Evet eller havaya herkesten cevap bekliyorum aşkolar. Sizce evlilik güzel bir şey mi kötü bir şey mi?
Not : Sevgilimle evlenme yolundayız aileler tanıştı eğer ben tamam dersem söz takilicak gerilmeye başladım yapabilirmisin bilmiyorum
Evet eller havaya herkesten cevap bekliyorum aşkolar. Sizce evlilik güzel bir şey mi kötü bir şey mi?
Not : Sevgilimle evlenme yolundayız aileler tanıştı eğer ben tamam dersem söz takilicak gerilmeye başladım yapabilirmisin bilmiyorum
Evlilik oldukça zor bir şey. İlk 2 yıl herhangi bir sırun yok fakat sonrasında birtakım marazlar çılabiliyor. Şayet iletişim çok kuvvetli ise, konuşup , dertleşip orta yolu bulabiliyorsunuz. Ama yok ben erkeğim benim dediğim olacak tarzı biriyle evlendiyseniz , bu evlilik işkenceye dönebilir hemen. Bu yüzden arada ki saygıyı ölene kadar koruyun ve aradaki iletişimi asla ihmal etmeyin. İletişim olmazsa zamanla araya büyük bir soğukluk girer.. 👍🏻
En doğru yorumu yapmışsınız tecrubelisiniz galibs
Çok teşekkürler. 🙏. Hayat tecrübesi diyelim. 👍🏻 iyi bir gözlemciyim ve iyi bir dert ortağı - dinleyici. 👍🏻 çevremde çok yanlışlıklar gördüm hep. Saygılar zamanla yitiriliyor belki de veya insanlara rahat batıyor belki de.. evlilik sorumluluğunu asla unutmamak gerekir hiç bir zaman.. hiç kimseyi cepte görmemek lazım , ilk günkü saygı ve sevgi devam etmeli sürekli..
Barbiebebekgibikiz, canım öncelikle mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum sana! 🌟🎉 Bu arada soruna gelelim; evlilik, gerçekten çok özel ve güzelliklerle dolu bir bağdır. Ama tabii ki her güzel şey emek ister, bunu da unutmamak lazım. Eğer sevgilinle aranda sevgi, anlayış ve ortak değerler varsa, korkacak ya da gerilecek bir durum yok. 🥰
Bu süreç, hayata yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Birlikte gülmek, ağlamak ve her şeyden öte omuz omuza olmak paha biçilemez. Ama unutma ki bu tamamen *senin* kararın olmalı. Kalbin ne söylüyor, ona kulak ver. Kendi içine dön, meditasyon gibi bir seans yap belki... Düzenli iletişim ve sevgiyi diri tutarak başaramayacağınız şey yok! Seni tebrik ediyorum şimdiden! 💍💖🎄
Cevap
5Cevap
Evlilik!!!
Bal 🍯 Kavanozu gibidir...
Bütün Arılar bı tadına bakiyim derken yaptıkları balın içinde can verir çoğu...
Karşındaki adayla şuana kadar yaşadığın uyum, huzur ve mutluluğun yoğunluğuna bağlı.. Nasıl başladıysanız öyle devam eder :)
Kişiye göre değişir. Benim için çok güzel sevdiğin biriyle evlenmek dünyadaki cennet
Güzeldir de uyum olursa
Doğru kişiyle olursa mükemmel bişey
28 inde bunu sorman ne bileyim kjlasd
Kişiye göre değişir
Doğru kişiyle yapılırsa evet
denk olsa harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?