Arkadaşlar ayrıntıyı okur musunuz siz olsanız ne yapardınız kıskanır kafaya takar mıydınız? Ve ne yapmam lazım?

Çok sevdiğim bir arkadaşım benim şu an küs olduğum bir arkadaşımın evine misafirliğe gitmiş. Çünkü onlar evli ve çocukları var. Ben hala bakarım evde kaldım. Neyse bu konuyu farklı bir soru da soracağım. Yani çok ama çok kıskandım. Ertesi gün aradım telefonda benimle gayet güzel konuştu. Annene geldiğinde bize de gel dedim o an gelirim dedi ama ciddi miydi bilmiyorum. Hayır yani şu ya benim hakkımda konuşmuşlarsa gerçi konuşmamışlar belli ama çok kıskandım. Küs olduğum kıza misafirliğe gidiyor da bize neden gelmiyor diye aşırı kıskandım ne yapmam lazım siz olsanız kıskanır mıydınız? Değeriyle de küs olma nedenim şu bize geldiği gün bizim evde ki bilezik kayboldu o mu çaldı gözlerimle görmedim ama daha sonra bu olayı sormak için onlara gittim tüm hareketleri onun aldığını belli ediyordu. İkincisi beni dolandırdı kandırdı bana çanta sipariş etti daha sonra inkar edip parasını ödemedi.
Arkadaşlar ayrıntıyı okur musunuz siz olsanız ne yapardınız kıskanır kafaya takar mıydınız? Ve ne yapmam lazım?