29 yaşındayım ve bekarım. Evlilikten korkuyorum. Peki sizce güzel mi evlilik?

29 yaşındayım ve bekarım. Evlilikten korkuyorum. Peki sizce güzel mi evlilik?

Yaşın ilerledikce evlenmek daha zor daha doğrusu evli kalmak. Çünkü insan yanlızligin değerini biliyor, katlanma katsayın azalıyor vs vs. En önemlisi gerçekten empati yapabilen birini bulabilirsen iyi bir evlilik olabilir
Cevap
13Cevap
23 yaşındayım ve geç kaldığını düşünüyorum bütün hayallerimi eşimle yapmak istediğim için hiçbisey yapmıyorum ve gençlik gidiyor bida gelmicez dünyaya ama güvenilir biri yok...
Bence hiç bir şey için geç değil. Gençken insan herşeyi abartıyor. Kıskançlık daha fazla oluyo. İleri yaşlarda her iki taraf ne istediğini biliyo. Ama yinede ailelerin müdahale etmesi, aldatılmak gibi şeyler de olabilir
Benim olduğum yerde bir 3. Kişi eşime hicbisey diyemez.
Aldatma potansiyeli olan biri de eşim olamaz.
Kıskançlık olmazsa sevgi yoktur
Sen 23 yaşında geç kaldi isen biz ölmüsuz
:'))
genel olarak iyi bence illaki hoş olmayan tarafları da var. ama uygun partneri bulunca artıları eksilerinden fazla. Tabi kişilerin evliliği ne olarak gördüğüne göre değişiyor
Arkadaş da olabildiğiniz insanlarla evlenin. Evlilik kadının hizmet ettiği erkeğin çalışıp kadına bakmak zorunda olduğu bir şeye dönüşmesin. Yeri geldiğinde eş, arkadaş, sevgili, aile olabilin. Ve en ama en önemlisi aileleri ve diğer insanları evliliğinize dahil etmeyin. Birbirinizin rahat etmesi için çabalayın. Bize dayatılan evlilik kurallarını yıkalım artık.
Ya doğru insanla dünyanın en güzel şeyi ama yanlış insana denk geldin mi yandın
evliyim ve hayır güzel değil
Ben de ayki 29 a girmeme az kaldı ve bekarım
Güzel diyeni duymadım.
bence güzeldir kafana göre birisini bulursan
Güzel ama korkutucu. Korku filmi gibi
Ben bekar gunlerimi o kadar ozledim ki
Önemli olan dengini bulabilmek yoksa zulme döner.
Pek değil
Neden
Cinsel geçmişin kabarıksa evet kork bence
eşine bağlı canım
Degil
Aşk varsa güzel
Bence değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?