5 Yıldır Beraber Olduğum Bir Sevgilim vardı. Beni gerçekten Seviyordu ama ben tipsiz olduğu için bir türlü sevemedim. Şimdi Madem sevmedin neden sevgili oldun diyecekler olacak. Tipsizdi ama çok ayrı bir çekiciliği vardı. Karizmatik ve çok sempatikti. iyide öpüşüyordu. Asıl konuya gelecek olursak en iyi arkadaşım dediğim kişi sürekli bana birbirinize yakışmıyorsunuz, çok çirkin diye beni dolduruyordu hep. İlk zamanlarda yoktu 2-3 ay sonra böyle yapmaya başladı. Ondan ayrılmama en çok sebep olanda arkadaşımdı. ayrılmadan önce baya kötü tartıştık bunu çok fazla aşağıladım çirkin oluşunu yüzüne vurdum. Baya bi soğuttum bunu. Ama bir türlü unutamadım. 4 ay kadar sonra Tekrar bir şansımız olsun diye konuşacaktım ki bi baktım en iyi arkadaşım ve ayrılmamızda baş rol oynayan kişi bunu ayartmış. Ne yapmamı önerirsiniz tekrar beraber olmak istiyorum. Bu kızı aradan çekmem lazım.
Dost Kazığı Yedim?
Güncellemeler
+1 yıl
5 yıl değil 5 ay olacaktı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Madem tipsiz di arkaşınla olunca mı değerli oldu arkadaşlarını iyi seç çocuğu yerin dibine sokmuşsun ne diyeceksin
Arkadaşımla olmadan önce pişman olmuştum zaten. Herşeyi belirttim yazıda. Dolduruşa geldim ne yapabilirim
Valla geçmiş olsun bence kendine başka bir yol çiz güvenebileceğin ve karakterli insanlarla arkadaşında iyi mide varmış
Mide derken ne demek istedin anlamadım
Yani yakın arkadaşın nasıl oluyorda senin eski erkek arkadşınla çıkabiliyor
Her insan layığını bulur özetiyle geceyi noktalayalım.
nickinin hakkını veriyorsun zibidi
Zoruna gitti ooo sende insani duygular da varmış!!!
Ya hadi işine zibidi Gonzales
Aahha sevgili kızımız alındı
Ya sussana zoruna giden ne senin? Tipsizmisin yoksa? Karakterde yok belliki sende sen hepten kaybetmişsin
Ben gayet tipliyim, karakter de 10 numara. Senin gibi kadınları aşağılamaya bayılıyorum. Hemcinslerim tarafından çok kıskanılan biriyim. Buna ne dersin
Almanyada aslanın ne işi var ziya derim. Ondan profil foto bile koyamamışsın demi. At hırsızı kılıklımısın nesin.
Fotoğraf koymuyorum. Keşke at hırsızı kılıklı olsaydım. Bu kadar kıskanılmazdım ve rahatsız edilmezdim
Ya böyle herkese tipsiz tipsiz diyorsun ya senin tipini çok merak ettim bir fotoğraf atta görelim bakalım ne kadar güzelmişsin? Sen kimsin ki insanlara çirkin damgasını vurabiliyorsun. Az bile yapmış çocuk sana
@yaseminsarikaya1548 ablamızı alkışlıyoruz. Yardır güzel kızım
@yaseminsarikaya1548 laf atıyor bana farkındaysan. Ben sataşmadım boş konuşma ya
Kim boş yapıyor gayet ortada neyse seninle daha fazla uğraşmayacağım çünkü uğraşmaya değecek birisi değilsin iğrenç düşüncelerinle sana iyi geceler diliyorum
@yaseminsarikaya1548 bu kızı sırtımda taşımak istiyorum. Tebrik ediyorum güzel yürekli kızım
Keşke insanlara dayatılan bu güzellik algısı olmasa insanları güzel çirkin diye ayırt etmesek…Zaten dünya yeterince çirkin bir yer böyle çirkin bir yerde önemli olan insan olabilmek bence. Keşke herkes bu şekilde düşünse insanlar bu kadar zalim olmasa daha güzel bir yer olabilirdi dünya😊
@yaseminsarikaya1548 seni alnından öpüyorum güzel kızım
Yavşa yavşa abaza seni
Ben mi abazayım? İşte buna gülerim. Kaç yaşına geldim hâlâ kapımda dolaşıyorlar, istemediğim kadar. Kimseyle işim olmaz benim, terbiyesiz veletler
Abla ne yaoalim 10 numara bi senoryu olmis bu sen bu yapımcıya ver valla 10 sezon dizi çeker
Ne kadar kuş beyinlisin. Senaryoluk ne var olanı anlatıyorum
Erkeği tipsiz diye beğenmeyen kızı kankasinin kışkırtması ile terk etmesi sonra kanlarının erkekle çıkması ilahi adaletin tecelli etmesi kizin pişman olması ancak kankasi ile çocuğun evlenip yuva kurması 🤣🤣🤣🤣
Baya hayalperestmişsin sen. Senin abarta abarta yazdığın gibi bir şey yok ortada.
Yok edebiyatciyim ben kitap yazıyorum ama cidden güzel bi hikaye çıkarabilirim bundan gerçek yaşanmış bir şey ama etrafını süsleyerek iyi bir eser çıkar teşekkür edrim
Hak etmişsin kusura bakma bir de çirkin olduğunu yüzüne vurdum diyorsun 5 yıl sevgili olurken aklın neredeydi madem öyle, sevmeyi bilmiyorsunuz gerçekten
5 ay olacaktı. Dolduruşa geldim diyorum ya. Çok tipsizdi ne yapabilirim sevemedim bir türlü. Aşağılamasaydım bırakmazdı
Sevememiş olabilirsin fakat çok tipsizdi demen hiç doğru bir tabir değil çocuğa da böyle bir şey söylediysen tabi ki bırakır seni kim bilir neler hissetmiştir ne bekliyorsun ki
Herkes hata yapar bende yaptım bir hata. Dediğim gibi böyle yapmak zorundaydım. Bırakmazdı yoksa iyi tanıyorum çünkü
Ya bırak allah aşkına şimdi senin sevgilin o kızın heryerini öptü yaladı kimbilir neler yaptı sen gidip bu cocukla nasıl öpüsüceksin ıyyk :)
@Kalkıncagidelim ne saçmalıyorsun? Senin sevgilinide senden öncekiler yaladı becerdi. Kim bilir neler yaptı sen nasıl öpüşüyorsun ıyyk?
Olabilir konu şu senin bu iğrenç karaktersiz arkadaşını yalayıp yutması asıl sorun bu sürekli aklına gelicek owww
Ve o kızda seni her gördüğünde sevgilinle şöyşe yaptım böyle yaptım ağzına verdm falan dicek nasıl dayanıcaksın
@Kalkıncagidelim artık buda senin aklına gelecek. Benden önceki sevgilisi bunun her yerini yaladı ağzına bile verdi hangi pozisyonlarda becerdi diye kuduracaksın. Kim bilir senden önceki bile belki çok daha iyi tatmin ediyordu zayıfmı kaldın acaba
İyi olmuş beter olun :)
Kes be sen ol beter
Hak etmişsin ne deseydim kankin de hak ediyor güzel bişeyler o ayrı mesele
Ne ekersen onu biçersin fyhj
Bence boş verip de geç, takılma.
Kim tipsiz anlamadım o yüzden yazdım sana
Sevgilim işte.
Sen güzelsin o tipsiz öyle mi peki niye sevgili oldun
Yazdım ya okusana
Şimdi anladım seni dost kazığı seninki yürü git kızın üstüne ayır onları biter her şeyi
Nasıl ayırayım kızla bozuştum adam zaten konuşmuyor benle
O nasıl alttan vurdu sana sende öyle yap