• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Boşanmak istiyorum ama kocam istemiyor, cesaret edemiyorum. Ne önerirsiniz? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1219
Yapay Zekaya Sor
Boşanmak istiyorum ama kocam istemiyor, cesaret edemiyorum. Ne önerirsiniz?
Sevgi Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
32 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

78

Cevap

94

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • mavikelebeks
    mavikelebeks Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.

Değer vermiyor çünkü ortada bir sevgi yok kaybetme korkusu yok, ona bunları hissettirmelisin önce kaybetmekten korkmalı

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kaybetmekten korkuttuk bi gün valiz hazırladım eskısı gibi sinirli degıl mesela

Yorumla
    • mavikelebeks
      mavikelebeks
      1 yıl

Evliliğinizdeki heyecan bitmiş ortada sadece saygı var ve tek saygıyla evlilik sürdürülemez, fikrimce keskin kararlı ol, valizini toplayıp o evde durmak ona zaten benden ayrılamaz ki ayrılmaz ki hissini verir ve o yüzden rahat davranır, öncelikle sinirle yaklaşma ve sakince karşısında otur ciddi bir konuşma yap (sakın sinirle ve suçlayıcı konuşma) ve bu evliliği böyle devam ettiremeyeceğini söyle çok çabaladığını ve yorulduğunu dile getir en doğru kararın ayrılık olduğunu söyle, eğer ki seni suçlamaya başlıyorsa kararının doğru olduğu bil, eğer korksa seni kaybetmekten o an yüzündeki o üzüntüyü ve hüznü göreceksin, kadın sevilmediğini hisseder çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O gün konuştuğumda beni seviyor gibi hissettim ama normal günkü davranışlarında sevmiyor gibi geliyor ben bir gün bunla sakince konuştum suçlayıcı konuşmadım böyle çok güzel konuştum ayrılmak istemiyorum seni seviyorum falan dedi kendimi düzelteceğim dedi hala aynı işten geliyor oyun oynuyor sonra uyuyana kadar oynuyor işte

Yorumla
    • mavikelebeks
      mavikelebeks
      1 yıl

Davranışlara yansımadıkça sözlerin bir önemi yok unutma erkekler yalan söylemeyi sever çünkü kadınlar güzel sözlere kanar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

BizimkiGüzel söz de söylemiyor işte yalan söyleyerek seviyorum gitme diyor bakıcam ya sürmez uzun bu ılıskı

Yorumla
    • mavikelebeks
      mavikelebeks
      1 yıl

Hayırlısı olsun hakkınızda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok teşekkür ederim

Yorumla
    • mavikelebeks
      mavikelebeks
      1 yıl

💙💙

Yorumla
  • Cihanolgun
    Cihanolgun Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

boşandıktan sonrasına ilişkin bir planın var mı? Daha iyi olacağına eminsen.. Önce evi terk et... süreci yavaş yavaş ilerlet

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Oyle olması gerek bı çalışsam yapacam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Çocuk için ikinizinde sevmeseniz bile iyi geçinmeniz lazım. Sana seni sevecek diye yalandan moral vermek istemem ama her şey çocuk için mottosuyla hareket etmeyi öğrenirseniz mutlu aile tablosu yaratıp güzel bı şekilde yaşarsınız

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte ben 1. Bucuk senedir her şey çocuk için diyip Mutlu aile tablosu göstermeye çalıştıkça içime attıkça her şeyi ben çok yorulmaya başladım yüzümde bir ton sivilce çıktı sinirden yemek yiyorum ve çok kilo aldım evlendiğim ilk zamanlar zayıftım çocukla ilgilenmeyi çocuk düştüğünde falan ben tutuyorum çocuk sürekli ağlıyor onu istiyor bazen küçükken onu kucağında durmuyordu sadece bende duruyordu şu anda oyun istiyor babasıyla babası da onunla ilgilenmiyor çocuk iyice içine kapanıyor bu durum beni çok uzuyor. Bir şey soracağım çocuk aynı evin içinde sahte sevgi göreceğini annesi ayrıldığında annesini daha mutlu da görebilir ben mesela tek başıma bir hayat yaşasam ailemle yaşadığımda daha mutlu olsam çocuk benim mutluluğumu görüp daha da mutlu olmaz mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çoğu şeyleri senden önce yaşadık biraz buna benzerliği vardı. O da kendisine çeki düzen verecek çocuğa vakit ayıracak. Sende kendini salmadan hem çocuğa hem kendine bakacaksın. Anne babanın yeri ayrı bunu ayrı kalın 1 ay mesela 1 ay sonra ilgisiz babanın varlığıni bile istiyor o çocuk çünkü baba adı üstünde. Birbirinizi sevme olayı geçmiş gibi ama en azından çocuk için o da kendisine az da olsa çeki düzen versin çocukla ilgilensin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben sevgi hissetmiyorum zaten ben diyorum ki anneme de söyledim eğer bu evde çocukla ilgilenirse ben bu evde 2.03 sene sabrederim diyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

şu an nSı aranız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aramız iyi 5 sene dolunca bazı şeyler de düzeliyor aklında bulunsun. Ayrıca bı erkek gördüğüm anladığım tecrübe ettiğim kadar yaş aldıkça evine daha çok bağlanıyor. Ama neticede çocuk için herşeyi yaparım çünkü bende ailesiz büyüdüm bunu çocuğuma yapmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tamam ama cidden cocuk ıcın katlandığın seylerde senın hayatından gidiyor ve meslek sahıbı olamadım ımkanlarımı elımden aldı herseye karıştı kısıtladı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Benim çocuğum hayatımdan daha önemli önceliğini belirlemen lazım. Gerçekçi olursa bu devirde meslek de önemli kariyer de. Ama çocuğun var senin her halükarda çocukla ilgilenmen lazım. Çocuk varken bı kadının evli veya dul olarak kariyer yapması çok zordur. Yapan varsa da tebrigi hak ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Canım benim amacım zaten ona iyi bi gelecek sunmak benım bı meslek sahibi olmak istemem ona herseyı alabılmek ıyı yerlerde okutabılmek aılemınde durumu iyi degıl evlı kalsam bır maaşlada zor gülüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yaş kac ne mezunusun iş hayatı tecruben var mı. Hangi sehirdesin. Çocuk kaç yaşında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şu an dogu 1.5 tecrube çok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kendine inanıyorsan dene o zaman başka çare bulamamış gibisin çünkü onu sezdim tek çıkış biletin kurtulmak sanırım. İş hayatı zor tecruben var zaten biliyorsun umarım böyle karar verdiğin vakit üstesinden gelirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Umarım canım benim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Danışmak istediğin bişi olursa burdayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cok sağol

Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 51%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.

insanlar güzellikleri üzmedenhayatı yaşamayı bilmeliler bence, ve cesur ol avukatla görüş ömrünü hele o güzelliği hebamı edeceksin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gercekten haklısınız konu çok karışık

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      1 yıl

bizim hayatı her detayı karışık zaten hayatın her alanında ama karar verilemediği için çözümsüz oluyor her şey üst üste gelerek sağlık gidiyor bu aşk iş vb her alanda

Yorumla
    • Taylant34
      Taylant34
      1 yıl

Haksizsin

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      1 yıl

@Taylant34 dostum sana göre haksız bana göre haklı ben işi uzatmadan kararımı iş aşk alanında verdim kafan hep rahat oldu ve kafam hiç ağrımıyor tasalanmıyorum bırakmayı bilin hiç bir şey ebediyete kadar seninle olacak olmak zorunda değil

Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı.

Davranışlarından belli edersin madem sana böyle davranıyor sende yemek falan yapma soğuk davran

1
    1 Yorumla
    • ssalvo
      ssalvo
      1 yıl

Ewet Fatma’da kesin çözüm 😀

Yorumla
  • Sordun--mu
    Sordun--mu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklere ne oluyor beyin mi yok kalp mi yok ne eksik bunlar evlenince mala bağlıyorlar

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen değişiyorlar

Yorumla
  • Mutluadam00
    Mutluadam00 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bence olmuyorsa boşan. kendine gelirsin. böyle degersiz olmak nereye kadar

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • Mutluadam00
      Mutluadam00
      1 yıl

Yaniii

Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bunun için kocamı bırakılır yaa ohooo sende çok şey bekliyorsun

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bunun için mi o zaman sana anlatayım evlendiğim ilk günden beri bana soğuk davranıyor nişanlılık da soğuk davranmaya başladı sevgili gibi değiliz arkadaş gibiyiz resmen bana sarılmıyor öpmüyor dokunmuyor yakınlık göstermiyor senin de tek amacın o mu diyor sarılmak yetmiyor mu diyor ama sarılmıyor da tek takılıyor evde sanki ben onun ev Arkadasıymısım gibi çocuk doğduğunda hastaneye gelmem dedi başka şehir deydi sen doğurduktan sonra geleceğim dedi ben doğururken elimi bile tutmadı ondan sonra doğumdan iki gün sonra eve gidecektik araba ZIPlar dedim şu sokaktan gitme dedim biliyorum ben orayı dedim karnım ağrıyor dedim dikiş yerlerim ondan sonra o sokaktan gitti ve Zıpladığında ben abartısız böyle bağırarak ağladım o da bana saçmalama uzatma abartma diye bağırdı ben de bu sayarken bana o kadar kötü davrandı ki hatırlayamadığım daha bir çok şey var çocukla ilgilenmiyor 12 aydır ben evde bağırmamak ağlamamak için zor duruyorum ama artık burama kadar geldi çocuk düşüyor ben kaldırıyorum yerden benim de bayılma hastalığım var çocuk bir gün yanımdayken bayılsam eşim görmeyecek evde yok gibi hep arkası dönük bilgisayar başında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben hamıleyken bana agır eşya taşıtıyordu buarada 6. Kat asansorsuz ev. Ikıncıyye ın diyordum bırdaha al assagıdakılerı cıkart hayır annem tarlada calısmıs taşırsın işte diyordu cocuk olmasa bır dakıka durmam ben

Yorumla
    • laydbirdmira
      laydbirdmira
      1 yıl

Dokunmuyor sarılmıyor diyonda bu çocuk havadanmı geldi belliki dokunmuş ki geldi nişanlılıkta böyle idi madem fırlstsaydın yüzüne yüzüğü sen onları bile bile kabul etmişsin canım kusura bakma da bende geçirdim buna benzer şeyler kimsenin hayatı toz pembe değil klasik erkek milleti biz çok şey bekliyoruz sadece odun olduklarını kabul edelim artık kalas işte bu erkekler yapacak bişe yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben evlendiğim zamandan beri bu evlilik için çabaladım bir ara çok iyiydik ben o zamanlar çocuk istedim ondan sonra çocuk olduktan sonra tekrar aklım başıma geldi bunu bazı şeylerini gördüm. Hayatımı bilmeden yorum yapması kolay ama dediğin gibi evet çoğu odun iyi olanları da kötü kızlar kapıyor maalesef. Kötü dedıgım insan kullanan anlayıssız. Aslında biz bazı kadınlar çok şey istemiyoruz sadece anlayış ilgi şefkat olsa yeter işte..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ah canım nısanlıyken bır cahıldımkı cok sevıyorum cok asla bıtırmem kafasındaydım bısı oluyo kac arkadasım söledi perde ınıyo ozamanlar göze

Yorumla
    • laydbirdmira
      laydbirdmira
      1 yıl

Biliyorum aşkın gözü kördür aslında onu avucuna alabilirsin bunun yolu var mum edebilirsin de işte değermi birde o var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aslında her dedıgımı yapıyo annesını bıle dınlemez benı dınler ama işte ılgi şafkar öpme cocuga bakma yok

Yorumla
    • laydbirdmira
      laydbirdmira
      1 yıl

boş ver yaa çocuklara zaten bizler bakıyoruz okadar da kötü değilmiş eşin bazı şeyleri de görme işte çocuğun var boşanmayı düşünme kimse evinde 4 4lük değil inanki bizler de neler gördük boşanmayı düşünmedik hayat çok kısa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İdare etmeyw duzeltmek ıcın cabalamaya calısıyorm

Yorumla
    • laydbirdmira
      laydbirdmira
      1 yıl

Er ya da geç seni görecek ama görecek evdeki insanın aslında çok değerli olduğunu anlayacak oda bir süreçten geçiyor böyle düşün kimisi kabullenemiyor evliliği biz kadınlar çabuk alışıyoruz da onlar öyle değil işte zaman ver eşine olur mu evinden mutluluk hiç eksik olmasın inşallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle yapmaya çalışıyorum bazen çok yalnız hissediyorum allah razı olsun sizinde

Yorumla
  • HarunAbiii
    HarunAbiii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Bende korkuyorum ama bu şekilde yaşamak ölüm gibi boşandım şimdi babamın evimdeyim cesaret güzeldir

0
    0 Yorumla
  • Bii_miteolojii0
    Bii_miteolojii0 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    1 yıl

Çocuklar varsa zor ve ince düşünülmesi gereken kararlar.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet düşünüyorum 5 aydır

Yorumla
  • HzFloki
    HzFloki Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 95%
    1 yıl

Onunla konuştun mu mevzuyu? Konuştuysan karşılık olarak ne dedi?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben ona dedim doğum zamanı dedim doğuma gelmedin çok vicdansız hareketler yaptın hamileyken bana ağır eşyalar taşıttırdın doğuma gelmeyip ya doğurmazsan dedin ben kızı görmeden olmaz dedin zaten 30 günlük iznim var dedin ama ama benim doğumumda bulunmadın vicdansız merhametsizsin dedim ben seni bu kadar kırıldığını bilmiyordum bir daha yapmayacağım seni çok seviyorum gitme dedi ama hala oyun oynuyor kızla ilgilenmiyor kız sürekli ağlıyor

Yorumla
    • HzFloki
      HzFloki
      1 yıl

Ne iş yapıyor uzakta mı ki doğumuna gelmedi 😑

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aılemız ızmırde bız doguda ben ızmırde dogurdum mecbur tek kalamazdm doguda km bakacak

Yorumla
    • HzFloki
      HzFloki
      1 yıl

Anladım zor bir durum üzücü.

Yorumla
  • atlantiksea
    atlantiksea Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 46%
    1 yıl

boy kaç kilo kaç, yeni mi doğdu bebeğin, niye triplerdesin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

1.5 yas boy kılo boş ver triplerde olma sebebim eşim benimle ve kızımla hiç ilgilenmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Her türlü ya

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Soru da kafan gibi karışık. Ona niye soruyorsun? Onun vereceği cevabın önemi yok ama asıl sorun sen hem istiyorsun hemde cesaretin yok. Bu durumda inceldiği yere kadar gider sizin iş

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Karısık cocuk var ortada babasız büyüsün istemiyorum bana ılgı gezersin istiyorum söluyorum dun ılgılen dedım pc ye gectı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çocuk herkesin evinde var ve artık herkes boşanıyor. Kimse boşuna yapmıyor bunu. Ayrıca senin daha nişanlı iken kendini belli etmiş adam buna rağmen bile bile bu evliliği yapıp üstüne çocuk yapmanin bedeli bu. 5 yıldan sonra eğer emin iseniz evlilikten karşı taraftan çocuk yapın diye boşuna demiyoruz ama bizim millet ilk günden yıllardan üremeyi çok sever sonra da böyle uğraşır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir şeyin bedeli falan değil hayatımı bilmeden yorum yapman o kadar saçma ki arkadaşım ben bir şeyi çocuk yaptıktan sonra gördüm anladın mı onun bana karşı değişen davranışları kaları beni kırmaları üzmeleri bu çocuktan sonra oldu. Çocuktan önceki ilgisizliği göze ardı edilebilecekti.
      Çocuktan sonra babalık rolünü bile yapamayınca tamamen vazgeçtim bu adamdan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya ayrıca ben evlendikten 2:30 sene sonra çocuk yaptım gayette güzel bir bekleme aralığı.
      Eğer bekarsan bir şey bilmeden konuşuyorsun veya aynı şeyler başına gelince tekrar yazarsın oraya yazı.
      Sorunsuz evlilik yoktur. Geçinebilmek önemli olan asla ben şunu yapmam bunu yapmam diyen kaç kişi şu an yanlış insanla evleniyor gözümüzün önunde şahidiz ve yapmam dedıgını yapıyor o yüzden düzgün konuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Buraya motive edıcı boşanırsan şu şu olur tek basına idare edebılırsın tarzı konusuldun dıye soru sordum gizliden böyle atıp tutmak kolay adını gizlemeden yazsana. Ve olumsuz yorum kabul etmiyorum iyi bir pskolojıde degılım zaten

Yorumla
  • ErdalK
    ErdalK Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

Ne yaparsan yap, anlaşmalı boşan. Avukat arkadaşım hep öyle der.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cok haklısın

Yorumla
  • 54BULL54
    54BULL54 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Aldatacaksın o zaman
    Sen boşanalım demişsin
    Mutlu eden ilgilenenle olacaksın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sacmalık aldatmak

Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Evli biri olarak evinizde elimizle konuşun sorunlar konuşulmadan çözülmez.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İşte psikoloğa gidelim dedim hayır dedi

Yorumla
    • Bay_Nutella
      Bay_Nutella
      1 yıl

Psikoloğa gitmeyi delilik sanıyorlar

Yorumla
  • Sitemkarım
    Sitemkarım Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Sarılırken söylediği onur kırıcı , güzellikleri çabuk tüketmişsiniz

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle yaptı

Yorumla
    • Sitemkarım
      Sitemkarım
      1 yıl

Bunu onunla konuşmalısın böyle mutlu değil eksik hissediyorum de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır

Yorumla
  • desperate06
    desperate06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 52%
    1 yıl

Erkek evlendiği kadınla ilgilenmeli sevgi göstermelidir

1
    0 Yorumla
  • yalnızmelek072
    yalnızmelek072 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl
    • Adam peşini bırakmaz
    • Ne oldugunu haberlerde görüyoruz zaten
    • Kendini güvenceye alıp boşan bence
    1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kocan tabiki boşanmak istemez seni kullanıyor sen boşanma davasını aç

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

ilgisiz kalmasının nedeni onun gözüne cazip gelmiyorsun o eve gelmeden süslenmiş ol tatlı sözler söyle böyle olunca oda sana aynısını yapar

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bunuda denedım ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

sonuc

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kadın olduğunu sana hissettirmiyor sanırım eşin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kimse kimsenin keyfine bagli degil. Ciddiysen bitir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Boşanıp ne yapacan zor olur çocuk çalışmak vs diye düşünüyorum iadere et

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yalnız değilsin Türkiyedeki evli kadınların 70 % side aynı durumda

1
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

gonlunu guzel tut ve gulumse. hersey cok guzel olacak

0
    0 Yorumla
  • gerçekçi-kişi
    gerçekçi-kişi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 78%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 638 cevap paylaştı.

Boşanmaktan bukadar korkmayın ya fazlaca abartılıyor çok zor vs diye.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yani aslında evliliginize bir sans daha verin derim ben çocuklar da var bazen erkekler gerçekten ilgisiz olabiliyor benim babam da öyle anneme karşı annem şikayetçi bu durumdan ama bak 20 yıldır evliler bence çocuğunuz için bir sans daha verin evliliginize derim cunku boşanmak öyle kolay alınabilecek bir karar değil

0
    0 Yorumla
  • Besyocu89
    Besyocu89 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 96%
    1 yıl

mutsuz bir evlilik eğer düzelmiyorsa hep sana zarar verir ileride çocuk da zarar görür

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Üzüldüm aynı durumdayız bende de kilo sorunu var bnde boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ve bir çocuk var...

0
    15 Yorumla
    • ssalvo
      ssalvo
      1 yıl

Kilo neden engel onu anlamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kilom o kadar abartılacak kadar değil ama onun için yinede sorun ben onun çocuğunu dogurayim o bana neler diyor

Yorumla
    • ssalvo
      ssalvo
      1 yıl

Çok yanış şeyler tabiki kiloya laf etmek sensizliktir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tabi sevgi ilgide yok boşanmaktan başka çarem yok zor olsada

Yorumla
    • ssalvo
      ssalvo
      1 yıl

Dediğim gibi bende benzer durum içindeyim seni en iyi ben anlıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Dertlesmek isterdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Mavi hesaplamı?

Yorumla
    • ssalvo
      ssalvo
      1 yıl

Sen nasıl istersen öyle olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynı durumda oldugum kadınla dertlesmek ısterdım

Yorumla
    • ssalvo
      ssalvo
      1 yıl

Dert derttir bu kadını erkeği fark etmezki o yüzden kadın erkek ayrımı olmaz

Yorumla
    • ssalvo
      ssalvo
      1 yıl

Bence böyle bir ayrıma girme derdin rengi olmaz o yüzden dinlemek paylaşmak ve konuşmakta fayda var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkeği kadını farkader tabii ki kadını en iyi kadın anlar. Siteye girdiğin zaman yaz konuşalım canım 🌸✨️💟

Yorumla
    • ssalvo
      ssalvo
      1 yıl

Müsitmisin

Yorumla
    • ssalvo
      ssalvo
      1 yıl

İznin olursa ben hala dertleşmek isterim seninle çok

Yorumla
    • ssalvo
      ssalvo
      1 yıl

Ordamısın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sevmiyorsa neden evlenmis ki? Bence de bosan. Ekonomik özgürlüğün var mı peki? İnsan sevmek sevilmek ister.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok ama tecrube cok heryerde çalışırım ben. Nişanlılıkta başladı soğumaları onceden harıkaydu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Nisanliyken fark edince ayrilsaydin keşke. Nisanlaninca gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. İş bul ve bosan bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İş bulunca yoluna koycam zaten

Yorumla
  • Yakışıklıserterkek
    Yakışıklıserterkek Takip Et
    Xper 1 Yaş: 37
    1 yıl

Sen istemediğin sürece zaten olmaz yani sen o soğukluğunu gösterdiğin sürece o da bu durumu kabullenip boşanmaya kabul edecektir

1
    0 Yorumla
  • Tadic32fireee
    Tadic32fireee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl

Ekonomik özgürlüğün var mı?

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok

Yorumla
    • Tadic32fireee
      Tadic32fireee
      1 yıl

Yani bu önemli, bi iş faln bulmadan anı kararlar alma bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tabiki

Yorumla
    • Tadic32fireee
      Tadic32fireee
      1 yıl

her şey gönlünce olsun, hep yüzün gülsün 😊

Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Kendini ekonomik olarak iyi hazırlayınca boşan

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben de öyle yapacağım

Yorumla
  • 58_Esmer_58
    58_Esmer_58 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı.

Çocuk kaç tane kucik mu

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

1 tane 1 yaaş

Yorumla
    • 58_Esmer_58
      58_Esmer_58
      1 yıl

Seni tanımak isterdim, bitirme düşüncesinde net misin? Kararın netse yeni bir sayfa açmak için geç değil.
      Nerelisin bu arada?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anne baba sivas ben izmirli dogma büyüme. Beni tanıma amacın ne pskologsan dert çözeceksen eyw

Yorumla
    • 58_Esmer_58
      58_Esmer_58
      1 yıl

Ben de çocuksuz , ayrılmış biriyim.
      Kalb dünyasına daha değer veriyorum. Ciddi anlamda tanımak istedim. Eğer gerçekten mutluluğu isteyen biriysen

Yorumla
    • 58_Esmer_58
      58_Esmer_58
      1 yıl

Dilediğin zaman takipMs. j atabilirsin , ben kalben seni tanımak y

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Kafana koydu isen boşanmasada o ilişki sürmez. ya da başkasıyla olur

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Baskası olmucak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İleride mutlaka olur , yaşın genç, bu kadar emin olma.
      Bir müddet ayrı yaşamaya çalış, mümkünse tabi.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Daha çok vakit geçir sevdiği şeyleri yap ya nefret eder gidersin ya da bağlanırsın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yapıyorum hep tatlı yemek giyiniyorum güzel bırlıkte zamma gecırmıtoruz kı tek takılıyo evde

Yorumla
  • Cemil1980
    Cemil1980 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 yıl

Beli bir zamandan sonra ister istemez bazı eşler arasında hersey monotonlasir sizde de böyle olmuş beliki ilişkiniz zayıflamış sen isteklisin ama karşı taraf çekingen isteksiz

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet monotondan zıyade bılmıyorum ılgı alaka yok bırlıkte zaman gecırme yok

Yorumla
    • Cemil1980
      Cemil1980
      1 yıl

Maalesef öyle oluyor burada iş sana düşer kalınlığının kalacaksın o şekilde ilgiyi alakayı alıp monoton olan ilişkiyi normalleş tire bilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Normallestırsemde karşıda isteklı olması gerek tek tarafla olmuyo

Yorumla
    • Cemil1980
      Cemil1980
      1 yıl

Maalesef tektarafli olmuyor doğrusu ama insan sevdi mi de bir süre vaz geçemiyor işte

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bu durumdan boşanmış biri olarak seni en iyi ben anlarım

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaaaa neden boşanamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O kadar kötü bir süreçti ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bende boşanmak istiyorum karım istemiyo evli gibi hissetmiyorum hergun kavga gürültü bıktım

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Peki siz neden kavga ediyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sebepsiz kafada kuruyo sürekli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tuhaf

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet evlilikte hersey tuhaf zaten mantikli bisi yok

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Olabilir dönem dönem bence. Kocan sonradan mı değişti. Bazısı sevgisini hissettiremez.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet doğru bazı sevgisini hissettirmez ama biz sevgili iken çok iyiydik aşırı derecede romantikti güzeldi güzel sözler söylerdi sarılırdı öperdi böyle dayanamazdı yani beni koklamadan nişanlandık bir sogumaya başladı öpüşmeyi kestik resmen yani sana bir şey söyleyim mi biz bir sene öpüşmedik ya beni hamileyken hiç öpmedi dokuz ay hamilelikten sonra çok üzdü kırdı zaten çocuğa da bakmayınmayınca babalık rolünü de yapmayınca ben de ayrılmayı düşündüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Üzüldüm senin adına. Karşına al ve bu yazdıklarını ona da hatırlat söyle. Ciddiyetle dinler çeki düzen vermeye kalkar belki. Bi evlilik kolay kurulmuyor. Kötü alışkanlık, aldatma, huzursuzluk çıkarma gibi şeylerin dönüşü zordur mesela ama sizin meselenizin düzelme şansı yüksek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Vallahi dediğin gibi inşallah düzelme şansı yüksek olur ben zaten onu karşıma aldım konuştum

Yorumla
  • NHanım
    NHanım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 52
    1 yıl

Mutlu değilseniz boşanin ama sizi düşündüren çocuk maddi konular veya sürecin belirsizliği sanırim uzmanlara bilen kişilere de danışın fikir alın gönlümüzden geleni yapın hakkınızda hayırlısı olsun 🤗

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok teşekkür ederim

Yorumla
  • SivriDiken
    SivriDiken Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    1 yıl

Bazen kendimi şanslı hissediyorum. Sorunsuz bir şekilde boşandım.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nasıldı

Yorumla
  • pseguarlear
    pseguarlear Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

açıkçası bunlar boşanmak için sebebler değil belki seni anlamasi için başka yollar denesen sadece Yuvan bozulmasın diye diyorum ❤️

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çaba sarfedecegım ama yorumlarda sebeplerı yazdım aslında dogumda yanıma gelmedi dogumdan sonra 1 gün sonra hastaneden eve gidiyoruz araba da bır tümsekten araba zıpladı bana bagırdı abartma diye. Oglen uyuycam cocuk uyuduktan sonra cunku heryerım agrıyor sonucta bı tek doguran senmiisn uyuma dedı. Bilgisayar oynuyor ve gun içinde hep yalnız takılıyorum. Cocugu parka hep ben götürüyorum gelmiyor kendısı. Hamıleyken bana agır taşıttırırdı ve annelerımız tarlada calısırmıs taşırsın derdi kasıklsrım agrırdı hislerimi anlatamam o çaresizlıgı gurbetteyız aıleden uzak cidden yaşamayan bilmez kırgınlıgımı

Yorumla
    • pseguarlear
      pseguarlear
      1 yıl

yaptıkları çok yanlış ama böyle devam ederse düşünceni onunla paylasabilirsin en azından korkup kendini düzeltir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Duzelttı 1 hafta sadece sonra devam etti

Yorumla
  • Clayde
    Clayde Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    1 yıl

korkusuzca bitiriyorum diyene gule gule demelisin bunun gibi bir olay pek farki yok. degerini bilmiyorsa birakabilirsin.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sağol

Yorumla
  • hepdiyettee
    hepdiyettee Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Şiddetinden korkmuyorsan boşan bende boşanmak istiyorumda benim hesabım şey dostunu yakın tut düşmanını daha da yakın korkudan boşanamıyorum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şiddet ıcerıklı bırımı

Yorumla
  • medineeenurrr
    medineeenurrr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    1 yıl

Önce karşına alıp bir şekilde eşin ile konuşmanı öneriyorum böyle bir sebep yüzünden evlilik bitirilmez baktın olmadı boşa gitsin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle bir sebep de dinle benimle ilgileniyor ne kızımla evlerimizin başından beri sürekli bilgisayar oynuyor dışarı çıkacağız bilgisayar oynayacağım çıkamam kız düşüyor arkasını dönüp bakmıyor bilgisayarda ölmemek için oyunda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gel de annem gördü benim halimi ben bulaşık yıkıyorum kız nasıl ağlıyor ilgi bekliyor gerçekten annem daraldı nefes alamadı stresten

Yorumla
  • lilithhh_
    lilithhh_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    1 yıl

Bunu ciddi soruyorum. Kocan, gay olabilir mi? Hiç gözlemledin mi? Bu arada aldatmamıştır kendine bile itiraf etmemiştir belki de. Bir düşün derim

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende dusundum onu ama görüşmüyordur kımseyle ısten eve hep pc basında

Yorumla
    • lilithhh_
      lilithhh_
      1 yıl

Bilmiyorum belki de pc kaçış yönetimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olabılır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Evlenmedim hiç ne yorum yapsam yanlış olur ama kendinle yanlız kal ve önce düşüncelerinizi gözden geçirin sonrada kalbini ondan sonra ortak bir düşünce bulun

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kurtulmak istiyorum sevıldıgımı hissetmedıgım yerden allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi

Yorumla
  • ztnztn
    ztnztn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    1 yıl

Adamın belki bi sıkıntısı vardır hemen ayrılık nedir oturcan konuşcan aga

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Konuştum sürekli oyun oynuyor yani sıkıntısı varsa gelsin benimle çözsun

Yorumla
    • ztnztn
      ztnztn
      1 yıl

Git kocanla konuş bu iş öyle yürümez kendine yazık edersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Konusuyom gardasım

Yorumla
    • ztnztn
      ztnztn
      1 yıl

Konuşuyosan daha ne

Yorumla
  • yalancipislikzenci
    yalancipislikzenci Takip Et
    Xper 4 Yaş: 109
    1 yıl

boşanınca kocanin sevgisini mi hissedeceksin bu nasıl bir kafa yapısı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben öyle bir sey demedımkı sende at kafası var demekki anlayamamışsın

Yorumla
    • Alins82
      Alins82
      1 yıl

Başından geçmeyin anlamazsın ortam değersiz olan kadın kurtulmaya bakar

Yorumla
  • beyefendibirgenc
    beyefendibirgenc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

çok tatlı birisin ve tek başına da mücadele edersin

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tatlı oldugumu nerden blıyon

Yorumla
    • beyefendibirgenc
      beyefendibirgenc
      1 yıl

güzel bir şey deyin demissin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok sağol öyle degıl pozitif cumleler

Yorumla
    • beyefendibirgenc
      beyefendibirgenc
      1 yıl

o zaman iradesiz adam

Yorumla
    • beyefendibirgenc
      beyefendibirgenc
      1 yıl

kanki

Yorumla
  • hislipencere
    hislipencere Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı.

zor bir süreç maalesef

1
    0 Yorumla
  • Grbryrb
    Grbryrb Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 92%
    1 yıl

Allah yardımcın olsun

1
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Avukatla görüşün o size yol gösterecektir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bende seninle aynı durumdayım benim de eşim boşanmak istemiyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ona karşı sevgi besliyor musun? Yani hayatında o olmazsa üzülürmüsün? Deger görmüyorsan gerek yok orada kalman gerekmez.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onu o kadar çok seviyordum ki nişanlı iken cahilliğimle bana küfür etse bile bitiremedim ama var ya şu anda hastalıkta bana o kadar yanlış davrandı ki o kadar kırdı ki sogudum hayatımda olmazsan sana yemin ediyorum üzülmem artık soguktu kendinden ilgi göstermezsen o kadın sorar ben sogudum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ozaman boşan gitsin.

Yorumla
  • a101kekspr
    a101kekspr Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

İmzalayn hayatına tutsak olmayn doğru yoldasn

1
    0 Yorumla
  • proofstriker39
    proofstriker39 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı.

Erkek hatunun ruhunu okşaması lazım

1
    0 Yorumla
  • Taylant34
    Taylant34 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bunaldinmi sen

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Boşanmak istiyorum ama kocam istemiyor, cesaret edemiyorum. Ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ben boşanmak istiyorum ama kocam istemiyor. Ne yapmalıyım? 30 cevap verildi
Kocam boşanmak istiyor, ben istemiyorum. Ne yapacağım? 39 cevap verildi
Boşanmak istiyorum ama söyleyemiyorum. Ne önerirsiniz? 85 cevap verildi
Eşimden boşanmak istiyorum kocam benden boşanmak istemiyor ne yapmalıyım? 9 cevap verildi
Kocamdan boşanmak istiyorum ama o boşanmak istemiyo ne yapmalıyım? 8 cevap verildi
Kocamdan boşanmak istiyorum o istemiyor ne yapmalıyım? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨