AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Bosan.
Tamam abi
Ilk defa bana karsi cikmayan disi gordum. O da mechul aq.
Boşanmak en güzeli cnku mutsuzluk yalnızlıktan çürüdum degıstım gülemıyorum
Ben Nisan bile gecirmedim en azindan bir deneyimin oldi
Bence bu ve benzeri şeyler boşanma sebebi olmamalı bu kadar kolay kestiririp atılmamalı gerekli konuşmayı yap kendini de değiştir
Diğer Yorumlarda nedenini okusana yemin ederim yazmaktan yoruldum
Ekonomik özgürlüğün varsa korkma hemen cesaret et. Diğer türlü çok zorluklar yaşarsın bizzat deneyimledim
Yokki sen neler yasadın
Birilerine muhtaç kalıyorsun paran olmadığı için hiçbiryere gidemiyorsun. Evindeki mutfak erzağına bile ne kadar çok para gidiyormuş anlıyorsun hatta yetmiyor. Kısaca parasız kalınca çok kötü oluyor her şey muhtaçlığı birilerinden para istemeyi göze alman lazım
Benım yemek ıcmek hersey babam annemden elektırık su ama ben gezmeyi sevıyorm para harcamayı o sıkıntı olur
Kadın ayarla beni aldattın diye dava ac
Hahah ya cok komıksın
Yapan kadınlar vsr
Tamzoant almak için ayarliyorlat sonra baskına gidiyir
boş ver ben sogusam bıle onunla güzel günlerim geçti ve o kızımın babası kıyamam ona
Ben küs oldugum dusman olduguma da yapamam kötülük
Sen bilirsin
Bosanmak için sebeplerin saçma..
Yorumları okudunmu
Okumadım.. Bunca cahilin yorumu beni ilgilendirmiyor..
Arada güzel yorum yazanlar da var sana şunu söyliyim babalık burnunu yapamıyor kızıyla ilgilenmiyor benimle ilgilenmiyor bir kadına ilgi göstermezsen solar
Burnunu rolünü olcak
Bunu söylemen gereken kişi eşin. Burada çare bulamazsın. Eşinin sıkıntılarını anla psikolojik sorunları var mı öğren. Eğer ilgisizliğinin nedeni baska kadınlarsa zaten sen haklı olursun
Sağol
Hayırlısı olsun sizin için
Kocandan izin mi alman gerekiyor?
Hayır anlasmalı bosanalım oda cocugunu göremıcem vicdan yapıyom ondan gidemiyom
boşansanız dahi ikiniz de çocuğu görmesi lazım yani. birinin yanında kalır diğeri de gelip belli günlerde çocuğu görür
Bende kalması gerek anayım benden iyisi bakmaaz ama ozaten pc den basını kaldırmıyor cocuk onda durmuyor bende duruyor daha cok yanı onun kucakta aglıyo
iyi de biz ne yapalım?
Offff git
sen bi git slllk gibi konuşma bize ne senin derdinden
Boşanmakta moda oldu sırf heves uğruna yapılan evliliklerin sonu
Nişanlılıkta cahildim cok bitir diyen oldu hevesmı bıkme oysa cokta cektırdı kendısı aılesı
Moda olmadı abla bak şimdi adam kadınla ilgilenmiyor
Mutlu olmadığı yerde bir insan durmamalı
@butterfly_c61 allah razı olsun senden
Butterfly evleneceğin kişiyi iyi seçeceksin ozmn şimdiki gençler sırf evlenelım diye evleniyolar
Ben evleneyım diye evlenmedm ben zaten evlılık istemiyordum erkeklerden nefret ediyordum bı anda cıktı karşıma ve babam duymuş evleneceksın dedı öyle adı konmadan gezılmes dedı
Olabilir belki ilk başta tanıyamadı her insan hata yapabilir sadece kız soruyor boşanmalı mıyım diye ne olcak ki
Olabilir belki ilk başta iyi niyetliydi
@butterfly_c61 ilk çok iyi davraniyordu bana cok sevıyordu hedıyeler neler nler
Tamam her insan hata yapabilir
Bu senin kararın
Ama bir daha hata yaparsan bu senin suçun.
@butterfly_c61 eş secımı dogru yapamayabılır insan
Evet
Bir daha yaparsan aynı hatayı mesela diyelim boşandın evlendin örneğin bu senin suçun ya mesela diyorum bu senin kararın
Tamam sen de ona hediye alma:)
@butterfly_c61 hediye kısmını anlamadım. Arkadaşım ıkıncı evlenılse ıkıncıyede boşanabılır insanlar. Aıleler veya ıkı kısının huyu uyuşmayabılır başta bazen uyuşuyor gibi oluyor, ama sonra ya kandırıldıgını görüyorsun ya da göz boyama yani yaşamadan bilemez insan bekar mısın bilmiyorum ama. Birde o yolda ınsanın basireti baglanıyor anlaşırız sorunları konusarak çözeriz ekbet diyorsun ama işte karşında konuşmayı sevmeyen insan varsa olmuyor
hissedemiyorsan ayrıl böyle adam olmaz
Dıgru
düzgün birini bul kendine bu koca değil
Yok be aklım onlsrda degıl o işler en son
bence olmalı
Tabıkı Şu an olmaz ılerdede bıktım zaten yanı hızmet et basks bısı yapma
sana hizmetçi gibi davranmayacak biri bul rahat edersin şu an kafanda dağılır
kocanın sevgısını mesajlamı hıssedeceksın?
Benım yazdıgımla bu ne alaka canım benım
Evliliğimde başından beri birtakım SORUNLAR var nişanlılığın sonlarında bana soğuk davranmaya başlamıştı. Annem kardeşim bitir diyor diyordu istersen arkandayız diyordu benim işte cahillik mi bilmiyorum tabii ki o zamanlar 23:24 yaşındayım gerçekten aslında bir ara düzeltmiştik düzelttikten sonra çocuk oldu çocuk doğduktan sonra tekrar eski kendisine döndü tekrar ilgisizlik mesela çocuk düşüyor arkasına bile bakmıyor sürekli oyun oynuyor bir yere gideceğiz hadi oyun oynuycam gidelım buradan diyip duruyor gurbetteyiz 23 saat uzaklık sadece yazları gidiyorum bir ay kalıyorum annemlerde çok sıkılıyorum kışın burada hiç yanıma oturmuyor hep ayrı koltuklardayız o bilgisayar oynuyor ben televizyon izliyorum
Sonra hiç ilgilenmedi mi, şey yapmadı mı yani?
Seni seviyosa sende de biraz sevgi varsa zamana bırak
Hiç sevgin var mı eşine karşı
Hiç değer vermiyo mu ilgilenmiyo mu
Ya sürekli bilgisayar başında geldi annemde kaldı gördü ben çok seviyordum ama soğuttu beni
Sen varken ne bilgisayarı? Arkadaşlarıyla oyun falan mı oynuyor?
Evde karısı var yanına sokulsa öpüp koklasa olma mı?
Yaş kaç hiç yeniden evlilik düşünür müydün
Düşünmem tabiki
Hiç ilgilenmiyo diyosun napacaksın sen de insansın
Canın istemiyo mu?
Burcun ne?
El kavuşmuyo demiş ya, kilonu şikayet mi ediyor? Kuru, tahta mı seviyo acaba beyefendi?
Çocuk var mı
Hem şişman hem koca beğenmiyor 😅
Ben zayıftım önceden dogum kilosu bunlar allah bı can verdı kılo ne ki verilir yavas yavas yazık sana
Lan insan biraz iltifat eder
Kime
Karısına
Sana
Yani
Bayanlar ilgi ister sevilmek ister ruhundan anlıcan
Evet
Akşam sarılmışsın niye sevmedin mutlu etmedin
Takma
Onun istemesine gerek yok. Sen iste yeter
Öyle ama cocuk vsr bılmıyorum annem napacaksın bosanınca nası geçinicen dedı nafaka yetmeyebılır hayat şartlsrı bı meslegım yok ama cok çalıştım eskiden esnaflık yaparım ya da Gratis lcw calısabılırm var tecrübe
Otur konuş ya düzeltsin kendini ya da sen kendine yol çiz. Bir kaç yıl daha evli kalırsan o tecrübelerinin de bir önemi kalmaz. Böyle mutsuz da yaşanmaz. Hangi sehirdesin?
Neden önemı kalmıyor
Unutmuş olursun çünkü. Ya da sistemler değişir.
Unutmam 6 yıl kasiyerlik yaptım bır sanıye göstersın dırek yenı sıstemı kapatım buarada Şu an gene aynı kasa
Tövbe yarabbım
Merak ettim ya😂 güzel mi sence fiziğin?
Yazma
Ona açıklamak gerekli
Yorumları okumaya geldim
Idjdjdjdjshhahahaha
Bende evliyim kınamak istemiyorum eşini insan neyi kınarsa ya da kınamasa bile üzülse de başına geliyor cidden. O yüzden yorum yapamıyorum.
Öyle evet cidden ben kınadıgımı yaşadım hep mutlu ol hep canm
Benim de sıkıntılarım var canım sağol ama ondan zaten yorum yapamıyorum ya
Ben boşandım , şu an o kadar rahatım ki
aynen zaten yiyeceğin bi s. k oda her yerde var
😂😂😂😂😂
Boş bırakılırlar mı 😂😂 zarf pulu zampara dulu sever 😂
😁😁
@schrodçg ne alaka ya ben şahsen herkesle yatan ınsanı sevmem
Ben daha kimseyle yatmadım valla
Bizde herkesle yatıyorsun demedik ki zaten bir sevgilin vardır onunla yatıyorsundur dedik 😊
Ay pardon ben seni görüş sahibi zannettim
Sen benim karım olsaydın valla seni çok mutlu ederdim 😊
Hem duygusal yönden hemde diğer yönden 🥰🌹
Asıl mesele bizler gibi kızları düşünüyoruz ama onlar o işleri duygusuz yapmaz
Bekara kadın bosmaasi kolay gelir bide yaşayana sor
@Alins82 haklısın
Yani iç huzur hiç kimse bozulsun istemez ama öyle an geliyor ki darmadağın olursun. Ailede sırtını çevirdi içinden çıkılmaz olur
Canım ekonomik özgürlüğün yok mu?
Yok
Benimde yok ailen arkanda mı peki bende baba evine geldim eşim boşanmak istemiyor ama hiç birşekildr düzelmedi de hala aynı istemiyorum dönmek önce gidip bi fakirlik belgesi al muhtarlıktan sonra da kaymakamlıktan boşanmak için dilekçe ver devlet sana avukat atıyor canım
Kendine güven kendini sevmiyor olmuyorsa olmuyor değmiyor gençlik gidiyor
Sorunun kapağındaki oyuncu çok tanıdık geldi
Ben koymadım KS koymus şahan gökbakarka oynuyo
Aynen adı seda türkmen, çok başarılı bi oyuncu
Cogu evlilik öyle erkekler sıkılıyor
O zaman evlenmesinler?
Evlejmiyorlar iste yapacak birsey yok, yani evlilikler hep öyle
Yalnız ben hiç sıkılıncak bir insan değilim
Hımm ozaman seninki sorunlu diyebilirmiyiz
Siz topunuz sorunlusunuz
Adama napiyon kimbilir
Adamin eli kavusmuyormus napsin adam zayif lara bakiyor demekki
Senin gibi bir kadın neden beni de bulmuyor ki
Tüh
Kilo ver belki kilolu sevmiyor
Hemen boşan
Allah yardımcın olsun zor bir durum
boşanmanı öneririm :D
Ben 30 yaşımı gectim ve hala boşamamdım
Herşeyi sorun etmek isterseniz her şey sorun olmaya başlar
Ben her şeyi sorun etmiyorum sana anlatayım o zaman ben farklı şehirde doğum yaptım eşim 22 saat uzaklıkta ben ona 2 İki gün sonra doğuma gireceğim açıklığım var dedim ben gelemem çocuk doğduktan sonra geleceğim dedi çocuğu bir gün bile eksik göremem dedi 35 günlük iznim var dedi ben de dedim ki benim yanımda bulunmayacak mısın. Hamileyken bana sürekli ağır eşya taşıttıryordu altıncı katta oturuyoruz sürekli kasıklarım ağrı ağrıyordu diyordum bak aşağı in al bu eşyaları pazar alışverişi yapıyorduk tekrar aşağı iniyordum inemem yorulurum diyordu vicdansız ve merhametsiz bir insan.
Doğumdan sonra hastaneden çıktık eve gideceğiz dedim o yoldan gitme çok tümsek var çok ZIPlar araba dikiş acır dedım. Yok o yoldan gitti ve ben nasıl ağladım o da abartma diye bağırdı arabanın içinde annesi çok kızdı ona. Bunun gibi ne vicdansızlıklar. Çocuk düşüyor arkasını dönüp bakmıyor bile. oyunun başından kalkamıyor oyunda ölmemek için
Cevap yaz
Yani tecrübe ile sabit akıllı davran az yara al
Gül ki güller açsın
Seni sarıp uyumak sonrada bir buket gülü kucağına koyup burnundan öperek uyandırmak vardı şimdi
Konuyu açtın mı hiç
Neden istemiyor peki?
Boşanın gitsin, gerisini ben hallederim
Ya bi kes ya
Neyi ablacımm? Ne duymak istiyorsun? 😅
Sen neyi halletcen sapıkla uzasın ya profilimden
Bö bö bööö 😅
Bence abartiyosun
Vallahi çok uzun yazamayacağım şimdi yorumları oku yazmaktan yoruldum
ızlılıççç
bence oturup konuşmalısın
Çekişmeli boşan
Boşanabilirsin korkma..
Ne istiyorsun boşanmak mı boşanma mal mı
Tam olarak ne istiyorsun
onunla konus
Vaşş ayril bişan
Boşanmanı öneririm
Aktif ol
Olmuyo işte
Neden olmuyor sen başlat sen heyecan kat
Ohooooo blmedıgın konu hakkaonda konusuyorsun
Anlat bilelim
Boşanma
Nıye
Boşanıp ne yapcan
çocuk var mı
Evet
Geçmiş olsun.
Sanki mecbur
Neye ne diyon sen anlasmalı bosanmak istiyorum evde tek takılıyor hıc beraber takılamıyoruz dışarı da falanda ılgısız yanı
Ala ala niye
Mental yorgunluk var. Bir çok tavsiyem var burdan yazamiyorum. Tecrübe ile sabit bok konusmuyorum
@Alins82 ney hocamiısın sen