Şimdi ona iftar hazirlardim sonra sahur birlikte çok güzel vakit geçirirdik ama ben Ünüveriste birinci sınıfım daha var hemde aday yok 😂
Hiç maharetli biri değilim güzel yemek yapamam ama ona çok güzel gelse yese hep böyle ah ah
Şimdi ona iftar hazirlardim sonra sahur birlikte çok güzel vakit geçirirdik ama ben Ünüveriste birinci sınıfım daha var hemde aday yok 😂
Hiç maharetli biri değilim güzel yemek yapamam ama ona çok güzel gelse yese hep böyle ah ah
Dimi ya evlilik güzel şey hayal ediyorum eşimle iftar açsak sahura kalksak normal zamanda oturup dizi film baksak sohbet etsek ayy ne kadar güzel olurdu 🤭
Evet ya bunlar işte
Bulur muyuz sence o şans var mıdır
Var gibi gibi
Hayırlısı diyim o zaman kendimden umudum yok
Cevap
9Cevap
sana göre güzel ama öyle olduğumu düşünmek bile beni gerdi
Dua et hayırlısını iste
Amin inşallah
sen ne yaşıyon kendi içinde :)
Ahahahhaah
Acelen yok
üni 1 de evlisin öyle mi?
Hayır evli değilim hayal ediyorum sadece
canım deli misin ne evliliği bekarlık sultanlık, yok sofra hazırla, sonra bulaşıklar, sonra yarın giyeceklerini ütüle, sonra yarın ne yicez onu düşün, sonra yarın karar verilen yemeği yap, sonra çamaşırlar birikmiş onları yıkayayım sonra yerler saç toz oldu süpürge, bu sırada yarın işe gidiceksin sen ne giyeceksin onları düşün, ütüle, işten gel düşündüğün yemeği yap bu sırada çocukta yok olursa bunları 2 yle çarp :D
Normalde de onları yapıyorum zaten
hmm mazoşistlik var sende ilişkilerde itaatkar köle olmayı sever misin peki?
Evet
harika bekar olsam sana yazardım şu an jklaksdads
Evliliği neden kotuluyirsun eşini sevmiyon kesin
yoo seviyorum çalışan kadın için çok zor evlilik onu yazdım bende yukarıda :)
Sen yardim ediyorsundur
ediyorum tabi yoksa çekilmez kadın için
İşte senin gibi istiyom
eşin seni severse illaki yardım edecektir ama birazda sende bitiyor iş, onu teşvik etmelisin, ufak +18 oyunlar oynamalısın ;) mesela aşkım bulaşıkları şu önlüğü giyerek yıka ama üzerinde önlükten başka bişi görmek istemiyorum bende seni izlicem falan demelisin :)
Hiç ugrasmam öyle otururum tezgaha açarım bacaklarımı tamam
olsun tezgah olması da farklı bişi sonuçta yatakta bunu yapma ama
Neden
Yani çaba görmek, tahrik edilmek, partnerimdeki şehveti görmek onu arzulamak isterim
Ya ne anlatıyorsun dayı bende yaparım hepsini
neyse o zaman sorun yok demektir.
Güzell yaaa çok güzel hem de
Tabii kaos trip kavga var dhsjsjsjsjs
Evt güzel ama büyük sorumluluk
Gerçekten öyle
Yokluk dank etmiş 😂
Hayaller madrid hayatlar mardin
Taam kabul 😁
Nasip
Benim için degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?