Neler olmazdı ki her yer pembe tripler bilmem neler daha neler neler... Sizce neler olurdu bu soruya yoğun ilgi olur umarım...
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılEğer kadınlar dünyayı yönetseydi erkekler sadece nefes aldıkları için iyi bir kısmet olarak düşünülmezdi.
Araştırma paraları, erkekler için doğum kontrol haplarını keşfetmek üzere harcanırdı.
Bebeği yatırmak, bulaşıkları yıkamak ve yatakları yapmak "Maçoluk" olarak algılanırdı.
Kadınlar için ideal kilo normalden 20 kg daha artardı.
Kilolu erkekler korse giymeye zorlanırdı.
Aybaşı öncesi bunalımı mahkemede geçerli bir savunma sayılırdı.
Erkekler gerçek kimliklerini, evli olup olmadıklarını, mesleklerini, anneleri ile yaşayıp yaşamadıklarını ve daha önce hiç biri ile olup olmadıklarını gösteren gerçek evraklarla dolaşırlardı.
Alışveriş bir spor türü olarak kabul edilirdi.
Erkekler seks yapınca namusu kirlenirdi.
Dergilerde boy boy mayolu erkek resimleri gösterilirdi.
Kadın ayakkabılarını tasarlayan erkek onları giymeye zorlanırdı.
Yatma vaktinden 2 saat önce erkeklerin gaz üretici yiyecekler yemeleri yasak olurdu.
Erkekler evlendikten sonra da en az evlenmeden önce oldukları kadar ilgili olurlardı.
Erkekler kadın patronların sekreteri olurlar ve hiç bir karşılık almadan iki katı daha fazla çalışırlardı.
Erkekler kadınların kazandığı maaşın %30 daha aşağısını kazanırlardı.
Erkekler kadınlara Yalan Rüzgarı seyrederken, içecek ve çerez getirirlerdi.
Erkekler playboy dergisini ciddi yazıları için alırdı, çünkü içinde kadın resmi olmazdı,
Erkekler şu tür cümleleri öğrenirdi:
Özür dilerim
Seni seviyorum
Çok güzelsin
Tabiki şişman değilsin
Sen uyu canım ben bebeğe bakarım
Erkekler tamamiyle dış görünüşlerine bakılarak yargılanırlardı, kadınlar işe başarılarına göre.
Erkekler oturup saatlerce bizim (KADINLARIN) ne düşündüğünü bulmaya çalışırdı.
Erkekler kadınlarına arabalarından daha çok ilgi gösterirdi.
Bütün tuvalet oturakları aşağıda olurdu.
Erkekler en az kariyerleri kadar ilişkileri üzerinde de çalışırlardı.
Spor haberleri en fazla 1 dakika sürerdi.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsavaş ve kaos eksik olmazdı. kadınların kıskançlıkları ve hırsı dünyanın altını üstüne getirirdi. barış kesinlikle olmazdı neden? mantığı ile değil duyguları ile hareket ettikleri için en ufak şeylerde "saldırın" emri verirlerdi. şimdi Kızın biri eksi atabilir. Lakin filmlerde dizilerde bile kadınların ne kadar şeytanca işler yaptıklarını görüyorsunuz benim ne suçum var.
130 Yorumla
belki de daha çok kan dökülürdü, daha çok ruh ölümle taşlandırılır yahut cezalandırılır, karanlıkla tutsak edilirdi.
Daha iyi yer veya daha kötü bir yer olur muydu, işte bu tartışılır bir şeydir. Kadınlar ihtiraslı, tutkulu ve nefret doludur. Tüm gücün, bu üç kötülüğünün birleştiği bir iradede olduğu varsayılırsa pek iyi bir yer olacağı da söylenemezdi.
Belki çoğu, günümüz şartlarında değerlendirerek, iyi olurdu diyor. Bense eski dönemleri de göz önüne alarak söylüyorum bu sözlerimi. Çünkü dünya sizin sandığınız gibi iki üç alışveriş poşetiyle yönetilmiyor kızlar. Birilerinin yaşaması için birilerinin ölmesi gerekiyor. Ve dünya toz pembe değil, öldürmezsen ölürsün. Yaşamak için, kan dökmek gerek.
Çünkü şuana kadar hangi iyilik yaşadı? Kazanan kötülük değil miydi? Hep de o olmayacak mı? Çünkü insanların vicdanlarından daha çok tutkuları, hırsları egemen olmadı mı?
Kadınlar sandığınızdan daha vahşi oldu bu yaşamda. Çünkü vahşilik üzerine yoğruldular. Erkekleri ise kadınlar yoğurdu. Ne aşklar üzerine bunca savaş başladı, bunca insanın ruhu göklere yükseldi. Kadın tarihte bu kadar arka plandayken binlerce canı aldığına, aldırdığına göre bir de ön planda olduğunu düşünür müsünüz?
Not :Bugün 5 bölüm Spartacus izledim, Roma yaşamının ve getirdiklerinin daha doğrusu hayat şartlarını göz önüne alarak yazmış olabilirim :D03 Yorumla- +1 yıl
hımm sprtacus demek +18 oldugu için bayanlar izlemez sanardım ki ben spartacusun hayranıyım
- +1 yıl
sadece +18 kısımlarını gören çürük beyinlilerin izlemesine gerek yok zaten, orada anlatılanlara değil sevişmeye odaklanıyorsa zaten bir insan bu onu namuslu değil de salak yapar. kızlar, türk dizilerindeki, yorgan altındaki sevişmelerden ibaret olan bayık senaryoları daha çok seviyor, gerçi zevkler tartışılmazz orası da ayrı bir olay
ve spartacus hayran olunıcak bir dizi zaten - +1 yıl
woww güzel bende baştan başlıcam izlemeye
+ismaiiillllll ingiltere prensesine yakuttan ev yapmislar körlası sen bana altından yaptın hic mi degerim yok :D
+neden ağlıyorsunuz sultanım
-romayı istiyorum ama vermedileeeerrrrr :D
Tabi isin sakasi :D guzel olurdu bence hatta ben yonetsem dahada guzel olurdu2824 Yorumla- +1 yıl
hahahaha:D
- +1 yıl
rica ederim
- +1 yıl
sen yönetirsen pişmaniyeyi millete çekme helvası diye satarsın yok sen yönetme ülkeyi valla :)
- +1 yıl
Ah ah kadınların zekasını küçümseyen bu zihniyeti esefle kınıyorum. siz hürremi, kösem sultanı bilir misiniz, siz kleopatrayı bilir misiniz? O sivri zekayı, entrikayı, stratejik hamleleri... Yok pembe trip yok elmas köşk yok cart yok curt
- +1 yıl
Tarihi muhteşem yüzyıldan öğrenen insanların bu kadar beylik cümleler kurması ne kadar ironik, ben tarih eğitimi alıyorum tereciye tere satma.
- +1 yıl
@kosmokos
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Okuyamayacağınız değil şu an ki konuşmalarınızla " okumadığınız " anlamına geliyor. Hadi ya demek muhteşem yüzyıl izlememene rağen tarihten bir habersin, bak bu ağır oldu işte.
- +1 yıl
@kosmokos Tarih eğitimi alıyorum demiştim , hürremin hayatını taa 10. sınıfta okudum. Bu sitedeki ilk etiketlememi az önce sana yaptım yani bu konuda acemiyim. Daha fazla direnç göstermemene sevindim, karından değil satırdan konuşurum bu yüzden sözlerime itibar edebilirsin.
- +1 yıl
@Ebemkuşağı Neyin direnci yahu :) Siz kızlarda acayip bir savunma ve atak mekanizması var :) Ayrıca savunduğum mevzuların arkasındayım neyin nolduğunu sizin kadar iyi olmasa da biliyorum. Öte yandan ölmüş kişilerin arkasından böyle konuşmakta istemiyorum. Bu kadarı yeterli. Hadi hayırlı akşamlar size.
- +1 yıl
@kosmokos ummadığın taş baş yarar işte, bilgim vardı ki yorum yaptım halen de yapıyorum, sizede iyi akşamlar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
111
Cevap
114Cevap
+1 yılşu an dünyayı erkeklerin yönettiğini varsayıyorsak dünya ne kadar iyi bir şekilde yönetiliyor sence? Her devletin başında kendi çıkarları uğruna oyun yapan insanlar dolu. Dünya erkekler tarafından şu an yeterince kötü ve adaletsiz yönetilmesine rağmen hala kadınları küçük düşürmek için çırpınmışsın. Cevabına gelecek olursak eminim ki kadınlar daha adaletli yönetirdi şuanki yönetimden. Bir eksiklikleri olacağını hiç mi hiç sanmıyorum. Ayrıca sene olmuş 2015 ve bugün dünya kadınlar günü sen bu soruyu sorarken ve açıklaması için o sözleri sarf ederken erkekliğinden hatta insanlığından utanmadın mı?
36 Yorumla- +1 yıl
derdin ne?
- +1 yıl
Senin kadınlarla sorunun ne asıl? Ne bu küçümseme? Bir erkeğin yapabildiği işi bir kadın neden yapamasın? Şu eşitliği bir anlayamadınız gitti be
- +1 yıl
Hem cinslerinin verdikleri cevaplara bak kendileriyle dalga geçmiş resmen bazıları, kusura bakmada şu an lider potansiyelinde olabilecek 10 erkek varsa 1 tane kadın var örneğin : Tansu çiller olabilir, kardak krizindeki sözleri felan çok etkileyiciydi tam bir lider. Ayrıca kullandığın bilgisayardan, izlediğin televizyona kadar erkekler yaptı, -ayy kadınlar yönetse savaş olmazdııı diyosunuz o lanet ettiğiniz 2. dünya savaşı olmasaydı dünya'nın teknolojik seviyesi bu kadar yüksek olmazdı Almanlar sağolsun. Kadınları hafife almıyorum fakat çoğu kendini ezdirmeyi çok seviyor, internette yazıyor ki sevgilim maço olsun sert olsun sonra tecavüz olayı oluyor kadın-erkek eşittir diyor daha 1 hafta önce maço olsun diyordun. Maço : erkek üstünlüğü, baskısı demektir bu arada. Her neyse konuşulacak çok şey var ama gerek yok. Konu oradan oraya atlıyor geniş bir mevzu bu.
- +1 yıl
Senin gibilerini gördükçe oturup insanlığa ağlayasım geliyor gerçekten. İlk olarak arkadaşım neden tüm kadınları aynı kefeye koyma gereksiniminde bulundun maço erkek en nefret ettiğim tipte erkektir ve asla hayatımda maço erkeklere ilgi duymadım. Ayrıca yazımı tekrar okumanı tavsiye ediyorum savaşla alakalı tek bir kelime yazıyor mu? Liderlik ruhu kadın ve erkek için fark yaratacak bir özellik değildir. Bana erkeğin yapıp kadının yapamayacağı bir iş söyle rica ederim, yok. Bir erkek dünyayı yönetebiliyorsa elbetteki kadınlar da rahatlıkla yönetebilir. Sen de hemcinslerinin yorumlarına bak "kadın evine yakışır" "sonumuz olurdu" kadınları lanetli bir varlık olarak görmek midir mantıklı olan? Bunu mantıklı buluyorsan bana bir sebep sun. Benden farklı olduğun bir üstünlüğünü söyle. Yok. Erkeğin yaptığını kadın da yapar. Hatta daha iyisini bile yapabilir. Kadın ve erkek eşittir. Sizin bunu algılayamayan beyinleriniz her neyi savunursa savunsun.
- +1 yıl
nedemek erkek yaptıgını kadında yapar kadın yerini bilicek erkekte bilicek önce siz kendinizi taşıyın sonra bir dünyayı yönetirsiniz kaldıki kadın yüzünden çöken devletler biliyoruz sizin şeytanlıklarınızla eşit olunmaz biz eşitiz dersek 100değil 200 isticeksiniz onuda verdik 300 isticeksiniz bunları hesaba katın
- +1 yıl
Her olayda suçları kadınlara atıp kenara çekilerek mi erkek oluyorsun? kadın yüzünden çöken devletler biliyormuşmuş. Farkındaysan dünya üzerindeki savaşların ciddi ölçüde büyük bir kısmı erkek öncülüğünde ortaya çıkmıştır. Yani erkekler dolayısıyla oluşmuş savaşlar. Bence sen insanlara kendini tanımayı öğütlemeden önce ilk kendinden başla. Çünkü kendi içinde bile çelişecek saçma sapan yorumlar da bulunuyorsun. Bu da ne kadar boş bir insan olduğunu gösteriyor. Kadınlar ve erkekler her zaman eşittir sen bunu o küçük beyninle anlamaya da çalışma git egonu tatmin et erkek olduğun için harika bir varlık olduğunu düşünmeye devam et. Bana veya birilerine bir şeyler anlatmaya çalışma tüm olaylarda dümdüz bakarak, kendini yüceltip insanları küçümseyerek yaşamaya devam et. Başka bir şey yapmaya da düşünmeye de ne gücün ne beynin ne de insanlığın yeter!
Kadınlar gününü erkekler bilmiyorsa, onlara bunu göstermek gerek. Kadının bir ana, bir bacı, bir doktor, bir öğretmen yani kısacası kadının bir insan olduğunu kabullenemeyen küçük beyinlere, kadının karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmeyeceksin diyen sefil varlıklara, kadına el kaldırmayı marifet bilen acizlere dur diyelim. Kadın toplumda belli bir yeri olan ve insanca yaşamayı hakeden bir varlıktır. Bunun için mücadele etmek en doğal hakkımızdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun...
21 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar insandır biz insanoğlu
https://i.hizliresim.com/oANmnX.jpg
https://i.hizliresim.com/q4ND9Z.jpg
https://i.hizliresim.com/kj8DYJ.jpg
Hali hazırda yöneten kadınlardan bir kaçı;bunlar bir erkek nasıl devlet yönetiyorsa aynı şekilde yönetiyorlar. Yani kadınlar dünyayı yönetseydi savaş çıkmazdı, barış olurdu gibi iddialar oldukça abartılı..11 YorumlaKadın erkek kim olduğu önemli değil nasıl yönettiği ile ilgilenirm lakin kadınlar biz çok güçlü kritik kararları duygusal olarak verebiliyorz bazen erkeklere göre bu zor olabilir. Ama neden olmasın. Karar alma mekanizmalarmz farklı işliyor tabi duygularma Göre hareket pek etmem
11 Yorumla- +1 yıl
güzel bakış açısı
Elbise fiyatları ucuzlardı.
Yiyeceklerden de en ucuz madde çikolata olurdu.
Trafik kuralları kendi istekleri doğrultusunda yeniden düzenlenirdi.
Arabalardaki dikiz aynası neredeyse boy aynası kıvamına getirilirdi.
Bekaret kavramı sözlükten ve insanların beyninden kanun zoruyla çıkarılırdı.51 Yorumla- +1 yıl
Dikiz aynası iyi fikirmiş (:
+1 yılHergün Farklı bir şehirde
Fetih partileri verirlerdi
https://i.hizliresim.com/Dl5AJ1.jpg80 Yorumla
+1 yılKadınlar daha güzel yönetirdi bence, kadın erkek değilde aklı başında bir insan yönetse şimdiki yöneticilere taş çıkartırdi, kadını erkeği bir kenara bırak ve karakteri ele al, kadın diyince makyaj sus avm mi geliyor akla? Kadın bundan mi ibaret yani?
11 Yorumlastatic0.bobiler.org/.../...onetseydi--b0pzzuvj.jpg belki daha da kötüsü :)
61 YorumlaDünya üzerinde bir tane bile açlıktan ölen çocuk olmazdı. Sokak hayvanlarına işkence yapanlara idam cezası bile verilebilirdi. Merhamet ve duygusallık içeren yeni sistemler ortaya çıkardı. Kapitalizm yerine merhametizm gibi...
Herşeye rağmen daha yaşanılabilir bir Dünya olurdu.10 Yorumla
+1 yılSanırım küçük kız çocukların büyüyünce de oynayabilecegi bir yer oluşurdu.. Mağazalar, daha çok mağazalar.. Pembeler.. Silah sesleri yerine, topuklu ayakkabı sesleri.. Düşmanlık yerine, kıskançlık krizleri.. Bilemiyorum. Öyle imkansız, hayal edemeyecek şekilde sundular ki önümüze bunlar dışında yorumlayamiyorum.. Kadın erkeği yönetmiş olsa, erkeğin kadını yönettiği gibi değil, kadının erkeği doğurduğu gibi yönetirdi. Tek bildiğim bu..
10 Yorumla
+1 yılÇok konusan biri olursa fena olurdu ulkeler birbirine terlik firlatirdi birbirine dusurur sonra aradan cekilir kosede viskisini yudumlardi :)
12 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
Düşündümde kahkaha atışını uvv sert
+1 yıliste bence sorun tam olarak buda kadinlari cok ama cok hafife aliyorsunuz beyler kadiblari sadece pembe ojelerden tripli cümlelerden ve seks objelero olarak bilmekten bir vaz gecin sizde kabul edersiniz ki osmanliyi bitiren hürrem sultanin zekasina diyecek yoktur. ya da iki devlwti birnirine dusuren turuvali helen... daha niceleri.
02 Yorumla- +1 yıl
bizde onu diyoruz yönetseniz dünya diye bişey kalmazdı
- +1 yıl
Sen kadinlarij neler yapabileceginin kanisina varamamissin hala canim istedikleri seyi yapabilme gucune ve zekasina sahipler damarlarina basildigi icin oyle seyler yapmis olabikirler ama emin ol bir kadin yonetseydo daha nizamli ve duzenli bir dunyada yasiyor olabilirdik
Savaşlar olmazmış, her yer toz pembe olurmuş da bilmem neymiş. Bir zamanlar meşhur Hürrem sultan vardı değil mi bir nevi dünyayı yönetiyordu, Truvalı Helen, Kleopartra bunlar dünya siyasetinde aktifken dünya toz pembeydi, hiç savaş, işgal, hırs, vahşet olmamıştı zaten dünyada bunlar varken :D
00 Yorumla
+1 yılhahahahaha :D şimdi düşündüm de iyiki kadınlar yönetmiyor ya hahah :D ben olsaydım güzel kızlara sokağa çıkmaya sağı yakışıklı erkeklere de eve girme yasağı koyardım :D bütün alışveriş merkezlerini kapattırırdım sadece ben alışveriş yapardım, 20 yıl sonra çikolata bitecek diyorlar çikolata yeme yasağı çıkarır hepsini ben yerdim 50 yıl boyunca
07 Yorumla- +1 yıl
desene tüm yasaklar bana gelirdi
- +1 yıl
dedim gitti :D
- +1 yıl
cicisin:D
- +1 yıl
sağol :)
- +1 yıl
ama şımarma
- +1 yıl
şımarmadım zaten
- +1 yıl
güzelll
Kadın deyince herkesin aklına dedikodu, kıskançlık filan geliyor ama evi çekip çeviren de kadınlar. Kadın güçsüz gibi geliyor ama çocuğunu 9 ay taşıyan sonra doğuran anneler. Şiddete maruz kaldıkları halde evlatları için dimdik ayakta kalan anneler...
Bence kadınlar merhametli şefkatli eskiden nasıl olurdu bileme ama şu an kadınlar dünyayı yönetse şimdiki halinden 1000 kat daha iyi olurdu.00 Yorumlabir dakika da eig mi verilir? Hele bak cevaplara hele kız görünce saçma sapan olsa yapıstiriyorsun. Sorunun cevabı
https://i.hizliresim.com/Dl5aql.jpg
@missqizemli
@Ameterasu
@SinirliBiber
@sametiedi
@Rusasigi
@sibelsibel120 YorumlaCinsiyet'in önemi yok Yönetimde başarının sırrı zekadır. Örnek olarak Yunanistandaki yönetici başbakan düzeyinde erkek iken yunanistan iflasta bunun aksi örneği ise alman basbakan bayan olan merkeldir. Almanya imrenilcek bir ekonomiye sahip Allah refah seviyemizi arttıracak bayan ya da erkek zeki yöneticleri bizede nasip etsin.
Not : ( maksadım mevcut türkiye yönetimine karşı aleyhte söz söylemek değildir genel açıdan yorum yaptım tepki vermeyiniz )00 Yorumla
+1 yıl-Trip anayasaya girerdi. Çekmeyen erkekler için idam cezası gelirdi asd
13 Yorumla- +1 yıl
ana yasa maddeleri tiplerden kıskançlıktan oluşudu
- +1 yıl
Hahah neyse fazla gömmeyelim :Dd
- +1 yıl
pmden göm beni merak ettim:D fazlası nasıl olucak
Duvarlarda 'prenses olmak icin bir prense ihtiyacim yok ben zaten kralin kiziyim' yazilari
bu yilin rengi pembe afisleri
dikkat! beyaz pantalon altina beyaz ayakkabi giymeyiniz
Cantanizdan hic cikarmamaniz gereken seyler 1 tl diye makineler olurdu
En onemlisi uzay niye siyah yaa icimizi karartiyo lila olsun diye bilim adamlarinin basinin etini yerdik :-D00 Yorumla
+1 yılBu dünya daha yaşanılır olurdu. Bir evi bile tek başına idare edemeyen, yuvayı dahi dişi kuşun yaptığı dünyamız da kadına sadece doğurgan gözüyle bakan zihniyete de yazıklar olsun. En azından kadın yaparsa bir dedikodu yapardı. Yolsuzluktan, savaştan bir haber olurdu.
00 Yorumla
+1 yılBen Peygamberin sözüile cevap vermek istiyorum.
Evet, böyle bir Hadis-i Şerif vardır:
"İşlerini bir kadına bırakan topluluk asla felah bulamaz."
(Buhârî, Meğâzî, 82, Fiten, 18; Tirmizî, Fiten, 75; Nesaî, Kudât, 8; Ahmed b. Hanbel, V/43, 51, 38, 47).10 Yorumla
+1 yılTrip atmak sadece kadına mahsus bişeymiş gibi davranmayın, erkeklerde trip atıyo. ayrica her şeyi " trip atmaya" yorarsak hoşumuza gitmeyen olaylara karşı ne sinirlenebilirğz ne de tepki gösterebiliriz
50 YorumlaOzon tabakası delinirdi kozmetik fabrikalarının çogalmasından.
+ butun toplantılara geç kalırlardı
+futboldan ofsaytı cıkarırlardı
+her yıl mobılya degiştirmek zorunlu hale getittirilirdi
+evine çiçek götürmeyen erkek cezalandırılır yıl dönumunu unutanların vay haline00 Yorumla
+1 yılHerşey kadınlar gibi olurdu ve herşey mükemmel olurdu ! Annelik içgüdüsüyle hareket eden insanlar düşünün ve bunlar dünyayı yönetecek... şuanki halinden milyonlarca kat daha güzel olurdu..
11 Yorumla- +1 yıl
öyle bişey olmucagı için o tatlı rüyanızdan günaydın
bazı ülkelerde kadınlar ülkeyi yönetiyo.. başbakan cumhurbaskanı prenses kraliçe v. s. var ama bizim ülkemizde kadın hep erkeğin arkasına sığınır hep kadın geri plandadır kadın siyasete girdiyse kocasından destek ister kocasınıda tv'ye çıkartır örneğin zamanında tansu çiller basbakanken kocasıda siyesete dahil oluyodu karı koca yönetiyolardı ülkeyi halbuki kocasının siyasetle alakası yok milletvekili değil bişey değil ama tansu çiller kadın basına bişey yapamıycahı için kocasınıda meşhur etti:)
00 Yorumla
+1 yılÇok az kadın var lider olma potansiyelinde, çoğu kadın saçma salak işlerle uğraşıyor çünkü mesela dünya'nın bu kadar gelişmiş olmasını kadın ve erkek arasında yüzdelersek erkek %90 oranında yardımcı olmuştur kadın %10 beki o kadar bile yoktur. Dünya'nın erkeklere ve erkek beynine ihtiyacı var. Yapılan araştırmalara göre bile erkeklerin matematiksel olarak beyin yapısının kadınlardan daha iyi çalıştığı gözlemlenmiştir. Neyse konumuza dönersek daha çok savaş, nefret ve yoksulluk olacağına eminim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki kadınlar bütün dünyayı yönetemezmler ama bu ülkeye adaletli, saygın biri lazım. Ülkemizi koruyabilen biri olmaşı. Bir maden kazasına kader diyipte kendisi 20 ye yakın adamlarla gezmemeli. Ve bu ülkeyi söylediğim bir ladın yönetse bir çağ kapatıp yeni bir çağ açarız ama bu sadce 7 saniyelşk süren bir rüya gibi.
00 YorumlaTaciz tecavuz ve kadina siddet yasanmazdi galiba ama erkege siddet yasanir mi diye dusundum bir an :))) ben aslinda erkek ya da kadin olayinda değilim esit oranda kadin ve erkek yonetmeli ki adil olsun tabi bu benim düsüncem ;)
12 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
- +1 yıl
ablacım sizlerle eşit oluruz olluruzda size yetmez 100 veririz 200 istersiniz
+1 yılTüm erkeklerin spermi alınır dünyadaki erkek nesli tüketilir bir soykırım yapılır kadınlar erkeksiz hamile kalmanın tadını çıkarır doğan erkek çocuklarda kadınlaştırılırdı :) Ama tamamı lezbiyen olurdu ALLAH muhafaza :)
03 Yorumla- +1 yıl
Sen ne saçmalamışsın öyle
- +1 yıl
Düşünce özgürlüğü saçmalık değil küçük hanım
- +1 yıl
Dünyada hakim olan erkek liderlerin arkalarında kadınlar yani eşleri yok mu bu dolaylı yönetmek değilmi zaten sorudaki anlamsızlığa anlamsız bir bakış açısı. Genede tebrik ediyorum 226 görüş aldığın için. Bu son zamanların en ilgi gören sorusu belkide
Şiddet gören kadınlara "barınma evi" değil
şiddet gösteren mallara "hayvan barınağı" yapılırdı.
Mutluluk yağmur olur,
Üzerinize yapardı ✌✌❤50 Yorumla
+1 yılHeryer pembe olurdu :D Indirim bir zorunluluk olurdu, savaslar olmazdi, ulkeler birbirine trip atardi (bu geyigi yapmasaydim icim rahat etmezdi :D ) ki bence şu an ulkeleri yoneten erkekleri de kadinlar yonetiyor ama :D
02 Yorumla- +1 yıl
ben niye görmedimyöneten kadın :D
- +1 yıl
Erkekleri yonetiyorlar :D
En azından erkeklerin fantezileri doğrultusunda inançlar, yönetimler kurulmazdı.
https://i.hizliresim.com/1Yaj0N.jpg00 YorumlaBence herşey daha güzel daha farklı olabilirdi :) çünkü kadınlar her yönden düşünebilen varlıklar asla tek yönlü düşünmeyiz tek bir acıdan bakmayız. Her sekilini düşünür planlarız :)
02 Yorumla- +1 yıl
tabi efendim tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılen azından kadınları bu kadar hor gören üstünlük taslayan ve kadınlar üzerinde güç kullanan bir zihniyet olmayabilirdi ve ayrıca kadınlar siz erkeklerin dünyalarını zaten yönetiyorlar yoksa farkında mı değilsiznz..:)
20 Yorumlazaten kadınlar yönetenleri eğitiyo zaten bir bir level üstteyiz niye bir alt pozisyonu tercih edelim ki
13 Yorumla- +1 yıl
azıyla yetinmeyen kadın dürtüleri seninki
- +1 yıl
:))))
- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler devlet diye oğlunu katleder kadinlar oğlum diye devleti katleder. Tabi ki iyi yönetenler olurdu ama çokta farklı olacağını sanmıyorum. Belki de daha kötü.
00 Yorumla Dünya savaslari ve katliamlari yapan devletlerin o dönemde hep baslarinda erkek liderler vardı. Eminim ki kadınların yönettiği bir dünya cok daha güzel yasanilasi olurdu. Bütün kadinlarin Kadınlar Gününü kutluyorum bu arada :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Daha zalim bir dünya olacağını düşünüyorum ben..
Yönetime geçmek için birbirlerine hırs yapan kafınlar erkeklerden daha zalim olurlar wmin ol onların egolarının tavan yaptığını düşünsene..
Esprisel olarakta Türkiye israile yılın tribini attı..
😎00 Yorumla
+1 yıltrip olurmus hah erkegin tribi adam öldürür be simdi erkek gibi erkek mi kaldı ki bunu sorguluyon hepsi totoş olmaya aday:))) kulagında küpesi ayagında dar pacası babeti erkekmiş pehh:)))
03 Yorumla- +1 yıl
kadın gibi kadın kaldımıki erkek gibi erkek kalsın
- +1 yıl
evet haklısın dunya tersine donuyor
- +1 yıl
malesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılheryerde kan, canlı parçaları, organlar olurdu. diğer kadınlar onu kıskanıp suikastçı olurdu. terör örgütü kurardı. erkekler hep ezilirdi. fakir erkekler binbir işkenceyle katledilirdi. makyaj malzemeleri ucuzlardı.
03 Yorumla- +1 yıl
:D ne mide var
Cevap sahibi+1 yılmakyaj malzemeleri ucuzlardı dedim hiç mi heyecanlanmadın hiç mi midende kilibikler uçuşmadı
- +1 yıl
nein :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılErricalü gavvamüne alennisai diyor allah (racül (erkek ) cinsi hanim cinsinden ustundur.
Bu laf ustune bisi denmez. kadinlar yonetse kotu olacakmis ki allah erkekleri ustun tutup bu ayeti kerimeyi indirmis. biz yonetsek beter olurdu21 Yorumla- +1 yıl
ne kadının erkeğe nede erkeğin kadına karşı üstünlüğü vardır sadece bazı özelliklerimiz farklı erkek yapı olarak daha güçlü kadın daha hamarat yetenekli vs. ama evlenince bir bütün olunur
Önemli olan cinsiyet değil kafalardaki düşünce. Tarihte dünyayı yöneten kadınlar da var. Bunun örneği çok. Kah perde arkasından kah apaçık,...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin düşüncesiyle heryer renkli çok değişik bir ortam olacak diye düşünülüyor ama erkeklerin şuanki durumuyla karşılaştırılıp bakıldığında ciddi anlamda kadınların yönetmesi daha iyi olurdu düşüncesindeyim :) (alınma gücenme olmasın)
10 YorumlaGüzel olurdu daha rahat davranabi l irdim
Beni anlayaların benim ile aynı cins olması işimi kolaylaştırıyor10 Yorumla
+1 yılHomofobi olmazdi, caydirici cezalar olurdu, kadina siddet biraz sıkardı
21 Yorumla- +1 yıl
homofobi gene olurdu erkek gene erkek sonuçta
şimdik dünyadan daha adaletli daha az savaşın plduğu bir dünyada yaşardık bnce kadınlara özellikle annelere büyük saygı duyuyorum kadınlar gününüz kutlu olsun
00 YorumlaKadınların yönetme hevesleride yok zaten pek. kraldan çok kraliçe olmak hayaliyle yanıp tutuşurlar:-)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunula ilgili bir söz vardı türkçeye çevirmeye üşendim genşler "If women ruled the world there would be no wars, just a bunch of angry countries not talking to each other :)"
12 Yorumla- +1 yıl
evet trip atan ülke başkanları olurdu:)
Düsünmesi bile ürpertici :) Tüm erkekleri kısır yapardılar
02 Yorumla- +1 yıl
tripden geçilmezdi
dünyada en çok pembe renk bulunurdu ve her yerde hello kity çıkartmaları olurdu barbie bebek üretimleri 3 e katlanırdı
04 Yorumla- +1 yıl
harika:D
- +1 yıl
hiçdüşünme kadınlardan nefret edersin:D
+1 yıldünyayı kadınların yetiştirdiği erkekler yetiştiriyor ; )
30 YorumlaEmin ol erkeler hırsızlıklara doyup bıraksalar, kadınlar daha iyi yönetir. Olm zaten erkekleri kadınlar yönetiyor daha ülkeyi yönetseler de aynııı, yönetmeseler de..
00 Yorumla
+1 yılKadınları hafife almamak gerek. Ancak şöyle birşey de var kadınlar duygularıyla hareket eder. Yönetme meselelerine de duygular karışırsa düşünemiyorum :d
01 Yorumla- +1 yıl
Eğer sırtında 80 milyon kişinin hayatını etkileyecek bir karar vereceksen duygularınla hareket etmessin, kimse etmez. Kadınları aşağılamamak gerek, Tansu çiller olsun Tomris Hatun gibi büyük liderlerde var 200,000 kişiyle 650,000 kişilik orduyu dağıtmış, kadınlar duygularıyla sadece bireysel konularda hareket eder aynı şey erkekler içinde geçerlidir.
+1 yıl- bana bakın reglyim zaten gıkını çıkaranı infaz ederim
- beni ingilterenin prensesiyle aldatmış * çocuğu ingiltereyi bitirin
Tam olarak bu tarz gereksiz olaylar olabilirdi tabi hahahaha00 Yorumla
+1 yılmeme savaşları olurdu.
gerilla savaşlarında 70a kısa menzilli
iki ülke arasındaki sınır savaşlarında 75 c orta menzilli
dünya savaşlarında 90 d uzun menzilli füzeler kullanılırdı.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılgaleri.internethaber.com/images/gallery/3643/1.jpg
Gibi..
sadjadklsa11 Yorumla- +1 yıl
((:
+1 yılDünyayı kadınlar yönetseydi savaş olmazdı. Küslük olurdu, ülkeler arası trip atma olurdu.
10 Yorumladengesizlik olur düzen olmazı bence çünkü akılları bizim gibi çalışmıyor
00 Yorumla
+1 yılpeki kadınlar yonetmıyorsa kım yonetıyor. tarıhın her anında erkekler fıgurandır. hele turklerde kadınlar cok etkendır.
00 Yorumlahali hazırda yönetmediklerini nereden biliyorsun? :)
00 Yorumla- Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem