kocamla cinsel hayatımız pek yok. O istemiyor. Birazcık annesinin ısrarıyla evlendi benimle. Başkasını seviyormuş. O kadın evliliğimizin 2. yılında tekrardan geldi yurtdışındaydı. Beraberler 1 aydır, beraber yaşıyorlar. Eşim eve gelmiyor boşanma davası açmayı düşünyormuş bana. Bana anlattı durumu, uzamasın anlaşmalı boşanalım nafaka veririm dedi. Ben kabul etmedim.(ailem boşanmamı kesinlikle istemiyor, boşanırsam tekrar evlenemeyeceğim, bir de eşimi seviyorum) Şimdi benden nasıl boşanabilir? Mahkemeye göre herhangi bir kusurlu davranış göstermiyorum.
Çoluk çocuk yok
Çoluk çocuk yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir tarafım istememesi boşanma sürecini uzatır ve iki tarafıda yıpratır sonuç olarak uzunda sürse mahkeme boşanmayı gerçekleştirir dedigim gibi sadece uzun sürer ve yıpratır
Şimdi sen de istemez isen boşanma sürer
Peki eşin ile özel hayatın neden yok istemiyor
Başka kadın olduğu için mi
Delirmek elde değil
o kadın yoktu hayatında evlendiğimizde. Önceki sevgilisiymiş. Kocam yüzünden ayrılmışlar. Kız yurtdışına çıkmış. Kocamın ailesi de koccamı evlenmeye ikna etmiş biraz zor dönemler yaşamışlar. Biz evlendik. Şimdi bu kadın geldi yurtdışından evlendiğini bilmiyormuş kocamın. Kocam da şimdi benden boşanmak istiyor
çok zor olacak senin için ama boşan :(( seni sevmeyeni sen de sevme
elimde değil. Aile baskım var çok fazla
çalışıyor musun
hayır
Mahkeme uzar. Ama sonuçta adam istemezse zorla da tutamazlar.
nasıl? Boşanabilir mi yine de?
Tabi ki dedim ya uzar sallıyorum mahkeme açtı sen istemiyorum dersin boşanmak seviyorum vs ama adam ben istemiyorum der sallıyorum 2 3 sene böyle gitse mahkeme ne yapcak zorla da kimseyi evli tutamaz mahkeme senin haklarını verir bosanirsin.
anladım teşekkürler
Rica ederim.
İstemeyeni isteme zaten seni sevmemiş. Hem niye evlenemeyesin. Nafakani alırsın bide çalışırsın ailenle yaşamak zorunda değilsin
bizim taraf öyle. elimde olsa mutlu olsunlar diye aradan çıkarım ama elimde değil cidden
Onlar değil kendi mutluluğun için kendi hayatını kur. Cesur ol. Kaç yıllık evliydjn
2 yıldır evliyiz
Boşan tabi hayatini zindana çevirmeye ne gerek var
elimde değil gerçekten
Bitanem çok zor bir durumda ama bence boşanmalısın
ben de isterim ama elimde değil. Zorla birini eve bağlayacak değilim sonuçta
Beni dinlersen zorluk çıkarma nafakanı al anlaşabileceğin biri karşına çıkarsa da evlen. Yaşın daha genç
umarım o gücü kendimde bulabilirim
Başarabilirsin. Kafana takılan bişi olursa yazarsın özelden
Neden tekrar evlenemiyorsun
bizim taraf öyle
Neden tekrar evlenemeyesin?
Ayrıca kadın yokken ilişkiniz nasıldı seks falan? Hiç mi yatmadınız 2 senede
yattık ama 2 senede toplam 10 defa falan. Kocam duygusaldı. Kocam yüzünden ayrılmışlar. Kız da yurtdışına gitmiş. Kocamın ailesi de beni buldu evlen işte vs diye. Kocamın annesiyle aynı köydeyiz de oradan. Tekrar evlenemem çünkü 1 kere evlendim köy yerini biliyorsun tekrar evlenmeye pek olumlu değiller ailemle konuştum adamı sen tutamadın elinde diye beni azarladılar. Ayrıca 2 sene oldu çocuk yapmadım şu an bana suç buluyor benim tarafım
Korundunuz mu? Gerçi 10 kere az. Aldatmayı da düşünmedin heralde sadece öyle evde bekliyosum. Şimdi ananlarda mısıj
hayır şimdi ben evimizdeyim. Ailemin yanında değilim. Onlar başka evde yaşıyor. Korunmadık da zaten 2 defa boşalamadı. 8 inde de aramızı düzeltmeye işte birbirimizi tanımıya çalıştığımız zamanlarda oldu onun da çoğunda korunduk
Senin işin de zor şu an. Tek basına para veriyor mu bari? Aldatma sakın
yok aldatmadım ve aldatmayı düşünmüyorum. Evet para gönderiyor bana banka üzerinden bir eksiğin olursa ara diyor veya para yetmezse diye ama epey gönderiyor hani yetiyor
Cok zor bir hayat adam cok adi biriymiş. Şehir neresi senin
İstanbul'da yaşıyoruz. Normalde karadenizliyim. Boşanırsam karadenize geri döneceğim. Açıkca söylemek gerekirse kocamda pek suç bulamıyorum. Benim ailem promlemlş taraf bence burada
Ayrılsan sorun yok zaten. Boşanmak doğal bu açıdan. Karadenizlilerde de boşanmak diye bir şey var adam zengin diye heralde sana bıraktırmak istemiyor anladığım kadwrıyla
bizim köyde pek boşanmak yok. Aile tarafımda hiç yok. Kocam çok çok çok zengin değil ama halimiz vaktimiz yerinde güzelce yaşayabiliyoruz
Hala kocam demesen? Gerçekten rezil biri
Hayret ediyorum senin gibilere
neden? Ben evlendiğimizde başka birine aşık olduğunu bilmiyordum
Adam başka bir kadınla yaşıyor seni istemiyor sen hala seviyorum diyosun.. birazcık gurur
Boşanabilsem ben de boşanırım aşık değilim. Ama kötü ve sevilmeyecek gibi birisi değil. Kendisini seviyorum iyi birisi ama aşık değilim. Boşanabilsem cidden boşanırım ama 2 sene oldu çocuk yok ben köy tarafından geliyorum oraya geri gidince evlenemeyeceğim
Yanlış düşünüyosun
nasıl?
Cinsellik. olmadan olmaz
yapmak istemiyor zorla mı yapim. Zaten şu an aynı evde bile yaşamıyoruz ki
Işte yapmıyorsa sıkıntı seni inim inim innetmesi lazim sende ona bağlı olasin
Adam bağlı değil kız bağlı olsa ne olur. Okumuyor musun yazdığını
Bnde adama diyorum zaten annama gitliginizmi var sizin