"Eğer dünyayı kadınlar yönetseydi, Hiç savaşlar olmayacaktı. Sadece birbirini kıskanan, birbiriyle konuşmayan ülkeler olurdu." Marilyn Monroe #Rodion #Romanoviç #Raskølnikov
integrali anlayamayacaklari icin sanayi devrimi olmazdi... kadin statukocudur herzaman o yuzden klasik fizikte newtoncu kafayla yasardik bugun ki kuantum fizigi olmazdi.. mekanik kesinlikle gelismezdi basta icten yanmali motorlar olmazdi... o yuzden hala kanilarla cekerek ulasim ve uretim yapardik.. asla mikro islemciler icat edilmezdi cunku..1 ve 0 kodlarini yazacak kadin bugun bile yokken isletim sistemi olmazdi yani bugunun bilisim cagi da olmazdi.. belki tarim toplumunda devam ederdik.. hamurabi kanunlariyla falan yazardik herhalde... fizikci James clerk maxwell.. Şu an cogu pcnin hatta super bilgisayarlarin bile mikro islemcisi intelin fikir babasi robert noyce.. hukuk alaninda bir deha frederic bastiat... vs gibi isimler olmazdi... cunku kadinlar sovyetlerin gulag kampi gibi yerlerde yasatirlardi insanlari birde obbesif kompulsifliginden sabahlari tirnaklarimiza bakilirdi yok korkunc bir dunya olurdu... zaten dunyadaki uretim mulkiyetinin yuzde 2 sine sahip kadinlar isgucune katilimin uretilen katma degerin yuzde 12sine sahipler... ureten tarafta degil tuketen taraftalar ki bu durum kapitalizmin isine gelen taraf... kapitalizmde bir meta olmaktan ileri gidememis biyolojik turun dunyayi cok daha harika yapacagi hicbir icat ve bulusta olmadigi halde cok utopik..
Şu son zamanlarda kadınların özgürleşmesinin bir nedenide dikkat çektiğin şey aslında kapitalizm kadını destekliyor daha doğrusu tercih hakkı olsun istiyor ki avmler dolsun taşsın :)
Erkeklere dünyayı dar ederdim. Sabaha kadar her kadin dışarı istediği zaman çıkardı Erkeklere Aksam 8 den sonra sokaga cikma yasağı koyardim. Bir kadina laf atan erkegin dilini kopeklere kopartirdim. Tecavuz eden mahluklarin 2 gramini farelere yedirir, karanlik kuyulara atar yavaş yavas gebermesini seyrederdim💪 İyi ki başkan değilim sakın bana oy vermeyin verirseniz karışmam😂😄😂😄😂😂😄😂🙈🙈
Ne mi olurdu? Tarihe bakarak bunu görebiliriz. Savaş olmaması veya huzursuzluk çıkmamasi söz konusu değil Büyük Katerina (Rusya çarı) Rusya topraklarını savaşlarla genişlemiş , Margret Thatcher demir Lady nin yaptıkları ortada, nefertiti eski mısırın ilahilarini red edip yeni güneş tanrısı çıkararak karışıklıkliklara neden olmuştur , haçepsut kendini erkek olarak benimsemiş ve hirogluflerde erkek tiplemesi vardır.
Kısacası kadınlar yönetseydi entrikali meçhul savaşlar olabilirdi. 🤔
"Hiç savaşlar olmazdı." Bunu söyleyen çoğu ülkenin zamanında kadın imparatoriçelere sahip olduğunu bilmeyen bir tarih cahili olabilir ancak. Katherina, Elizabeth, Çinli prensesler ve imparatoriçeler, tarihte çok savaş çıkaran kadın var.
Kadınlar daha kendilerini çekemiyor bir milletin ağırlığını nasıl omuzlarında taşıyacak.
Avrupa'da kraliçeleri tek başlarına yönetici pozisyonunda bulundu zaten. Hatta Marilyn Monroe döneminde bile Kraliçe 2. Elizabeth vardı. İngiltere'nin diğer ülkelerle konuşmadığını bugüne dek duymadım. 😅
Valla süper olurdu en fazla birbirimizi kıskandığımız için hangimiz daha iyi yarışına girerdik yarışmalar olurdu çekişmeler olacağı için teknoloji daha da geliştirirdi diye düşünüyorum 😂
o zamanın kadınlarıyla bu zamanın kadınları aynı değil işte o gün için dediği doğru ama bu gün için hiç olmasa iki dünya liderinin regli aynı güne denk gelse nükleer savaş ihtimali var abi
Daha şirin bir dünya ile karşı karşı kalırdık, yeni bir dünya savaşında silahların olmadığı, topuklu ayakkabılarla savaşan bir kesimden bahsediyoruz.. Korkunç!
Yönetime geçsem ilk işim arınma gecesini yasalara koydurturdum😁😁yilin sadece bir gecesi isteyen istedigi kötüyü öldürerek günahlarından arinmasini saglardim
o zaman git ermeniyle, kürtle, arapla, yahudiyle yaşa onlara hizmet et onlara sarıl. sen ve senin gibiler ırkımdan uzak dursun barış kavramı Türk dilinde yoktur barış kelimesi Türkleri ilgilendirmez!
neymiş "yüz karası" imiş sende çok iyi biliyorsun ki biz atalarımızın gerçek, öz Torunları Türklüğün, Türk kültürünün, töresinin, dininin gerçek ve öz sahipleriyiz.
ahahaha iftira atan sensin bilip bilmeden, hakaret etmeye baslayan sensin, olayi carpitma simdi... :) Bence sende bile baska milletlerin kani olabilir, cunku ozturklerin sayilarinin cok az oldugunu dusunuyorum... Ve evet, belki biraz Rus geni olabilir... ;) İyi akşamlar çakma Türk. Sana hezeyanlarınla bol şanslar... :) Bu arada sizin oralara gelip alıcı gözüyle kız bakarsam kızmazsın değil mi? :)
merak etme benim atalarım Akıncı birliklerdi. Akıncı töresine göre sadece saf Türk ırkından gelen kadınlarla evlenilirdi. savaşçı özellikler kaybolmasın diye biz tarihimizi, öz geçmişimizi, atalarımızı tanıyıp bilen soylu Türkleriz. ayrıca sende gayet benim kadar iyi biliyorsun ki çakma değil gerçek Türkleriz. bu lafın beni sinir etmez, çünkü çakma değilde öz olduğumuzu sende gayet iyi biliyorsun. ve " evet belki biraz rus geni olabilir" demişsin. biraz mı? eğer senin vücudunda %30 Türk geni olsaydı tipin az çok bana benzer, gözlerin çekik, elmacık kemiğin çıkık, yüzün yuvarlak olurdu. çünkü mongoloid geni yeryüzünde en baskın genlerdendir.
@MyWorlld çünkü siz çok saf varliklarsiniz. Hemen herseye inanıyorsunuz. Cok duygysalsiniz. Ve çok sümüklüsünüz. Ve daha sonra para harcamayı çok seviyorsunyz ve daha daha sonra aşırı özentisisiniz. Ayrica genelde çok kararsızsınız ve ne istediğinizi bilmiyorsunuz haliyle. Siz kendinizi yönetseniz yeter.😎😉
En İyi Cevaplar