u
21 güAlacağın tepkiden muhtemelen çekiniyorsun. Eşin agresif, ters biriyse bunu söylemek sana zor gelebilir ve gayet normal durum. Kafanda bitirdiğine kesin eminsen artık ona aynı evin insanı olamadığınızı, iletişimin eskisi kadar kuvvetli olmadığını, ilk heyecan, tutkuyu, aranızdaki çekimi hissedemediğini ve zamanınızı birbirinizle tüketmemenizin sizi daha mutlu edeceği yönünde konuşmalar yapabilirsin. Bu dediklerimin aksine içinde hala ona karşı hisler varsa anlık kararla boşanma fikri kafanda oluştuysa önce yeniden ilişkiyi canlandırmak konusunda neler yapabileceğini kestirmelisin. Seni aşan yerde de bir çift terapisinden eşinle birlikte destek almalısın🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Partnerinizin vereceği tepkilere hazır olun. Bu, onun için de ani ve zor bir haber olabilir.
Zaman tanımak ve sakin bir şekilde ilerlemek önemlidir.
Unutmayın, bu sürecin kolay olması beklenemez. Ancak duygularınızı dürüst bir şekilde ifade etmek ve destek aramak sizi doğru yolda ilerletecektir. Eğer isterseniz, daha spesifik durumlar üzerinde konuşabiliriz.
00 Yorumla
- 23 gü
Boşanmak mı çok üzüldüm ya gerçekten bir ailenin dağılma olayı beni çok üzüyor. Çeşke başka bir çözüm olsa ben aşırı karşıyım boşanmaya o yüzden gelecekteki eşim benim gibi içi dışı bir olsun isterim tek eşliyim zaten başka kimseyi sevemem öyle bir karakterim var
01 Yorumla
- 21 gü
Öncelikle kendine öz güvenin olsun dik dur kendin ol korkma karşındaki sana bişey yapamaz bu hayatta senden daha değerli ve önemli kimse yok kendini düşün onu düşünücem diye de kendi isteklerinden asla vazgeçme çık karşısına ve çatır çatır söyle
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Ah canım benim, seni neler yoruyor belli ki 🥺 Boşanma kararı zaten kolay bir şey değil ama önce dürüst olmalısın, önce kendine sonra eşine. "Neden bu noktaya geldim?" diye bir düşün. İçten içe mutsuzsan, sen de bunu hak etmiyorsun. Karşındakine bunu doğru bir şekilde anlatırsan, emin ol o da anlar. Kendini sıkma, gerçekten istediğine karar ver ve önceliğin kendi mutluluğun olsun. Hadi bakalım, cesaret toplamak sende 💪💔 Ne hissediyorsun şu an? Anlat istiyorsan çekinmeden. ❤️🩹
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşanmak istemek ama bunu söyleyememek, birçok insanın yaşadığı zor bir durum. Bu durum, hem duygusal hem de psikolojik olarak yıpratıcı olabilir. Acele bir karar vermeyin. Düşünmek ve kararınızı netleştirmek için zamana ihtiyacınız var. Bir terapist, bu süreçte size yol gösterebilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mantıklı bir açıklama sunmadığın sürece karşı taraf daha çok hırçınlaşır. Keyfi bir ayrılmaysa eğer seni uğraştırır.
00 Yorumla- 21 gü
Öncelikle neden boşanmak istiyorsun bu önemli bir durum hafife almamak gerekir çocuğunuz varsa buna göre karar vermelisin
00 Yorumla s
5 güSoyleyemiyorsan direk susacaksiniz yoksa başka türlüsü yok soliceksiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Olmuyorsa açık açık nedenleriyle birlikte söylemen gerekiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eğer bu kararında ciddiysen karşına alıp konuşmaktan başka çaren yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,6b cevap paylaştı. Zor bir söylem , zor bir tercih
10 Yorumla- 23 gü
Boşanma kararı kolay bir karar değil. Hiç bir şey istemiyorum. Ne istiyor isen de vereyim desen bile olmuyor bazen. Çevre baskısı, Gelecek kaygısı, var ise çocuklarım ne olacak düşüncesi. Hepsi insan beyinin içinde dönüp duruyor. Sonra belli bir zaman geçtiğinde bakıyorsun ki sadece senden gitmiş. Ne çevrenden, Çocuklarından bir şey eksilmemiş. Giden sadece senden gitmiş. Eğer bir şeyler. konuşarak düzelmiyor ise, Evlenmek nasıl bir insanı hak ise boşanma da bence öyle bir hak. Boşanıla bilmeli insan.
11 Yorumla - 20 gü
Yani ilk önce boşanma konusunda kesin emin misin bunu Düşünmek zorundayız, daha sonra düşündün ve kesin bosanmam lazim kanısına vardim diyelim. Karşi tarafın senden boşanmasını beklemek sanırım senin için en iyisi olacak biraz uzun uzun anlatmam lazım başımdan geçti...
00 Yorumla s
23 güEğer mutlu değilsen evliliğinde söyle saklama bence. Karşı tarafın üzülmesinden ya da olumsuz bir cevap vermesinden korkuyor olabilirsin ama mutluda değilsen yapacak bir şey yok.
10 Yorumla- 19 gü
Boşanma kararı pek çok boyut ile ele alınması gereken bir durum. Çünkü yaşamı pek çok kimlik ile yaşarız. Evlilik tanımınız, evlilikten beklentiniz ve ayrılma kararını size aldıran sebep ve kimlikleriniz ile karara biraz daha geniş bakıp, eşiniz ile destek alarak bu sürece girmeniz her biriniz için daha yapıcı olur.
Hem pişmanlıklar olmaz hem de anlayışla bir sürece girilir.
Sevgilerimle00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Sana yara verıyorsa hergun çile ıle geçecekse bekleme kendınden ödün verme sağlığından olursun geri dönüşüde olmaz
00 Yorumla- 23 gü
ne kadar uzatırsan uzat sonuç değişmeyecekse bunu görüyorsan karasız kalma
01 Yorumla Senin için hayırlisı olsun aklindakini tutma sole en kotu karar. kararsizlikdan iyidir
01 Yorumla- 21 gü
Bu bir süreç zaman gelicek artık soyliceksin bir sene iki sene ama sonunda bitecek uzun da surebilir
00 Yorumla Sen kafanda birirmissin geriye söylemek kalmış al karşına söyle 💋💋👣👣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Oturup konuşman gerek. Önce sorunları anlat. Sonra bunların düzelmediğini söyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Söylemeden olmayacağına göre kafanı toplayıp sakin ve pozitif şekilde konuşmaya çalışmanı öneririm.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)23 gü
Söylemezsen nasıl boşanabilirsin, açıkça söyle isteğini.
01 Yorumla - Gizli Üye(36-45)23 gü
Söylemeyerek hem kendine zarar verir hem de karşı tarafı kandırmış olursun.. Net bir şekilde düşüncelerini ve sebeplerini ifade etmelisin..
01 Yorumla - 17 gü
Eğer bir erkek boşanmak isterse bunu çok net belli eder sen de belli etmelisin zoraki bir evlilik olmaz açıkça konuş boşanmak istediğini dile getir
00 Yorumla - 23 gü
Söylemezsen bu çileyi hep çekmek zorunda kalırsın neden söyleyemiyorsun başka çıkarların mı var
02 Yorumla- 22 gü
boş ver onu o zaman
- 22 gü
Soyleyemecegin ne varki bir insan sakliyarak nereye kadar surdurw bilir hem karşıya hemde kendisine büyük eziyet
00 Yorumla Söylemen lazım yoksa bunun sonu aldatmaya gider zaten aldatanlar boşanmakdan korktuğu için aldatır
00 Yorumla- 23 gü
Söyle yoksa hayatın xxxxxkilir ama ben 24 yıldır söyleyemedin 🤣🤣🤣🤣🤣
01 Yorumla Kıyamadığın için mi korktuğun için mi neden?
010 Yorumla- 23 gü
Kafanda bitirdiysen ailende destekçinse böyle bi insanla ömrünü geçirip ne kendini ne çocuğunu harcama derim ama tabi bi yuva yıkmak büyük bir cesaret ister herkes boşan der ama çektiklerini bi sen bilirsin belki hâlâ seviyor bile olabilirsin umudun vardır belki düzelmesi için öyle bir şey varsa gözünü korkut derim git ailenin yanına gelme bir süre ne yapıcak tepkilerine bak ayaklarına mı kapanacak yoksa umrunda dahi olmayacak mı birde böyle dene
- 23 gü
Daha önce gittim ailemin yanına hatta daha önce ayrılmak istediğimi söyledim artık seni sevmiyorum istemiyorum dedim bana sadece tamam dedi sonra ben ailemin yanına gidince pişman olduğunu bir daha bunların olmayacağını yeniden başlayalım dedi ben de inanmak istedim düzelmesini istiyordum çünkü ama bu saatten sonra düzelse de istemiyorum çünkü artık içimden hiçbir şey gelmiyor Benim için zor bir karar ama bunu yapabilmem gerekiyor biraz cesarete ihtiyacım var sadece
- 23 gü
Nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz yaşamışız tek fark bende aldatma da var sorsak seviyorlar ama ne çabaları ne gayretleri var herşeyi düzeltmek için şu an bende boşanmak istiyorum kesin bi dille konuştum ama benim korktuğum şey annem destekçim değil burada kalsam dert ailemin yanına dönsem ayrı dert ailen destekçinse daha önce de terk ettiysen ve hâlâ aynıysa yapacak birşeyin kalmamış sana başka seçenek bırakmamış karşısına geç açık bir dille herşeyi anlat bunca zamana kadar sana neler yaşattığını neler hissettirdiğini en son konuyu ayrılığa bağla artık içinde bittiyse onu gördüğün her an sana eziyet gibi gelir kendine bu eziyeti boş boşuna yapma
- 22 gü
Mesela durup dururken konuyu açamıyorum iyiyken iyi çünkü bir sorun yokmuş gibi ama en ufak şeyde hakaret ediyor aşağılıyor küçümsüyor benim bir şeyleri başarmamı istemiyor mesela ne çalışmama izin veriyor ne tek başıma dışarıya çıkmama izin veriyor ve bu duruma alıştı için eskisi kadar zor gelmiyor o yüzden ikilemde kalıyorum böyle kurtulsam çok rahatlayacak gibiyim Ama bunu yapmak şu an zor geliyor kendi kendime acaba ben mi büyütüyorum diyorum hani şu an iyiyiz mesela diyorum ama en ufak şeyde bu düşüncelerimden bir daha pişman oluyorum bu ikilem çok zor
- 17 gü
ya sev ya terket boşanmak istiyorsan birini tercih etmelisin
10 Yorumla Gerekcelerinle birlikte uygun bir zamanda karşına al ve konuş.
00 Yorumla:( kibarca konuşmak en iyisi ama net ve açık olmak lazım :( bir anda bırakıp gitmek kötü bir fikir
00 Yorumlaicinde biriktirip zamanı geldiğinde patlayarak söylemektense sakince konuyu anlatmak daha mantıklı
00 Yorumla- 22 gü
benim anamda oylr kafayı yiyom nşye soylemiyonuz cidden
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)23 gü
Bunu bende düşünüyorum aramızda sürekli sorun var annesi yüzünden oluyor bu beni yordu
02 Yorumla- Cevap sahibi23 gü
Aramız kendisi bozuyor zaten evimize bize karışıyor kadın ondan boşanma davası düşünüyorum bugün arama gereği bile duymadı söylemicem de direk dava kağıdı gitsin eline diyorum
Harbi kadın boşanmak istiyorum der geçer
01 Yorumla- 23 gü
Söyle gitsin neden korkuyorsun ki?
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Ne kadarlık evlilik
02 Yorumla- 23 gü
Hım anne evine gidip ordan mi mesaj atsa konuşsa
02 Yorumla- 21 gü
tartışmanın boyutunu dozunu hesaplamak da önemli karşındaki insanın tepkisi hani bazı durumlarda anlık sinirle kötü sonuçlar ölümler olabiliyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevmiyorsan uzatma bence
01 Yorumla- 23 gü
Düzgünce anlat. Ragnar seni anlar
03 Yorumla- 23 gü
Bjorb un hatrida mi yok
- 23 gü
Bjorn un hakkki da mi yok
- 23 gü
Neden boşanmak istiyorsun
02 Yorumla- 22 gü
Sende seviyorsun demek wikings i ohalde nickim ragnarın soy adlı olduğunu biliyorsun
- 23 gü
Neden boşanmak istiyorsun
01 Yorumla - 23 gü
Demekki dilin dese de veynin demiyor
09 Yorumla- 23 gü
2 kişi boşandırmış biri olarak. Gayet ilk kararda herkes böyle
- 23 gü
Ağır tranva yaşatır hayatı çöker insanın
- 23 gü
Saç beyazlatır hastalık sahibi yapar insanı
- 23 gü
Dosthane valla konuşalımmı kardeşim