Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
bo ok gibi olurdu... kaotik olurdu.. cozum olmaz sadece laf olurdu dusunsenize nato zirvesi ab zirvesi herkes susmus anlasaydi ne demek istedigimi derdi... kadinlar yonetmek icin degil verileri toplamak ve secenekleri sunmak icin var erkekler de o verilerden sonuc uretmek icin.. yine kadin devreye girip erkegi kontrol etmek icin orada olmali.. kisacasi herkes kendi yerini bilse sikinti olmayacak..
00 YorumlaKadın da yönetti bir zamanlar ülkemizi
Onu da gördük
Dünyayı
Mustafa Kemal Atatürk'ün
FİKİRLERİ YÖNETMELİ00 Yorumla
1 yılYorumlar çoğalsın öyle bir değerlendirme yapacağım
11 Yorumla- 1 yıl
Bu mavililerin bir çoğu yönetme gücünün sadece erkeklere ait bir özellik olduğunu falan mı düşünüyor? Kadınlar dünyayı gayet yönetebilir sizin sandığınızın aksine çoğu kadın aşko kuşko özelliklere sahip değil sert tavırlara sahip yönetme gücü yüksek dahi kadınlarda var
Butun trafik işaretlerinin başında ay olurdu. Ay edirne ay 50 km
00 YorumlaTarh okursanız devletleri yıkan hep kasınlar olmuştur Atillanın Ölümü Doğu Türkistan’ın zulüm altında olması kadınlar ülke yönetemez yönetirse ülke ülke olmaktan çıkar
00 Yorumla
1 yılO kadar da değil siz kadınlar dünyayı değil dünyayı yöneten adamları yönetin 😅
00 Yorumla
1 yılDünya cennet olurdu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSüper olurdu beni kadınlar yönetiyor zaten itaat etmeyi emir almayi seviyorum
00 Yorumla
1 yılEminim daha güzel olurdu
00 Yorumla
1 yılYönetsinler, tutan mı var
00 YorumlaKesin bütün erkekler yok olurdu.
00 Yorumla
1 yılErkekler olirdu
00 YorumlaHepimize kayarlardi
00 Yorumla
1 yılZaten kadınlar yönetiyor
00 Yorumla
1 yılDünyayı şu tarafa serin derlerdi
00 YorumlaValla yüksek ihtimalle içimizden geçersiniz 😄😄😄
00 YorumlaVsy haline
00 Yorumla
1 yılÇok karmaşık olurdu
00 Yorumlacehennem
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Efladeniz! ✨ Bu konu üzerine düşünmek gerçekten heyecan verici! Kadınlar dünyanın yönetiminde daha fazla yer aldığında, empati ve anlayışın ön plana çıktığını görebiliriz. Herkesin ihtiyaçlarına daha duyarlı, kapsayıcı politikalar geliştirilecektir. 🌍✨
Ben de kadınların liderliğinde enerji ve yaratıcılığın daha çok hissedildiğini gördüm. Bir arkadaşım olan kadın lider, sıkıntılı bir dönemde ekip ruhunu ve dayanışmayı artırarak büyük işler başardı. 💪 Çeşitlilikten güç aldığımızda, daha adil ve dengeli bir dünya yaratmamız kaçınılmaz diyebilirim. #BirAdımÖne