Merhabalar arkadaşlar kısaca özetlemek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eşimle 2 defa evlenip ayrıldık. Her boşandığımızda hamileyken dava açtı anlayacağınız hamilelik süreci sıkıntılı geçiyor. 2 boşanmamızdan sonra 9 yıl sonra tekrar barışıp evlendik ve 3. cü kez hamile kaldı ve doğum yaptı henüz 23 günlük ve boşanma davası açtı. Sebep olarak psikolojik şiddet uyguladı, hamileliğim süresince evine ailesine ilgisizlik yaptı, çocuklarımın hatrı için evliliği devam ettirdim ama çekilmez bir hal aldı sürekli tartışma ve kavgadan dolayı çocukların psikolojisi bozuldu ve sürekli gece altına işiyorlar.
Şimdi ben anlatayım 15 Şubat 2023 te evlendim 22 Kasım 2023 te boşanma davası açtı daha 10 ay bile olmadı hamile kalmadan ilk 2 ay aramız çok iyiydi ne zamanki hamile kaldı benden gıcık almaya, kokumdan rahatsız olmaya, yatakları ayırmaya, sürekli bana bağırıp çağırmaya, çocuklara sinirlenip televizyona yumruk atıp kırdı. Ayrıca çocuklarım biri 9 diğeri 7 yaşında biz barışmadan öncede çocuklarım altına işiyordu zaten. Şahit olarak gösterdiği yaşlı çift bile bana hak veriyordu ama nedense ona şahitlik edecek, evet biz şahidiz anlaşamıyorlar tartışıyorlar diye. Bende o yaşlı çifte ilk evlendiğimde dedimki hamile olunca sinirli öfkeli oluyor hep hamilelik sürecinde boşandık.
Neyse ben boşanmak istemiyorum dedim ve dilekçemde belirtecem hâkim bizi boşar mı?
Onun şahidi olmasına rağmen boşar mı?
Çocuklarıma çok düşkünüm, çocuklarımda bana düşkün. Yazık onları nasıl bırakabilirim ortada 3 çocuk var yazık günah. Eşime tamam sen haklısın ilgizilik yapmayacam ne olur bari bu çocuğum benimle beraber büyüsün. Senin istediğin gibi biri olacam ama ne olursun ayrılmayalım dedim. Ne cevap veriyor nede konuşmak istiyor. Acaba lahosalık dönemi diye mi böyle?
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer