de utanmadan demesin mi nasibin gelirse kabul et diye.
Dedim pardon nasibin gelirse derken? E diyor bazıları çok seçici oluyor sen olma. Dedim Vala ben çok seciciyim. Herkes gibi değilim. canım lafım bitmeden ay siramiz geldi deyip kaçmasın mı? Ay ne sinir oldum.
Arkadaşlar 32 yaşındayım. Ailemden hatta akrabalarimdan ben böyle sözler işitmedim. Bana bir kere bile neden evlenmiyorsun demediler. Evlenmeyen kadın niye bu kadar dert oluyor. Yemin ederim ben dul kadınların bile daha az baskıda olduklarını gördüm. Param var. Rahatım var. Evlenmek zor geliyor. Erkek nefreti yok ama sorumluluk almak ağır geliyor. Niye evlenmeyen insanlara saygınız yok. Ya benim ailem laf etmiyor elin kızı arkadaş kisvesi altında laf sokuyor. Hayır bir de bana ne yapacağımı söylüyor. Bazı arkadaşların kocasına hani derler ya s. u. m. uk bile atmayız. Ama sanırsın ki kocaları krallık yönetiyor.
Ya bazıları var birde kocasına tapıyor önüne gelene laf sokuyor. Kocasının z. ktiği kadın öbür evli adamın karısı.
Ya artık evlenmeyen kadınları rahat bırakın. Hayır yani topal, şaşı hadi çok afedersiniz elin esc. bile Koca buluyorken
Bu ülkede damacanaya bile hallenenler varken
Gayet güzel bir kızın koca bulamayacağını düşündürten nedir?

Güncellemeler
1 yıl
Çok cevap gelmiş. Kusura bakmayın. Herkese yetişemiyorum. Geçti sinirim. Abime de söyledim. Takma dedi. En çok o rahatlattı içimi. Size de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sagolun. 🌸
Evlenmeyen kadınlara neden saygı yok?