3 ay önce evlendim dugunu o bu derken hep masraf oldu sırf insanlar konuşsun iki tarafın da iyi olduğunu falan diye saçmalık neyse bu kadar şeyin üstüne şu an bosanmak istiyorum sırf rezillik çıkmasın diye ayrilamiyorum çünkü eminim o süreç başlasın iki tarafta cirkinlesecek hemen arkamdan konuşacaklar zaten evlenmeden önce yeterince konuştular akşam eve gelmeyen kıza en iyi kısmet çıkıyor falan diye ig renc zihniyetler çok sinirim bozuk eşim ayrıca avukat maalesef ya da zaten onun evlilik surduremeyecegi belliydi diyecekler bıktım cidden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yıl3 ayda boşanma kararı alıyorsan iyi kısmet değilmiş demek ki 😆 çok dikkatli olmak lazım evlenirken. Bence biraz daha şans verebilirsin, benim kardeşim ilk 6 ayda neredeyse boşaniyordu. Ama o kişinin her yönünü görünce tamamen sevemiyorsun. Mesela kıza canım falan diyor, yüzüne demiyor ama daha zeki olmasını beklemiş.. tamamen sevemiyorsun ama saygı duyuyorsun, evliliği devam ettirmek için "yeterince" seviyorsun.
Bana kalırsa iletişimi güçlendirmek için dinle, etiket takma ve yorum yapma. Sadece onun ihtiyaçlarını anlamaya çalış. Anlayınca da benden şu an şunu bekliyorsun değil mi diye teyit al ilk başlarda. Sonrasında gerek kalmayacaktır. Diyelim ki onun ihtiyacını karşılamak için senin ihtiyacini görmezden gelmen gerekiyor, o zaman sen de bu ihtiyacını gideremiyorum çünkü benim de şöyle bir ihtiyacım var diyebilirsin. Kendi ihtiyaçlarının karşılandığını görünce o da senin ihtiyaçlarına odaklanabilecektir. Tabi ki ihtiyaçlarını da dile getirmek zorundasın.. kimse müneccim değil, ona da ihtiyaçlarını sorabilirsin eğer anlayamazsan. (Beklentin nedir bu konuda vb.) Eğer sana etiket takar ve herhangi bir işlevi olmayan şeyler söylerse (kadın milleti değil misiniz vb gibi) bu konuşmaya ara vermek istiyorum. Söylediklerin iletişimimiz için ve aramızdaki sorunun çözümü için faydalı olmuyor diyebilirsin. Öyle şeyler söyleyerek sana ulaşamadığını iletişimin gerçek anlamda kesildiğini görünce o da daha fazla söylemez. Zaten söylese de dinleyecek birini bulamaz. Bence iletişim ihtiyaçlara odaklı ve empatik olmalı her zaman. Bu arada ev işlerinde anlaşamıyorsaniz onun arkasını toplamayı bırak, yani onun sorumluluğunu sen üstlenirsen tabi ki kendisinin herhangi bir sorumluluğu olmadığını düşünür. Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi çalıştırma ve çamaşır asma biraz hassas işler. Eğer yanlış kişinin eline geçerse kıyafetler falan mahvolabilir. 😄 Onları sen yapıyorsan mesela sofra kurup kaldırmayı o yapsın. Ya da makine talimatlarını falan yazıp yapistirabilirsin makinenin bir köşesine. Yemek yaparken de mesela sebzeleri yıkayıp hazırlayabilir mutfakta yardımcı olarak durabilir şunu ver bunu ver vb destek olabilir.. benim babam çok güzel yemek yapar ama her erkek yapamayabilir 😆
El âlemin dediği şeylere de kulağını tıka bence, kocam beğenmiş almış sanane.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet, maalesef toplumumuzda bu kim ne der, ay onu demesinler, yok Boyle düşünmesinler olayı çok var. Ve bu gibiler yüzünden mutsuzluğu hep biz çekiyoruz. Peki biz bir omur mutsuz olurken onlar kaç gun konuşurlar? onlar hadi tas catlasin 1 ay arkamızdan konusacak diye bir omur mutsuz olmaya gerek var mi? Rezillik çıkacak demissin, muhakkak çıkar. Ama en onemlisi esinle bu konuyu konuşup ortak bir karara varmanız. Ortak bir karar verirseniz aileler de fazla rezillik çıkaramaz. Kolay gelsin, çok zor bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden bir şeylere tam emin değilken evlenirsiniz ki. Kusura bakmayın kızlar ama biz erkekler olarak zaten neyin içinde olduğumuzu farketmeden kendimizi evlenme teklif ederken buluyoruz.
Ama bu kadar ince eleyip sık dokuyan bir beyne sahip olup nasıl bu kadar öngörüsüz oluyorsunuz.
Gerçekten zekisiniz ama sanki karşınızdaki erkeğin kişilik özelliklerinden ziyade tipi, statüsü, parası, evi, arabası vs. daha ön plana alıyorsunuz ve ooo hayat şartları malum bunun durum iyi kaçırmayım diye düşünüyorsunuz herhalde.
Soru ve yorumlara bakıyorum, bu kadar kısa sürede evlilikten vazgeçip tüm gemileri yakmak bu kadar kolay olmamalı.
Bunu için karşındaki insanı (bak insanı diyorum yani kişilik, benlik vs.) İyi tanıyıp orada her koşula rağmen buna değecek bir adam varsa o zaman evlilik kararı vermek gerek.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Olayın ne olduğunu yazmamışsın, bundan dolayı hanginiz hatalı karar veremiyorum.
Ama bir şekilde mutlu değilseniz boşanın gitsin, rezillik çıkarsa çıksın. Rezillik çıkmasın diye mutsuz bir evlilik yürütülmez, işkenceye döner.
Hayat sizin hayatınız, diğer insanlara b*k yemek düşer.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Çok zorlu bir durumdasın, seni anlıyorum 😔. İnsanların ne düşündüğü genellikle bizi fazlaca etkiler ama unutma ki bu senin hayatın ve mutluluğun en önemlisi! Evlilik, iki kişinin anlaşmasıyla güzelleşen bir şeydir ve eğer sen mutsuzsan ya da evliliğin sana uymadığını düşünüyorsan cesur olman gerekiyor.
Toplumsal baskılardan sıyrılmak zor olabilir ama unutma, kimse senin ayakkabılarını giymedi. Senin çektiğin fedakarlık ve mutsuzluğu kimse anlayamaz. Hak ettiğin mutlu yaşamı kendin için inşa etmen gerekiyor ve bu yolda güçlü olman çok önemli 💪🏼.
Kararını verirken sadece kendine odaklan ve gereken yardımı al; aileden, arkadaşlardan ya da bir terapistten. Unutma, mutluluğun senin elinde 🌟.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılBaşkalarının düşünce ve söylemlerine göre hayatını şekillendirme..
43 Yorumla- 1 yıl
Hayat felsefem bu söz başkalarının dusuncelerine göre yaşama kendi istediğin gibi yaşa
- 1 yıl
@buzlarkralicesi22 Güzel bir düşünce yapısı sonuçta seçimlerimizin sonuçlarını bizler yaşıyoruz, başkaları değil..
- 1 yıl
Yani bide biz Allaha hesap verecezzz
1 yılAçık konuşayım boşanmış biri olarak öncellikle cevrenin yorumlarından önce sonuçlarını söyleyim. sen değerlisin daha iyilerine layıksın pohpohcuları destekçi arkadaşların iş bittikden sonra kaybolacak herkes evli mutlu çocuklu gördükçe sinirin bozulacak. ayrıca art niyetli bakarlar ya da beni kullanmaya mı çalışıyor düşünceleri nedeniyle asla birine güvenip ilişkiye başlayamayacaksın art niyetli iyi niyetli olanı ayırt edemez hale geleceksin. hemen bir yara bandı arayışına gireceksin bir erkek olsun diyeceksin hayatında sana destekçi olacak çünkü boşanan insanların çoğu benim elimi biri tutsun yeter mutlu olayım derken hep yanlışlara sürüklenir. Gelelim asıl meseleye eğer bir aile terapistine gidebilirseniz sizin için iyi olur. anladığım kadarıyla iletişim sorununuz var ya da cinsel sorunlarınız olmazı yazım 3 ayda bu kararı düsündüğünüze göre ama birileri ne der diye ömrünüsü geçirmeyin ne sen ne esin değerli olan tek şey zaman bunu sakin unutma zamanını boşa heba etme yıllar geri gelmiyor
20 YorumlaÖnceki hayatını özlüyorsun akşam eve gelmeyen gezen tozan istediği gibi olan o mutluluğu istiyosun insan bekar olunca da flörtöz oluyor herkes den ilgi alaka bazı insanlar tek Bi insana bağlı kalmakta güçlük çekiyor hülya Avşar da demişti evli insanlara şaşırıyorum ben birine bağlı kalamam biriyle sevgili olduktan sonra uzun sürmesine dayanamıyorum sıkılıyorum ayrılıyorum diye demişti
12 Yorumla- 1 yıl
Kafası evliliğe müsait olmayan bünyeler evlenmemeli
Soran1 yılHulya Avşar olduğumu öğrendim endkwmd
1 yılSadece şunu soyleyeyim. Eğer aranızdaki problem çözülebilir bir konu ise biraz zaman ver. Evliliğin ilk zamanlarında bir çok çifti boşanma seviyesine getiren alışık olmayan durumlar oluyor. Biraz sabretmek ve mantıklı düşünmek iyi olacaktır. Fakat çözülme ihtimali olmayan bir konu ise bir ömür mutsuz olacaksan kendi annen baban dahi herkesi boş ver. Hiç bir şey senin kendi mutluluğundan öte değildir. Senin o çekindiğin kişiler acaba ömürlerinden bir yılı dahi kimseye feda edebilir mi?
22 Yorumla- 1 yıl
Bayildiiim
- 1 yıl
Teşekkürler.
1 yılElalemi şeyine takan kim yaa mutlu değilsen boşanacaksın. Elalem susmazki sen boşanma yine konuşurlar. Onların konuşacak şeyi çok olur bitmez. Senin ömeün biter onların bitmez. Kendi huzurun için kimseyi dinleme. Rezillik çıkacaksa bir kez çıkacak sonra herkes susacak.
20 Yorumla
1 yılBen genelde özellikle evlilik olunca nedense biraz çaba sarf edilmesinden yanayım. O kadar şey yapmışsınız evlenebilmesi başarmışsınız. Dolayısı ile kurtarmaya çalış eğer içinde bir parça istek varsa. Eşinle konuş böyle olmaz ben boşanmayı düşünüyorum diye belki kendine çeki düzen verir ve iyi bir evliliğiniz olur. Ama Kurtarabileceğiniz bir evlilik yoksa onu da hemen paylaş ona göre devam edin.
10 Yorumla
1 yılEvlilik kararı hızlı mı oldu? Evlilik kararı ciddi bir karardır. Vazgeçmesi olur tabii ki ama ona göre psikolojik bir hasar oluşur. İşin maddi tarafı da var. Mutsuz ediyorsa daha fazla beklemenin anlamı yok. Çocuk olursa durum değişir gibi şeyler de motive etmesin. Avukat ise yasaları zaten çiğneyemez. Çiğner mesleği de tehlikeye girer. Hakkında hayırlısı diyelim. En doğru kararı yine sen vereceksin.
00 YorumlaEvlenmeyeceğim desen evde kaldın derler, evlenicem desen ay bu kıza da nasıl kısmet çıktı derler, anlaşamıyoruz desen ne kusurun var derler, boşanıcaz desen çok çok daha kötü şeyler. Toplum baskısı hayatınızdan alıkoymasın sizi. Ne yaparsanız yapın eleştirecek yer bulurlar… Psikolojik destek almaya başlayın önce. Boşanmaya kesin kararlı mısınız ona bakın. Ona göre yolunuzu çizin.
00 YorumlaHayat senin hayatın. Arkandan konuşacak insanları düşünüp şu an mutsuz olduğun bir hayatı yaşama bence. Gün geçtikte daha da mutsuz olacaksın diye düşünüyorum. Her şeyden önce "benim mutluluğum" diyerek sana doğru olanı yapman daha faydalı olacak gibi duruyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle neden boşanmak istiyorsun. Eşinle yapamam dediğin şeyler ne. Sevmediğin bir durum var ise bunu eşinle konuştun mu. Boşanmak kolay ama yapıcı olmak onarmak zor. Evlilik de emek ister. Eşin kaynaklı bir sorun mu yoksa sen evliliğin sorumluluklarını yerine getiremeyeceğini düşündüğün için mi boşanmak istiyorsun. ?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMillet her konuda her şekilde arkandan konuşuyor zaten onları boş ver, 1 yıl geçmeden anlaşmalı boşanamazsınız diye biliyorum ama onun da çaresi vardır illaki ki, evlenmeden önce kılı kırk yarmak, doksan dokuz kere düşünmek gerekiyor, aksi hâlde çok geçmeden ayrılma planları yapılıyor, evli ve mutsuz kadın sayısı o kadar fazla ki.
01 Yorumla
Soran1 yılİşte bende o yüzden beklemek istiyorum bi süre daha
Gizli Üye(25-29)1 yılBenzer şeyi yaşadım ve aman rezil olmayalım belki değişir diye sabrederken o arada maalesef hamile kaldım. Tek taraflı yaşanmıyor evlilik. Çok zarar ziyan bir insandı. Doğum yapar yapmaz evleri ayırdım ve boşandım ( ne nafaka ne tazminat hiçbir şey almadım) Sürmeyeceği belliyse hamile kalmamaya dikkat et. Vereceğim tek tavsiye bu olur sana.
10 Yorumla
1 yılDesinler diye boğaza kadar borca batarsanız hiç kimsenin huzuru olmaz boşanacak kadar sevmediğin bir adamla neden evlendin ve yine desinlere boşanmıyorsun hayatınızda desinler olduğu müddetçe hep diken üstünde olursunuz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
1 yılZaten gizlisin. Aranızda en büyük problem nedir ki üç ayda bu denli bir duruma geldiniz? Severek mi evlendiniz mesela? Bunları açıklar mısın ben de o yolun yolcusu olursam acele etmeyeyim lütfen
03 Yorumla
Soran1 yılSeverek evlendik sürekli tartışıyoruz
- 1 yıl
boş ver. Boss onu.. senin icin bitmis. Baskasina bulursun
- 1 yıl
Hemen boşanmak yerine çift terapisi öneririm bunu deneyin olmazsa boşa
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
1 yılBenim bir arkadaşım 15 günlük evliyken ayrıldı. Diyeceğim o ki bu insan doğru değilmiş demek ki. Korkma milletin dedigiyle mi yaşayacaksın. Kendin mutsuzsan ayrıl
012 Yorumla- 1 yıl
Evlenmeden önce ne olduğunu görememiş de 15 günlük evlilikte mi görmüş Ben de böylesi tipleri çok tuhaf buluyorum
- 1 yıl
@SeyyahÖküz1 bazı insanlar evlendikten sonra. gercek yüzünü gösterir. İnsanları kınama başına gelir
- 1 yıl
@sessiztospa tospik sen neden agresifsin
- 1 yıl
@SeyyahÖküz1 görücü evlendiler nereden bilsin 6 ay gezdiler tozdular nişanlı iken hiç kötü değildi evlendi yüzü çıktı ortaya
Soran1 yılGörücü falan evlenmedim
- 1 yıl
Soran1 yılEşim avukat ben ic mimar
- 1 yıl
Okumuş insanlarsınız yani
Peki sorun ne tam olarak?
Soran1 yılOkumakla ne ilgisi var olayın yani iki insan anlasamiyorsa bunun eğitim ya da başka faktorlerle ilgisi yok
- 1 yıl
Hatun Sen hep böyle saldırgan mısın Belki de sorun Sendedir ben seni eleştirmedim Ben sana kötü bir şey söylemedim ben seni bir şeyle itham etmedim neden saldırgan bir dille cevap veriyorsun hemen dedim ya Belki de sorun sendedir Belki de saygısız bir * İlla ağzımı mı bozayım
- 1 yıl
Yavrum senin kafa yapın evlilik için müsait değil Sorun başkasında değil Sorun sende ya git tedavi ol ya da git Çok yaşa...
İnsan gibi konuşmayı beceremiyorsunuz...
Can yıkıcı yaratıklar... - 1 yıl
ya ben arkadaşımdan bahsediyorum görücü idi onlar.
Ben de 4 aylık evliyim eşimle sorunlarım yüzünden ben de boşalmayı düşünüyorum bayağı şiddeti yok ama alkolü var alkol yüzünden bir yere bağ kuramıyor bir yerde o gün çalışamıyor bak işe girdi o yüzden evlendik Şimdi de işten çıktı ama hala içiyor Bir de severek evlendim yani her şey göze alarak evlendik
01 Yorumla
Soran1 yılSöyle alkol falan yok yani işi de var o konuda hakkını yemem gerçekten çalışkan birisi ama bizim tartışmalar başka konular bende severek evlendim
Sen bu hayatı onun bunun sözüyle yasamiyorsun, yüzleri olsa gelip yüzüne söylerlerdi, arkadan konuşanları, arkanda bırak. Bunları aşmış biri olman gerekti, çevrenizi değiştirin.
02 Yorumla
Soran1 yılAkrabalar atsan atılmaz satsan satılmaz
1 yılÇoooooook iyi oldu sana zerre bakın zerre bu tip insanlara üzülmüyorum. Kadın erkek her ikisi içinde bu lafım geçerli. Abi aklın nerdeydi aklın? Geride kalan bekar kız erkek herkesi allah korusun. Sadece kendi aklınız işe hareket edin. Başkasının şeyiyle ………. Millete şöyle böyle görüneyip öyle böyle olmasın diye iş yapmasaydınız. Nerde şimdi onlar?
10 Yorumla
1 yılDunyaya bi kere geliyoruz mutlu olmak herkesin hakkidir ayrica elalem laf etmesin diye kendini mutsuz mu edicen hem ne demek evliligi surduremiyecegi belliydi kadinlar erkekleri mutlu etmek icin mi dogdu yani belki adam evliligi beceremiyor bide hangi sehirde yasiyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Zararın neresinden dônerseniz kaardır. Yalnız size tavsiyem ne düğün ne de boşanma elalemi ilgilendiren bir şey değil. Kendiniz neyin doğru olduğunu dusnuyorsanız onu yapın
00 YorumlaCanım ilk sene herkes bunu yasiyor. Ayni eve girince çatışmalar olur. Tam neden ayrilmak istedigini de yazmamissin. Neden 3 ayda bu kararı verdin mesela ne yapiyor ki sana. Bence biraz daha sans vermelisin daha cok yenisiniz mucadele etmeden tamam bitsin oluyor herkes. Bu kadar kolay olmamalı
00 YorumlaArtık düğün kadar gereksiz bişey yok bence. İnsanlar ne konuşursa konuşsun. O oaraya karımla 5 ülke gezerim ter kokuşmuş teyzeler gelecek dans edecek diye o kadar para harcamam şahsen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Senin buradan alacğın fikirler kafanda bir yer edinecek eminim o yüzden sana tavsiyem bir an önce boşanıp yeni bir yol çizmelisin. Başarılar dilerim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Acele verilmiş kararlar, kurulamamış denklikler ve "desinler/demesinler" korkusuyla kurulmuş bir yuva... Mantıksız düşüncenin sonu gerçekler duvarına çarpmaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 yılyani saçam bi düşünce kmin ne dediğini bböyle düşünüp tkarsan hergün mutsuz mutsuz yaşarsın insan kendini düşnümeli başkalarının ne dediğini değil evlilik zordur herkes taşıyamaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Üç ayda ne yaşadın çocuk oyuncağı mı evlilik
Devlet evlenmeden önce evlenecek kişye rapor vermesi lazım beyinsel sağlıkları yerinde mi diye
Evliliğin de bokunu çıkardınız15 Yorumla
Soran1 yılSeni ne ilgilendirir eleştirmek
Soran1 yılEleştirme hakkın yok
- 1 yıl
Evlenme ehliyeti çıkarılmalı gerçekten yeterlilikleri karşılamayan evlenmemeli
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılBi süre bekleyin Sakinleşin kendinizi dinleyin Bu evlilikte nasıl bir artı ve eksi gördünüz Onu düşünün kendinize notlar yazın ve alın Yarın boşandıktan sonrada esimi seviyordum demeyin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Maalesef biz kendi hayatımızı hiçbir zaman yaşayamıyoruz. Senin düştüğün durum gibi "Elalem ne der!" mantığıyla hayatlarımızı rezil ve zehir ediyoruz!
00 Yorumla
1 yılHayatını başkasının düşünceleri değil snin isteklerin yonlendirsin millet iyi de bşi yapsan konuşacak kotu de haliyle onları takma
00 YorumlaBaşkaları için evlenmediniz ki başkaları için boşanasınız. Kendinize gelin evliliğinize sahip çıkın kimseyi takmayın hayatınızı yaşayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle çok erken. Bşrqz daha beklemen iyi olur belki toparlanır. Ama boşanacakdan sa kimmne der diye düşünme
00 Yorumla Zararın neresinden dönersen kârdır..
Kimin ne düşündüğü değil, senin ne düşündüğün, hissettiğin önemli.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılRezillik çıkmasın diye boşanamıyorum derken. Eğer olmuyorsa kendine işkence etmenin bir anlamı yok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanlar için birşeyelerw katlanma onlar gördüğün gibi öyle de böylede konuşuyor bu senin hayatın insanları bırak boşanmak istiyorsan boşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEğer mutlu değilsen ayrıl bence. Bırak kim ne düşünüyorsa düşünsün. O bu ne düşünür diye yaşama bence yoksa mutlu olamazsın asla.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Başkalarının diyecekleri yüzünden hayatından zaman kaybetme mutlu diilsen ayrıl.
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle ama bi süre beklemek istiyorum bi de bizim evlenme sebebimiz zaten hamilelikti şimdi pişmanım boşa evlendim resmen
Soran1 yılHayır
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Narsist bi kişi ile yaşadım ve çok pişmanım sen olma bence kararıni ver
02 Yorumla
Soran1 yılZaten kararım belli
Sen bu kadar ne yaşadın böyle seni değersiz kılan durum nedir?
03 Yorumla
Soran1 yılVar bir şeyler
Soran1 yılSağol
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılsurduremicekseniz evlenmenic icin bir sebeb varmiydi
10 Yorumla İnsanların senin hakkındaki düşünceleri bu kadar önemli mi gerçekten swnin için!
00 Yorumlabir de ondan dinleyelim, sonuçta herkes kendine göre haklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılNeden 3 ay gibi kısa bir sürede boşanma kararı aldın peki?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olayınızı tam olarak anlayamadım sorun nedir 🤔
00 Yorumla
1 yılMutsuz olduğun bir evliliği sürdürmek daha büyük rezillik bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAmann boş ver sen bir şey yapsanda konuşacaklar yapmasanda
00 Yorumla
1 yılRezillik çıkacağı kadar çıkmış zaten. Boşuna beklemeye değmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ağzı olan herkes konuşacak hiç şüphe yok ama sevmiyorsan da evli kalınmaz ki
00 Yorumla
1 yılrezillik çıkmasın diye boşan
00 YorumlaBoşan gitsin bundan sonra düzen tutmaz boş yere 2 ay çekme
01 Yorumla
1 yılKonuşurlarsa konuşsunlar bu sizin hayatınız takılmayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılRezillik olmadan boşanmanın tadımı olur hiç bence esra erol'a çık millet boşanma görsün😃
01 Yorumla- 1 yıl
Sen bunu dinleme bence 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılİnan imkanın varsa ve kafanda kesinlikle bitirdiysen saniye zaman kaybetme hayat başkası için saniye harcanmaya değmeyecek kadar kıymetli
08 Yorumla
Soran1 yılÖyle zaten sadece 1 2 ay daha beklemeyi düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılBekleyince ne değişecek bunu öğrenebilir miyim bilmiyorum gerçekten düşüncenizi i yüzden soruyorum konusanlar 2 ay sonra da konusmayacak mi sizce
Soran1 yılÖyle ama şimdi zaten belliydi diyecekler çünkü ben doğdum doğalı hep şımarık bi insan olduğumu diyorlar hep eleştiriyorlar ailedeki o kişi benim hep
Cevap sahibi1 yıl🙂sizi tanımadığım için şımarık olup olmadiginizi bilemem lakin yüksek ihtimal diğerleri sizin yasadiklarinizi yasamadigi için bir haset de duyuyodur diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılO yüzden bu iş şu an da bitse de 3 ay ya da 5 sene sonra da bitse onlar konuşacak bundan kurtulma ya da kaçma şansınız Yok maalesef
Cevap sahibi1 yılBen de baba yüzünden toplum yüzünden mecburi evlilik sürdüren biriyim i yüzden diyorum şansınız varsa bitirdiyseniz bırakın umursamayin diye
Soran1 yılÜzüldüm umarım sizin içinde en iyisi olur
Cevap sahibi1 yıl🙂 sağolun
Gizli Üye(25-29)1 yılhayata bir kere geliyoruz canın neyi nasıl istiyosa öyle yapmalısın
20 Yorumlazaten hayatınızın bir kısmını elalem için yaşamışsınız bari ev içinde huzurunuz olsun elalem için yaşadığınız yeri kirletmeyin. boşanın boşverin ne derlerse desinler hep bir şeyler diyecekler zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşkalarına göre yaşama hayatı, ne istiyorsan onu yap evlendiğinin ertesi günü boşanan insanlar var
00 Yorumla
1 yılAslinda sen ozgur bir kadinsin sen evlenmen cok yanlis yani ozgur kadinlar sadece ozgur olmak ister kimseden birsey beklemezler - baksana avukat ama umrunda bile degil yani
03 Yorumla
Soran1 yılTamam da evlilik kadını sınırlayan bir şey olmamalı zaten özgürlük ile alakası yok evlenmek hapsolmak değildir bi hayata
- 1 yıl
Bilmiyorum oyle bir bakis acisi yakaladim sadece Sizde anlasmaslik varsa zaten o iliski yirumez sizde bu var gibi oyle tahmin ediyorum her konuda bir tartisma cikiyor gibi
Soran1 yılÖyle zaten
Gizli Üye(36-45)1 yılSırf rezillik çıkmasın diye ömrünü harcayan milyonlarca kadın var bu ülkede sen onlardan olma.
01 Yorumla
Soran1 yılYa zaten max 1 2 ay daha beklerim diye düşünüyorum of cidden sinirim bozuk her şeyin suçunu bana bulacaklar çünkü
1 yılBence yol yakınken boşan. Özellikle hiçbir şekilde çocuk falan yapma. gerçekten bir çocuğun hayatını mahvedicek bir şey çünkü. Hem rezillik falan olmaz. Sevmediğin biriyle bir ömür geçmez.
00 Yorumla
1 yılhayatında ilk önçeliğin kendin olmalısın kim ne diyer diye yaşarsan hep hüsrana uğrarsın onun için sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap yürmiyecek bişeyide zorlamaya gerek yok
00 YorumlaBoşa gitsin hak ettiyse
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026