Kızımın sınıfındaki bu çocuğu meb şikayet edersem çözüm bulunur mu ya da başka ne yapabilirim?

Arkadaşlar 39 yaşındayım evli çocuklu bir kadınım kızım var özel okulda 11. sınıf okuyor sınıfında sorunlu (zihinsel bir sorunu yok) bir erkek öğrenci var bu çocuktan öğretmenler öğrenciler herkes şikayetçi yaptığı vukuatları kızım anlatıyor inanamıyorum kızımın sınıfı zemin katın üstünde çocuk sınıfın camını açıp okuldan kaçmaya çalışırken bunu gören insanlar polisi arayıp okulda bir öğrenci intihar ediyor demişler başka bir gün bir kız öğrencinin çakmakla saçını yakmış arkadaşlarına zararlı alışkanlıklardan satıyormuş geçen gün sınıfta kadın hoca kız öğrenciler olmasına rağmen üzerini değiştiriyor utanmıyor birde bakın hocam diyor sınıf öğretmeni konuşmuş artık bıktım senden şikayet almaktan sen arsızsın demiş müdüre de gönderiyor ailesi okula çağırılıyor görüşülüyor çocukta bir değişim yok aile çocuğumuz çok hareketli bizde baş edemiyoruz hocam diyorlar kızım herkesi rahatsız ediyor onca saygısızlığı yapıyor bir disiplin cezası bile almıyor diyor sınıf arkadaşların rahatsız olmuyorlar mı diyorum onlar hem şikayetçiler hemde vazgeçmiyorlar arkadaşlık yaptıkları için bir şey demiyorlar diyor daha bir sürü vukuatı var bu çocuğun hâlâ okulda kalması normal mi üstelik bir disiplin cezası bile verilmiyor muhtemelen ailesi de yeteri kadar kızmıyor arkadaşlarındanda yüz buluyor meb şikayet edersem sizce bir çözüm bulunur mu ya da başka ne yapabilirim
Kızımın sınıfındaki bu çocuğu meb şikayet edersem çözüm bulunur mu ya da başka ne yapabilirim?