• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Dünyayı kadınlar yönetse ne olurdu?

İHTİRAS1519
İHTİRAS1519 Takip Et
Xper 7 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Neler olmazdı ki her yer pembe tripler bilmem neler daha neler neler... Sizce neler olurdu bu soruya yoğun ilgi olur umarım...
Dünyayı kadınlar yönetse ne olurdu?
Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• blackwhite11
    blackwhite11 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.

Eğer kadınlar dünyayı yönetseydi erkekler sadece nefes aldıkları için iyi bir kısmet olarak düşünülmezdi.

Araştırma paraları, erkekler için doğum kontrol haplarını keşfetmek üzere harcanırdı.

Bebeği yatırmak, bulaşıkları yıkamak ve yatakları yapmak "Maçoluk" olarak algılanırdı.

Kadınlar için ideal kilo normalden 20 kg daha artardı.

Kilolu erkekler korse giymeye zorlanırdı.

Aybaşı öncesi bunalımı mahkemede geçerli bir savunma sayılırdı.

Erkekler gerçek kimliklerini, evli olup olmadıklarını, mesleklerini, anneleri ile yaşayıp yaşamadıklarını ve daha önce hiç biri ile olup olmadıklarını gösteren gerçek evraklarla dolaşırlardı.

Alışveriş bir spor türü olarak kabul edilirdi.

Erkekler seks yapınca namusu kirlenirdi.

Dergilerde boy boy mayolu erkek resimleri gösterilirdi.

Kadın ayakkabılarını tasarlayan erkek onları giymeye zorlanırdı.

Yatma vaktinden 2 saat önce erkeklerin gaz üretici yiyecekler yemeleri yasak olurdu.

Erkekler evlendikten sonra da en az evlenmeden önce oldukları kadar ilgili olurlardı.

Erkekler kadın patronların sekreteri olurlar ve hiç bir karşılık almadan iki katı daha fazla çalışırlardı.

Erkekler kadınların kazandığı maaşın %30 daha aşağısını kazanırlardı.

Erkekler kadınlara Yalan Rüzgarı seyrederken, içecek ve çerez getirirlerdi.

Erkekler playboy dergisini ciddi yazıları için alırdı, çünkü içinde kadın resmi olmazdı,

Erkekler şu tür cümleleri öğrenirdi:
    Özür dilerim
    Seni seviyorum
    Çok güzelsin
    Tabiki şişman değilsin
    Sen uyu canım ben bebeğe bakarım

Erkekler tamamiyle dış görünüşlerine bakılarak yargılanırlardı, kadınlar işe başarılarına göre.

Erkekler oturup saatlerce bizim (KADINLARIN) ne düşündüğünü bulmaya çalışırdı.

Erkekler kadınlarına arabalarından daha çok ilgi gösterirdi.

Bütün tuvalet oturakları aşağıda olurdu.

Erkekler en az kariyerleri kadar ilişkileri üzerinde de çalışırlardı.

Spor haberleri en fazla 1 dakika sürerdi.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ramazankzlyll
    Ramazankzlyll Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

savaş ve kaos eksik olmazdı. kadınların kıskançlıkları ve hırsı dünyanın altını üstüne getirirdi. barış kesinlikle olmazdı neden? mantığı ile değil duyguları ile hareket ettikleri için en ufak şeylerde "saldırın" emri verirlerdi. şimdi Kızın biri eksi atabilir. Lakin filmlerde dizilerde bile kadınların ne kadar şeytanca işler yaptıklarını görüyorsunuz benim ne suçum var.

13
    0 Yorumla
  • enbıcırık
    enbıcırık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 30%
    +1 yıl

belki de daha çok kan dökülürdü, daha çok ruh ölümle taşlandırılır yahut cezalandırılır, karanlıkla tutsak edilirdi.
    Daha iyi yer veya daha kötü bir yer olur muydu, işte bu tartışılır bir şeydir. Kadınlar ihtiraslı, tutkulu ve nefret doludur. Tüm gücün, bu üç kötülüğünün birleştiği bir iradede olduğu varsayılırsa pek iyi bir yer olacağı da söylenemezdi.

Belki çoğu, günümüz şartlarında değerlendirerek, iyi olurdu diyor. Bense eski dönemleri de göz önüne alarak söylüyorum bu sözlerimi. Çünkü dünya sizin sandığınız gibi iki üç alışveriş poşetiyle yönetilmiyor kızlar. Birilerinin yaşaması için birilerinin ölmesi gerekiyor. Ve dünya toz pembe değil, öldürmezsen ölürsün. Yaşamak için, kan dökmek gerek.

Çünkü şuana kadar hangi iyilik yaşadı? Kazanan kötülük değil miydi? Hep de o olmayacak mı? Çünkü insanların vicdanlarından daha çok tutkuları, hırsları egemen olmadı mı?

Kadınlar sandığınızdan daha vahşi oldu bu yaşamda. Çünkü vahşilik üzerine yoğruldular. Erkekleri ise kadınlar yoğurdu. Ne aşklar üzerine bunca savaş başladı, bunca insanın ruhu göklere yükseldi. Kadın tarihte bu kadar arka plandayken binlerce canı aldığına, aldırdığına göre bir de ön planda olduğunu düşünür müsünüz?

Not :Bugün 5 bölüm Spartacus izledim, Roma yaşamının ve getirdiklerinin daha doğrusu hayat şartlarını göz önüne alarak yazmış olabilirim :D

0
    3 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

hımm sprtacus demek +18 oldugu için bayanlar izlemez sanardım ki ben spartacusun hayranıyım

Yorumla
    • enbıcırık
      enbıcırık
      +1 yıl

sadece +18 kısımlarını gören çürük beyinlilerin izlemesine gerek yok zaten, orada anlatılanlara değil sevişmeye odaklanıyorsa zaten bir insan bu onu namuslu değil de salak yapar. kızlar, türk dizilerindeki, yorgan altındaki sevişmelerden ibaret olan bayık senaryoları daha çok seviyor, gerçi zevkler tartışılmazz orası da ayrı bir olay
      ve spartacus hayran olunıcak bir dizi zaten

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

woww güzel bende baştan başlıcam izlemeye

Yorumla
  • mammamiaa
    mammamiaa Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

+ismaiiillllll ingiltere prensesine yakuttan ev yapmislar körlası sen bana altından yaptın hic mi degerim yok :D

+neden ağlıyorsunuz sultanım
    -romayı istiyorum ama vermedileeeerrrrr :D

Tabi isin sakasi :D guzel olurdu bence hatta ben yonetsem dahada guzel olurdu

28
    24 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

hahahaha:D

Yorumla
    • mammamiaa
      mammamiaa
      +1 yıl

Tesekkur ederim :)))

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
    • YalnızBerduş
      YalnızBerduş
      +1 yıl

sen yönetirsen pişmaniyeyi millete çekme helvası diye satarsın yok sen yönetme ülkeyi valla :)

Yorumla
    • mammamiaa
      mammamiaa
      +1 yıl

Tesekkur ederim :)))))

Yorumla
    • linkerboy
      linkerboy
      +1 yıl

sen ülkeyi yönetsen hacca pasaportsuz gideriz:)

Yorumla
    • KYKSYTN
      KYKSYTN
      +1 yıl

Ahahahahaha :D

Yorumla
    • Ebemkuşağı
      Ebemkuşağı
      +1 yıl

Ah ah kadınların zekasını küçümseyen bu zihniyeti esefle kınıyorum. siz hürremi, kösem sultanı bilir misiniz, siz kleopatrayı bilir misiniz? O sivri zekayı, entrikayı, stratejik hamleleri... Yok pembe trip yok elmas köşk yok cart yok curt

Yorumla
    • Diego31
      Diego31
      +1 yıl

Hepimiz çok isterdik dünyayı senin yönetmeni

Yorumla
    • mammamiaa
      mammamiaa
      +1 yıl

Hahhahaq :D :D bu yuzdenn oylar banaaa :D :D @Diego31

Yorumla
    • Washiwawa
      Washiwawa
      +1 yıl

Allah korusun

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@Ebemkuşağı Kendi çıkarı için yapmadıkları karaktersizlik kalmaması stratejik hamleyse buyrun siz yönetin. Bari güzel örnekler verseydiniz.

Yorumla
    • Ebemkuşağı
      Ebemkuşağı
      +1 yıl

Tarihi muhteşem yüzyıldan öğrenen insanların bu kadar beylik cümleler kurması ne kadar ironik, ben tarih eğitimi alıyorum tereciye tere satma.

Yorumla
    • Ebemkuşağı
      Ebemkuşağı
      +1 yıl

@kosmokos

Yorumla
    • Ebemkuşağı
      Ebemkuşağı
      +1 yıl

@diego devlet yönetme gibi bir idealim yok , apolitik bir duruşa sahibim. Fakat gelecekte kariyerimi yönlendirirken adalet sisteminin bir parçası olup dolaylı yollardan da olsa yönetimle alakalı olacağım.

Yorumla
    • Ebemkuşağı
      Ebemkuşağı
      +1 yıl

@Diego31

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@Ebemkuşağı Senin tarih okuman bizim okumayacağımız anlamına mı geliyor? Ayrıca muhteşem yüzyılı 1 bölüm dahi seyretmiş biri değilim. Dikkatini çekiyorum.

Yorumla
    • Ebemkuşağı
      Ebemkuşağı
      +1 yıl

Okuyamayacağınız değil şu an ki konuşmalarınızla " okumadığınız " anlamına geliyor. Hadi ya demek muhteşem yüzyıl izlememene rağen tarihten bir habersin, bak bu ağır oldu işte.

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@Ebemkuşağı :)) Etiketlemeyi unutma güzellik. Bildirim gelmiyor. Hürrem Sultan'ın hayatına tekrar göz at derim. Neyin nolduğunu bir daha oku. Daha da tartışmak istemiyorum anlaşamıyoruz çünkü.

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@@Ebemkuşağı Ayrıca hem muhteşem yüzyılı yerin dibine sokup hem de onun üzerinden laf çarpınca bak bu ağır oldu işte yazman ironiğin kralı bence :) Hadi kardeşim uğraştırma. İyi akşamlar.

Yorumla
    • Ebemkuşağı
      Ebemkuşağı
      +1 yıl

@kosmokos Tarih eğitimi alıyorum demiştim , hürremin hayatını taa 10. sınıfta okudum. Bu sitedeki ilk etiketlememi az önce sana yaptım yani bu konuda acemiyim. Daha fazla direnç göstermemene sevindim, karından değil satırdan konuşurum bu yüzden sözlerime itibar edebilirsin.

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@Ebemkuşağı Neyin direnci yahu :) Siz kızlarda acayip bir savunma ve atak mekanizması var :) Ayrıca savunduğum mevzuların arkasındayım neyin nolduğunu sizin kadar iyi olmasa da biliyorum. Öte yandan ölmüş kişilerin arkasından böyle konuşmakta istemiyorum. Bu kadarı yeterli. Hadi hayırlı akşamlar size.

Yorumla
    • Ebemkuşağı
      Ebemkuşağı
      +1 yıl

@kosmokos ummadığın taş baş yarar işte, bilgim vardı ki yorum yaptım halen de yapıyorum, sizede iyi akşamlar

Yorumla
    • kosmokos
      kosmokos
      +1 yıl

@Ebemkuşağı Gülümsüyorum :) Hayırlı akşamlar.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

111

Cevap

114

Cevap

• prettyperfectbeauty
    prettyperfectbeauty Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl

şu an dünyayı erkeklerin yönettiğini varsayıyorsak dünya ne kadar iyi bir şekilde yönetiliyor sence? Her devletin başında kendi çıkarları uğruna oyun yapan insanlar dolu. Dünya erkekler tarafından şu an yeterince kötü ve adaletsiz yönetilmesine rağmen hala kadınları küçük düşürmek için çırpınmışsın. Cevabına gelecek olursak eminim ki kadınlar daha adaletli yönetirdi şuanki yönetimden. Bir eksiklikleri olacağını hiç mi hiç sanmıyorum. Ayrıca sene olmuş 2015 ve bugün dünya kadınlar günü sen bu soruyu sorarken ve açıklaması için o sözleri sarf ederken erkekliğinden hatta insanlığından utanmadın mı?

3
    6 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

derdin ne?

Yorumla
    • prettyperfectbeauty
      prettyperfectbeauty
      +1 yıl

Senin kadınlarla sorunun ne asıl? Ne bu küçümseme? Bir erkeğin yapabildiği işi bir kadın neden yapamasın? Şu eşitliği bir anlayamadınız gitti be

Yorumla
    • MangekyouSharingan
      MangekyouSharingan
      +1 yıl

Hem cinslerinin verdikleri cevaplara bak kendileriyle dalga geçmiş resmen bazıları, kusura bakmada şu an lider potansiyelinde olabilecek 10 erkek varsa 1 tane kadın var örneğin : Tansu çiller olabilir, kardak krizindeki sözleri felan çok etkileyiciydi tam bir lider. Ayrıca kullandığın bilgisayardan, izlediğin televizyona kadar erkekler yaptı, -ayy kadınlar yönetse savaş olmazdııı diyosunuz o lanet ettiğiniz 2. dünya savaşı olmasaydı dünya'nın teknolojik seviyesi bu kadar yüksek olmazdı Almanlar sağolsun. Kadınları hafife almıyorum fakat çoğu kendini ezdirmeyi çok seviyor, internette yazıyor ki sevgilim maço olsun sert olsun sonra tecavüz olayı oluyor kadın-erkek eşittir diyor daha 1 hafta önce maço olsun diyordun. Maço : erkek üstünlüğü, baskısı demektir bu arada. Her neyse konuşulacak çok şey var ama gerek yok. Konu oradan oraya atlıyor geniş bir mevzu bu.

Yorumla
    • prettyperfectbeauty
      prettyperfectbeauty
      +1 yıl

Senin gibilerini gördükçe oturup insanlığa ağlayasım geliyor gerçekten. İlk olarak arkadaşım neden tüm kadınları aynı kefeye koyma gereksiniminde bulundun maço erkek en nefret ettiğim tipte erkektir ve asla hayatımda maço erkeklere ilgi duymadım. Ayrıca yazımı tekrar okumanı tavsiye ediyorum savaşla alakalı tek bir kelime yazıyor mu? Liderlik ruhu kadın ve erkek için fark yaratacak bir özellik değildir. Bana erkeğin yapıp kadının yapamayacağı bir iş söyle rica ederim, yok. Bir erkek dünyayı yönetebiliyorsa elbetteki kadınlar da rahatlıkla yönetebilir. Sen de hemcinslerinin yorumlarına bak "kadın evine yakışır" "sonumuz olurdu" kadınları lanetli bir varlık olarak görmek midir mantıklı olan? Bunu mantıklı buluyorsan bana bir sebep sun. Benden farklı olduğun bir üstünlüğünü söyle. Yok. Erkeğin yaptığını kadın da yapar. Hatta daha iyisini bile yapabilir. Kadın ve erkek eşittir. Sizin bunu algılayamayan beyinleriniz her neyi savunursa savunsun.

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

nedemek erkek yaptıgını kadında yapar kadın yerini bilicek erkekte bilicek önce siz kendinizi taşıyın sonra bir dünyayı yönetirsiniz kaldıki kadın yüzünden çöken devletler biliyoruz sizin şeytanlıklarınızla eşit olunmaz biz eşitiz dersek 100değil 200 isticeksiniz onuda verdik 300 isticeksiniz bunları hesaba katın

Yorumla
    • prettyperfectbeauty
      prettyperfectbeauty
      +1 yıl

Her olayda suçları kadınlara atıp kenara çekilerek mi erkek oluyorsun? kadın yüzünden çöken devletler biliyormuşmuş. Farkındaysan dünya üzerindeki savaşların ciddi ölçüde büyük bir kısmı erkek öncülüğünde ortaya çıkmıştır. Yani erkekler dolayısıyla oluşmuş savaşlar. Bence sen insanlara kendini tanımayı öğütlemeden önce ilk kendinden başla. Çünkü kendi içinde bile çelişecek saçma sapan yorumlar da bulunuyorsun. Bu da ne kadar boş bir insan olduğunu gösteriyor. Kadınlar ve erkekler her zaman eşittir sen bunu o küçük beyninle anlamaya da çalışma git egonu tatmin et erkek olduğun için harika bir varlık olduğunu düşünmeye devam et. Bana veya birilerine bir şeyler anlatmaya çalışma tüm olaylarda dümdüz bakarak, kendini yüceltip insanları küçümseyerek yaşamaya devam et. Başka bir şey yapmaya da düşünmeye de ne gücün ne beynin ne de insanlığın yeter!

Yorumla
  • Xena26
    Xena26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Kadınlar gününü erkekler bilmiyorsa, onlara bunu göstermek gerek. Kadının bir ana, bir bacı, bir doktor, bir öğretmen yani kısacası kadının bir insan olduğunu kabullenemeyen küçük beyinlere, kadının karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmeyeceksin diyen sefil varlıklara, kadına el kaldırmayı marifet bilen acizlere dur diyelim. Kadın toplumda belli bir yeri olan ve insanca yaşamayı hakeden bir varlıktır. Bunun için mücadele etmek en doğal hakkımızdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun...

2
    1 Yorumla
    • Faithpower
      Faithpower
      +1 yıl

Kadınlar insandır biz insanoğlu

Yorumla
  • Odzillaa
    Odzillaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

https://i.hizliresim.com/oANmnX.jpg
    https://i.hizliresim.com/q4ND9Z.jpg
    https://i.hizliresim.com/kj8DYJ.jpg
    Hali hazırda yöneten kadınlardan bir kaçı;bunlar bir erkek nasıl devlet yönetiyorsa aynı şekilde yönetiyorlar. Yani kadınlar dünyayı yönetseydi savaş çıkmazdı, barış olurdu gibi iddialar oldukça abartılı..

1
    1 Yorumla
    • Odzillaa
      Odzillaa
      +1 yıl

Ek olarak;Hillary Clinton siyaseti bıraktı.

Yorumla
  • gksuu
    gksuu Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 30%
    +1 yıl

Kadın erkek kim olduğu önemli değil nasıl yönettiği ile ilgilenirm lakin kadınlar biz çok güçlü kritik kararları duygusal olarak verebiliyorz bazen erkeklere göre bu zor olabilir. Ama neden olmasın. Karar alma mekanizmalarmz farklı işliyor tabi duygularma Göre hareket pek etmem

1
    1 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

güzel bakış açısı

Yorumla
  • Drejevic
    Drejevic Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Elbise fiyatları ucuzlardı.

Yiyeceklerden de en ucuz madde çikolata olurdu.

Trafik kuralları kendi istekleri doğrultusunda yeniden düzenlenirdi.

Arabalardaki dikiz aynası neredeyse boy aynası kıvamına getirilirdi.

Bekaret kavramı sözlükten ve insanların beyninden kanun zoruyla çıkarılırdı.

5
    1 Yorumla
    • portakalçiçeğim
      portakalçiçeğim
      +1 yıl

Dikiz aynası iyi fikirmiş (:

Yorumla
  • voluptuous
    voluptuous Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

Hergün Farklı bir şehirde
    Fetih partileri verirlerdi

https://i.hizliresim.com/Dl5AJ1.jpg

8
    0 Yorumla
  • thechonesesone
    thechonesesone Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Kadınlar daha güzel yönetirdi bence, kadın erkek değilde aklı başında bir insan yönetse şimdiki yöneticilere taş çıkartırdi, kadını erkeği bir kenara bırak ve karakteri ele al, kadın diyince makyaj sus avm mi geliyor akla? Kadın bundan mi ibaret yani?

1
    1 Yorumla
    • A_F_K
      A_F_K
      +1 yıl

ya makyaj süs avm ya da işkolik tipler olur kadınlar bence :ı üçüncü bir tipi görmedim. s

Yorumla
  • SevgiNiz
    SevgiNiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

static0.bobiler.org/.../...onetseydi--b0pzzuvj.jpg belki daha da kötüsü :)

6
    1 Yorumla
    • A_F_K
      A_F_K
      +1 yıl

eiglik cevaba ne denir. s

Yorumla
  • Ceyces
    Ceyces Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 36%
    +1 yıl

Dünya üzerinde bir tane bile açlıktan ölen çocuk olmazdı. Sokak hayvanlarına işkence yapanlara idam cezası bile verilebilirdi. Merhamet ve duygusallık içeren yeni sistemler ortaya çıkardı. Kapitalizm yerine merhametizm gibi...

Herşeye rağmen daha yaşanılabilir bir Dünya olurdu.

1
    0 Yorumla
  • bağyankomunist
    bağyankomunist Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 63%
    +1 yıl

Sanırım küçük kız çocukların büyüyünce de oynayabilecegi bir yer oluşurdu.. Mağazalar, daha çok mağazalar.. Pembeler.. Silah sesleri yerine, topuklu ayakkabı sesleri.. Düşmanlık yerine, kıskançlık krizleri.. Bilemiyorum. Öyle imkansız, hayal edemeyecek şekilde sundular ki önümüze bunlar dışında yorumlayamiyorum.. Kadın erkeği yönetmiş olsa, erkeğin kadını yönettiği gibi değil, kadının erkeği doğurduğu gibi yönetirdi. Tek bildiğim bu..

1
    0 Yorumla
  • mavisafircik
    mavisafircik Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl

Çok konusan biri olursa fena olurdu ulkeler birbirine terlik firlatirdi birbirine dusurur sonra aradan cekilir kosede viskisini yudumlardi :)

1
    2 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

kesinlikle

Yorumla
    • mavisafircik
      mavisafircik
      +1 yıl

Düşündümde kahkaha atışını uvv sert

Yorumla
  • teomann159
    teomann159 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

iste bence sorun tam olarak buda kadinlari cok ama cok hafife aliyorsunuz beyler kadiblari sadece pembe ojelerden tripli cümlelerden ve seks objelero olarak bilmekten bir vaz gecin sizde kabul edersiniz ki osmanliyi bitiren hürrem sultanin zekasina diyecek yoktur. ya da iki devlwti birnirine dusuren turuvali helen... daha niceleri.

0
    2 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

bizde onu diyoruz yönetseniz dünya diye bişey kalmazdı

Yorumla
    • teomann159
      teomann159
      +1 yıl

Sen kadinlarij neler yapabileceginin kanisina varamamissin hala canim istedikleri seyi yapabilme gucune ve zekasina sahipler damarlarina basildigi icin oyle seyler yapmis olabikirler ama emin ol bir kadin yonetseydo daha nizamli ve duzenli bir dunyada yasiyor olabilirdik

Yorumla
  • Evolation
    Evolation Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 54%
    +1 yıl

Savaşlar olmazmış, her yer toz pembe olurmuş da bilmem neymiş. Bir zamanlar meşhur Hürrem sultan vardı değil mi bir nevi dünyayı yönetiyordu, Truvalı Helen, Kleopartra bunlar dünya siyasetinde aktifken dünya toz pembeydi, hiç savaş, işgal, hırs, vahşet olmamıştı zaten dünyada bunlar varken :D

0
    0 Yorumla
  • euphoria234
    euphoria234 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

hahahahaha :D şimdi düşündüm de iyiki kadınlar yönetmiyor ya hahah :D ben olsaydım güzel kızlara sokağa çıkmaya sağı yakışıklı erkeklere de eve girme yasağı koyardım :D bütün alışveriş merkezlerini kapattırırdım sadece ben alışveriş yapardım, 20 yıl sonra çikolata bitecek diyorlar çikolata yeme yasağı çıkarır hepsini ben yerdim 50 yıl boyunca

0
    7 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

desene tüm yasaklar bana gelirdi

Yorumla
    • euphoria234
      euphoria234
      +1 yıl

dedim gitti :D

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

cicisin:D

Yorumla
    • euphoria234
      euphoria234
      +1 yıl

sağol :)

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

ama şımarma

Yorumla
    • euphoria234
      euphoria234
      +1 yıl

şımarmadım zaten

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

güzelll

Yorumla
  • mamabeyb
    mamabeyb Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Kadın deyince herkesin aklına dedikodu, kıskançlık filan geliyor ama evi çekip çeviren de kadınlar. Kadın güçsüz gibi geliyor ama çocuğunu 9 ay taşıyan sonra doğuran anneler. Şiddete maruz kaldıkları halde evlatları için dimdik ayakta kalan anneler...
    Bence kadınlar merhametli şefkatli eskiden nasıl olurdu bileme ama şu an kadınlar dünyayı yönetse şimdiki halinden 1000 kat daha iyi olurdu.

0
    0 Yorumla
  • IRainmaN
    IRainmaN Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

bir dakika da eig mi verilir? Hele bak cevaplara hele kız görünce saçma sapan olsa yapıstiriyorsun. Sorunun cevabı

https://i.hizliresim.com/Dl5aql.jpg

@missqizemli
    @Ameterasu
    @SinirliBiber
    @sametiedi
    @Rusasigi
    @sibelsibel1

2
    0 Yorumla
  • Barsbayy
    Barsbayy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Cinsiyet'in önemi yok Yönetimde başarının sırrı zekadır. Örnek olarak Yunanistandaki yönetici başbakan düzeyinde erkek iken yunanistan iflasta bunun aksi örneği ise alman basbakan bayan olan merkeldir. Almanya imrenilcek bir ekonomiye sahip Allah refah seviyemizi arttıracak bayan ya da erkek zeki yöneticleri bizede nasip etsin.

Not : ( maksadım mevcut türkiye yönetimine karşı aleyhte söz söylemek değildir genel açıdan yorum yaptım tepki vermeyiniz )

0
    0 Yorumla
  • Julieeetttt
    Julieeetttt Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

-Trip anayasaya girerdi. Çekmeyen erkekler için idam cezası gelirdi asd

1
    3 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

ana yasa maddeleri tiplerden kıskançlıktan oluşudu

Yorumla
    • Julieeetttt
      Julieeetttt
      +1 yıl

Hahah neyse fazla gömmeyelim :Dd

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

pmden göm beni merak ettim:D fazlası nasıl olucak

Yorumla
  • Dottie
    Dottie Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Duvarlarda 'prenses olmak icin bir prense ihtiyacim yok ben zaten kralin kiziyim' yazilari
    bu yilin rengi pembe afisleri
    dikkat! beyaz pantalon altina beyaz ayakkabi giymeyiniz
    Cantanizdan hic cikarmamaniz gereken seyler 1 tl diye makineler olurdu
    En onemlisi uzay niye siyah yaa icimizi karartiyo lila olsun diye bilim adamlarinin basinin etini yerdik :-D

0
    0 Yorumla
  • FatihBuğra
    FatihBuğra Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Bu dünya daha yaşanılır olurdu. Bir evi bile tek başına idare edemeyen, yuvayı dahi dişi kuşun yaptığı dünyamız da kadına sadece doğurgan gözüyle bakan zihniyete de yazıklar olsun. En azından kadın yaparsa bir dedikodu yapardı. Yolsuzluktan, savaştan bir haber olurdu.

0
    0 Yorumla
  • __HANEDAN__
    __HANEDAN__ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

Ben Peygamberin sözüile cevap vermek istiyorum.

Evet, böyle bir Hadis-i Şerif vardır:

"İşlerini bir kadına bırakan topluluk asla felah bulamaz."
    (Buhârî, Meğâzî, 82, Fiten, 18; Tirmizî, Fiten, 75; Nesaî, Kudât, 8; Ahmed b. Hanbel, V/43, 51, 38, 47).

1
    0 Yorumla
  • Ebemkuşağı
    Ebemkuşağı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Trip atmak sadece kadına mahsus bişeymiş gibi davranmayın, erkeklerde trip atıyo. ayrica her şeyi " trip atmaya" yorarsak hoşumuza gitmeyen olaylara karşı ne sinirlenebilirğz ne de tepki gösterebiliriz

5
    0 Yorumla
  • Deep_not
    Deep_not Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Ozon tabakası delinirdi kozmetik fabrikalarının çogalmasından.
    + butun toplantılara geç kalırlardı
    +futboldan ofsaytı cıkarırlardı
    +her yıl mobılya degiştirmek zorunlu hale getittirilirdi
    +evine çiçek götürmeyen erkek cezalandırılır yıl dönumunu unutanların vay haline

0
    0 Yorumla
  • kivircikmidirnedir
    kivircikmidirnedir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Herşey kadınlar gibi olurdu ve herşey mükemmel olurdu ! Annelik içgüdüsüyle hareket eden insanlar düşünün ve bunlar dünyayı yönetecek... şuanki halinden milyonlarca kat daha güzel olurdu..

1
    1 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

öyle bişey olmucagı için o tatlı rüyanızdan günaydın

Yorumla
  • emre3558
    emre3558 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

bazı ülkelerde kadınlar ülkeyi yönetiyo.. başbakan cumhurbaskanı prenses kraliçe v. s. var ama bizim ülkemizde kadın hep erkeğin arkasına sığınır hep kadın geri plandadır kadın siyasete girdiyse kocasından destek ister kocasınıda tv'ye çıkartır örneğin zamanında tansu çiller basbakanken kocasıda siyesete dahil oluyodu karı koca yönetiyolardı ülkeyi halbuki kocasının siyasetle alakası yok milletvekili değil bişey değil ama tansu çiller kadın basına bişey yapamıycahı için kocasınıda meşhur etti:)

0
    0 Yorumla
  • MangekyouSharingan
    MangekyouSharingan Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Çok az kadın var lider olma potansiyelinde, çoğu kadın saçma salak işlerle uğraşıyor çünkü mesela dünya'nın bu kadar gelişmiş olmasını kadın ve erkek arasında yüzdelersek erkek %90 oranında yardımcı olmuştur kadın %10 beki o kadar bile yoktur. Dünya'nın erkeklere ve erkek beynine ihtiyacı var. Yapılan araştırmalara göre bile erkeklerin matematiksel olarak beyin yapısının kadınlardan daha iyi çalıştığı gözlemlenmiştir. Neyse konumuza dönersek daha çok savaş, nefret ve yoksulluk olacağına eminim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Belki kadınlar bütün dünyayı yönetemezmler ama bu ülkeye adaletli, saygın biri lazım. Ülkemizi koruyabilen biri olmaşı. Bir maden kazasına kader diyipte kendisi 20 ye yakın adamlarla gezmemeli. Ve bu ülkeyi söylediğim bir ladın yönetse bir çağ kapatıp yeni bir çağ açarız ama bu sadce 7 saniyelşk süren bir rüya gibi.

0
    0 Yorumla
  • ceroline
    ceroline Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Taciz tecavuz ve kadina siddet yasanmazdi galiba ama erkege siddet yasanir mi diye dusundum bir an :))) ben aslinda erkek ya da kadin olayinda değilim esit oranda kadin ve erkek yonetmeli ki adil olsun tabi bu benim düsüncem ;)

1
    2 Yorumla
    • bekleyenkızz
      bekleyenkızz
      +1 yıl

katılıyorum

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

ablacım sizlerle eşit oluruz olluruzda size yetmez 100 veririz 200 istersiniz

Yorumla
  • psikologkafa
    psikologkafa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 44%
    +1 yıl

Tüm erkeklerin spermi alınır dünyadaki erkek nesli tüketilir bir soykırım yapılır kadınlar erkeksiz hamile kalmanın tadını çıkarır doğan erkek çocuklarda kadınlaştırılırdı :) Ama tamamı lezbiyen olurdu ALLAH muhafaza :)

0
    3 Yorumla
    • prettyperfectbeauty
      prettyperfectbeauty
      +1 yıl

Sen ne saçmalamışsın öyle

Yorumla
    • psikologkafa
      psikologkafa
      +1 yıl

Düşünce özgürlüğü saçmalık değil küçük hanım

Yorumla
    • psikologkafa
      psikologkafa
      +1 yıl

Dünyada hakim olan erkek liderlerin arkalarında kadınlar yani eşleri yok mu bu dolaylı yönetmek değilmi zaten sorudaki anlamsızlığa anlamsız bir bakış açısı. Genede tebrik ediyorum 226 görüş aldığın için. Bu son zamanların en ilgi gören sorusu belkide

Yorumla
  • sedefomer
    sedefomer Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Şiddet gören kadınlara "barınma evi" değil
    şiddet gösteren mallara "hayvan barınağı" yapılırdı.
    Mutluluk yağmur olur,
    Üzerinize yapardı ✌✌❤

5
    0 Yorumla
  • eris-ceres
    eris-ceres Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Heryer pembe olurdu :D Indirim bir zorunluluk olurdu, savaslar olmazdi, ulkeler birbirine trip atardi (bu geyigi yapmasaydim icim rahat etmezdi :D ) ki bence şu an ulkeleri yoneten erkekleri de kadinlar yonetiyor ama :D

0
    2 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

ben niye görmedimyöneten kadın :D

Yorumla
    • eris-ceres
      eris-ceres
      +1 yıl

Erkekleri yonetiyorlar :D

Yorumla
  • Serdar95
    Serdar95 Takip Et
    +1 yıl

En azından erkeklerin fantezileri doğrultusunda inançlar, yönetimler kurulmazdı.

https://i.hizliresim.com/1Yaj0N.jpg

0
    0 Yorumla
  • nazgulddn
    nazgulddn Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Bence herşey daha güzel daha farklı olabilirdi :) çünkü kadınlar her yönden düşünebilen varlıklar asla tek yönlü düşünmeyiz tek bir acıdan bakmayız. Her sekilini düşünür planlarız :)

0
    2 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

tabi efendim tabi

Yorumla
    • tc_ertürk
      tc_ertürk
      +1 yıl

He he

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

en azından kadınları bu kadar hor gören üstünlük taslayan ve kadınlar üzerinde güç kullanan bir zihniyet olmayabilirdi ve ayrıca kadınlar siz erkeklerin dünyalarını zaten yönetiyorlar yoksa farkında mı değilsiznz..:)

2
    0 Yorumla
  • burcuublk
    burcuublk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

zaten kadınlar yönetenleri eğitiyo zaten bir bir level üstteyiz niye bir alt pozisyonu tercih edelim ki

1
    3 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

azıyla yetinmeyen kadın dürtüleri seninki

Yorumla
    • burcuublk
      burcuublk
      +1 yıl

bunlar gerçekler, bildiğin herşeyi annenden öğrendin, babanda öyle. konunun ne benle nede başkasıyla ilgilİ.

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

:))))

Yorumla
  • SosyeteDelikanlisi
    SosyeteDelikanlisi Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.

Erkekler devlet diye oğlunu katleder kadinlar oğlum diye devleti katleder. Tabi ki iyi yönetenler olurdu ama çokta farklı olacağını sanmıyorum. Belki de daha kötü.

0
    0 Yorumla
  • solinn
    solinn Takip Et
    +1 yıl

Dünya savaslari ve katliamlari yapan devletlerin o dönemde hep baslarinda erkek liderler vardı. Eminim ki kadınların yönettiği bir dünya cok daha güzel yasanilasi olurdu. Bütün kadinlarin Kadınlar Gününü kutluyorum bu arada :)

0
    0 Yorumla
  • Zevkle
    Zevkle Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Daha zalim bir dünya olacağını düşünüyorum ben..
    Yönetime geçmek için birbirlerine hırs yapan kafınlar erkeklerden daha zalim olurlar wmin ol onların egolarının tavan yaptığını düşünsene..
    Esprisel olarakta Türkiye israile yılın tribini attı..
    😎

0
    0 Yorumla
  • nickimi_ye
    nickimi_ye Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

trip olurmus hah erkegin tribi adam öldürür be simdi erkek gibi erkek mi kaldı ki bunu sorguluyon hepsi totoş olmaya aday:))) kulagında küpesi ayagında dar pacası babeti erkekmiş pehh:)))

0
    3 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

kadın gibi kadın kaldımıki erkek gibi erkek kalsın

Yorumla
    • nickimi_ye
      nickimi_ye
      +1 yıl

evet haklısın dunya tersine donuyor

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

malesef

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

heryerde kan, canlı parçaları, organlar olurdu. diğer kadınlar onu kıskanıp suikastçı olurdu. terör örgütü kurardı. erkekler hep ezilirdi. fakir erkekler binbir işkenceyle katledilirdi. makyaj malzemeleri ucuzlardı.

0
    3 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

:D ne mide var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

makyaj malzemeleri ucuzlardı dedim hiç mi heyecanlanmadın hiç mi midende kilibikler uçuşmadı

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

nein :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erricalü gavvamüne alennisai diyor allah (racül (erkek ) cinsi hanim cinsinden ustundur.
    Bu laf ustune bisi denmez. kadinlar yonetse kotu olacakmis ki allah erkekleri ustun tutup bu ayeti kerimeyi indirmis. biz yonetsek beter olurdu

2
    1 Yorumla
    • hayatseni61kenera
      hayatseni61kenera
      +1 yıl

ne kadının erkeğe nede erkeğin kadına karşı üstünlüğü vardır sadece bazı özelliklerimiz farklı erkek yapı olarak daha güçlü kadın daha hamarat yetenekli vs. ama evlenince bir bütün olunur

Yorumla
  • lllxxlll
    lllxxlll Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 56%
    +1 yıl

Önemli olan cinsiyet değil kafalardaki düşünce. Tarihte dünyayı yöneten kadınlar da var. Bunun örneği çok. Kah perde arkasından kah apaçık,...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkeklerin düşüncesiyle heryer renkli çok değişik bir ortam olacak diye düşünülüyor ama erkeklerin şuanki durumuyla karşılaştırılıp bakıldığında ciddi anlamda kadınların yönetmesi daha iyi olurdu düşüncesindeyim :) (alınma gücenme olmasın)

1
    0 Yorumla
  • your-drug
    your-drug Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Güzel olurdu daha rahat davranabi l irdim
    Beni anlayaların benim ile aynı cins olması işimi kolaylaştırıyor

1
    0 Yorumla
  • MarlynJeanne
    MarlynJeanne Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 47%
    +1 yıl

Homofobi olmazdi, caydirici cezalar olurdu, kadina siddet biraz sıkardı

2
    1 Yorumla
    • CaptainnWalker
      CaptainnWalker
      +1 yıl

homofobi gene olurdu erkek gene erkek sonuçta

Yorumla
  • Boğa1993
    Boğa1993 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

şimdik dünyadan daha adaletli daha az savaşın plduğu bir dünyada yaşardık bnce kadınlara özellikle annelere büyük saygı duyuyorum kadınlar gününüz kutlu olsun

0
    0 Yorumla
  • hogır47
    hogır47 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl

Kadınların yönetme hevesleride yok zaten pek. kraldan çok kraliçe olmak hayaliyle yanıp tutuşurlar:-)

0
    0 Yorumla
  • yinemibamya12
    yinemibamya12 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

bunula ilgili bir söz vardı türkçeye çevirmeye üşendim genşler "If women ruled the world there would be no wars, just a bunch of angry countries not talking to each other :)"

1
    2 Yorumla
    • aLone23
      aLone23
      +1 yıl

''Eğer kadınlar dünyayı yönetseydi, savaşlar olmazdı sadece bir birlerine kızgın konuşmayan ülke grupları olurdu''
      Mantıklı :d

Yorumla
    • yinemibamya12
      yinemibamya12
      +1 yıl

evet trip atan ülke başkanları olurdu:)

Yorumla
  • ulenn
    ulenn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

Düsünmesi bile ürpertici :) Tüm erkekleri kısır yapardılar

0
    2 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

tripden geçilmezdi

Yorumla
    • ulenn
      ulenn
      +1 yıl

Hocam şöyle sorular sorum akıllarına getirme :))

Yorumla
  • yazarjo
    yazarjo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

dünyada en çok pembe renk bulunurdu ve her yerde hello kity çıkartmaları olurdu barbie bebek üretimleri 3 e katlanırdı

0
    4 Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

harika:D

Yorumla
    • yazarjo
      yazarjo
      +1 yıl

mizah tabiki :D ama nasıl olurdu ciddi merak ettim

Yorumla
    • İHTİRAS1519
      İHTİRAS1519
      +1 yıl

hiçdüşünme kadınlardan nefret edersin:D

Yorumla
    • yazarjo
      yazarjo
      +1 yıl

bazıları erkekleri ezmek için açık kolluyolar zaten bide başa geçerlerse düşünemiyorum eziyet olur cidden :D

Yorumla
  • fileliçorap
    fileliçorap Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

dünyayı kadınların yetiştirdiği erkekler yetiştiriyor ; )

3
    0 Yorumla
  • canerik
    canerik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Emin ol erkeler hırsızlıklara doyup bıraksalar, kadınlar daha iyi yönetir. Olm zaten erkekleri kadınlar yönetiyor daha ülkeyi yönetseler de aynııı, yönetmeseler de..

0
    0 Yorumla
  • Melislimes
    Melislimes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Kadınları hafife almamak gerek. Ancak şöyle birşey de var kadınlar duygularıyla hareket eder. Yönetme meselelerine de duygular karışırsa düşünemiyorum :d

0
    1 Yorumla
    • MangekyouSharingan
      MangekyouSharingan
      +1 yıl

Eğer sırtında 80 milyon kişinin hayatını etkileyecek bir karar vereceksen duygularınla hareket etmessin, kimse etmez. Kadınları aşağılamamak gerek, Tansu çiller olsun Tomris Hatun gibi büyük liderlerde var 200,000 kişiyle 650,000 kişilik orduyu dağıtmış, kadınlar duygularıyla sadece bireysel konularda hareket eder aynı şey erkekler içinde geçerlidir.

Yorumla
  • Almosteffy
    Almosteffy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

- bana bakın reglyim zaten gıkını çıkaranı infaz ederim

- beni ingilterenin prensesiyle aldatmış * çocuğu ingiltereyi bitirin

Tam olarak bu tarz gereksiz olaylar olabilirdi tabi hahahaha

0
    0 Yorumla
  • KuruttunuzBeni
    KuruttunuzBeni Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

meme savaşları olurdu.
    gerilla savaşlarında 70a kısa menzilli
    iki ülke arasındaki sınır savaşlarında 75 c orta menzilli
    dünya savaşlarında 90 d uzun menzilli füzeler kullanılırdı.

0
    0 Yorumla
  • KetçaplıBrokoli
    KetçaplıBrokoli Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

galeri.internethaber.com/images/gallery/3643/1.jpg

Gibi..

sadjadklsa

1
    1 Yorumla
    • portakalçiçeğim
      portakalçiçeğim
      +1 yıl

((:

Yorumla
  • curiousgirl_OoO
    curiousgirl_OoO Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Dünyayı kadınlar yönetseydi savaş olmazdı. Küslük olurdu, ülkeler arası trip atma olurdu.

1
    0 Yorumla
  • Fransuva
    Fransuva Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

dengesizlik olur düzen olmazı bence çünkü akılları bizim gibi çalışmıyor

0
    0 Yorumla
  • topsakal82
    topsakal82 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

peki kadınlar yonetmıyorsa kım yonetıyor. tarıhın her anında erkekler fıgurandır. hele turklerde kadınlar cok etkendır.

0
    0 Yorumla
  • Vælentin
    Vælentin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 57%
    +1 yıl

hali hazırda yönetmediklerini nereden biliyorsun? :)

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Dünyayı kadınlar yönetse ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Dünyayı kadınlar yönetse ne olurdu? 4 cevap verildi
Eğer dünyayı kadınlar yönetseydi ne olurdu? 81 cevap verildi
Dünyayı kadınlar yönetseydi nasıl olurdu? 20 cevap verildi
Dünyayı kadınlar yönetseydi nasıl olurdu? 22 cevap verildi
Dünyayı kadınlar yönetseydi nasıl bir dünya olurdu? 22 cevap verildi
Dünyayı kadınlar yönetiyor olsaydı nasıl bir yer olurdu? 65 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Müslüman biri kiliseye gidip Allah'a dua edebilir mi 💒 🤲?
  • En son kimin elini tuttun, en son kimin elini tutarken duygulandın?
  • Büstiyer ya da crop denilen şeyler sadece sevgiliye giyilmesi gerekmiyor mu 🤔🤔?
  • Sizin de tamamen gereksiz ama acayip iyi olduğunuz saçma bir yeteneğiniz var mı?
  • Duş jeli alırken vazgeçemediğiniz favori marka ve ürün hangisi?
  • Kadınlarda yaş ilerlese de güzelliğini kaybetmeyen bölge hangisidir?
  • Gerçekten kim daha çok aldatır, erkekler mi kadınlar mı ve psikiyatristler ne diyor?
  • Sizce günün en güzel yemek öğünü hangisi ve neden kahvaltı, öğle ya da akşam?
  • Dedikodu yapıyor musunuz?
  • Hafta sonu planınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨