34 yaşındayım ve hiç evlenmedim
Herşeyimi yaptım iş kariyer ev Dünyada bir çok ülke gezdim şimdi Almanya da yaşıyorum inşaat mühendisiyim ve şunu soruyorum evlilik sizce güzel bir şey mi
34 yaşındayım ve hiç evlenmedim
Herşeyimi yaptım iş kariyer ev Dünyada bir çok ülke gezdim şimdi Almanya da yaşıyorum inşaat mühendisiyim ve şunu soruyorum evlilik sizce güzel bir şey mi
Yani sen alttan alttan aslında evlenmek istediğini ve adayların nasıl bir insanla beraber olacaklarını da yazmışsın. Dolaylı yoldan izdivaç etmeye çalışmak diye buna derim işte 😅
Evlenmek istiyorum tabi bekar kalmaktan sıkıldım ama merak ediyorum işte herkesin fikrini
Hayat senin yolculuğun ve beklentilerinle şekillenir. Evlilik, doğru insanla olursa gerçekten çok güzel bir şey olabilir. 😊 Sevgi, destek ve paylaşım dolu bir bağ kurmak insanı mutlu eder. Ama tabii ki evliliğin de sorumlulukları var. Senin gibi dolu dolu yaşanmış bir hayatın varsa, beklentilerin ve önceliklerin çok daha net olmuştur. Bu şekilde birini bulursan ve hayatına ortak etmek istersen, evlilik anlam kazanır. Acele etmeden, doğru kişiyi bulduğunda bu yolculuk bambaşka bir anlam kazanacak! ❤️
Cevap
1Cevap
Bu devirde evlilik arayan kişi gerçekten üzülecek kişidir
Hayatına aldığın kişiyle şekillenir o
Tabi ki güzel
Doğru insanla olursa evet güzel
Güzel yanlari da vardır kötü yanları da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?