Sizce dost kazığı mı yedim?

Merhabalar,
Lise öğrencisi son sınıfım, yarın 1. Dönem 2. yazılı sınavımız var. Yarın olacağımız sınavın hocası 1. Dönem 1. Yazılı sınavımızın sorularını cevapları ile birlikte tüm 12. Sınıflara vermişti. Dedim hani ilk sınavda vermiş ise ikinci sınavda da vermiştir her neyse bunun üzerine benim sevgilimin arkadaş grubu var aynı sınıfta onlar ama ben ayrı sınıftayım sevgilimin o sınıftaki arkadaşları benimde arkadaşlarım daha bu yıl tanıştık 3 4 aylık arkadaşlarım her neyse bunlara soruları vermiş hoca tembihlemiş kimseye söylemesinler diye bunlarda onaylamış. Ben bunlara bu sabah wp grubunda sordum dedim ki hoca soruları verdi mi? Vermiş ise bana atar mısınız veya konuları atın çalışayım inanır mısınız hepsi (sevgilimde dahil) işte soruları falan vermedi dedi sürekli vermez iyi misin dediler birisi dedi ben konuları vermesini istedim de vermedi dedi diğeri dedi kanka konuları verdi falan soruları değil dedi neyse birkaç saat geçti sevgilim özelden dedi aşkım işte sana kıyamadım kimseye söyleme ama bizim sınıfa da sizin sınıfa da aramızda kalsın başım yanar yoksa dedi tamam dedim soruları attı cevapları ile hoca vermiş bunlara meğerse bunlara soruları vermiş cevaplarını da bana yalan söylediler grupta hepsi inanmıyorum ya şaka gibi bizim sınıfa da atmış soruları hoca ben kendi arkadaşlarımdan istedim attılar yeni farkettim bana yalan söylemişler şimdi bu dost kazığı olur mu aramı açayım mı onlarla
Sizce dost kazığı mı yedim?